TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: nieuwsbrief december 2020

Overlijdensbericht

Vlak voor de verzending van deze nieuwsbrief bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van de heer Harry Klaver. Harry is jarenlang lid geweest van onze vereniging en was de afgelopen jaren trouw en enthousiast deelnemer van de instuif-ochtenden. We wensen de familie en vrienden heel veel sterkte.

Het bestuur

Vooruitkijken naar 2021

Het jaar 2020 is niet zo verlopen als we allemaal hadden verwacht. Als we alleen al naar onze eigen vereniging en onze horeca kijken, dan hebben we een hoop teleurstellingen te slikken gehad. Gelukkig waren tennis en padel wel bij uitstek sporten die we konden blijven beoefenen. Voor 2021 hebben we er alle vertrouwen in dat we weer ouderwets activiteiten kunnen organiseren. Achter de schermen wordt hier dan ook al hard aan gewerkt door de verschillende commissies. De kalender vult zich al behoorlijk. Via deze nieuwsbrief lichten we vast een tipje van de sluier.

Inschrijving voorjaarscompetitie tennis jeugd en senioren geopend

Beste jeugd- en seniorleden, 

Het lijkt nog ver weg, maar begin januari moeten wij alweer alle teams die gaan meespelen in de voorjaarscompetitie aanleveren bij Tenniskids/ KNLTB.
Uiteraard is en blijft alles vanwege COVID-19 onzeker, maar wij hebben goede hoop dat we in april weer competitie kunnen spelen. Schrijf u dus in en let's GO FOR IT!
Voor de JEUGD kunt u  via de volgende link inschrijfformulier voorjaarscompetitie jeugd uw kind inschrijven voor de competitie.
De VOLWASSENEN kunnen hun teams of individueel inschrijven via deze link Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie senioren.

Sportieve groet,
Jurjen, Heleen en Esther

NB Nieuws over de voorjaarscompetitie padel volgt later. Deze competitie start pas in juni.

Lever met jouw enthousiasme, kennis en ervaring een bijdrage aan TPC Heiloo

Geacht lid (of ouder van lid) van Tennis en Padel Club Heiloo,

De afgelopen maand hebben weer diverse enthousiaste leden zich aangeboden om zich als vrijwilliger in te zetten voor onze club. Gestimuleerd door het succes willen we al onze leden en ouders van jeugdleden vragen welke vrijwilligerstaak zij voor de club zouden kunnen en willen verrichten. Eigenlijk zou toch iedereen een bijdrage moeten leveren.

Het verzoek is om het volgende formulier in te vullen. Ter inspiratie hierbij ook een verwijzing naar een aantal actuele vrijwilligersvacatures.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Met vriendelijke groet,
Miranda Das
Vrijwilligers Coördinator

Commissie baankeuze weer van start

TIjdens de Algemene Leden Vergadering is gesproken over de staat van de banen. De banen liggen er naar alle maatstaven nog goed bij, maar we willen als vereniging goed voorbereid zijn op het moment dat vervanging toch nodig wordt. Bij vervanging van de huidige banen kan worden gekozen uit verschillende baansoorten. Elke baansoort heeft voor- en nadelen. Aan de commissie is gevraagd om een advies uit te brengen over de baansoort(en) die het beste passen bij TPC Heiloo. Twee jaar geleden heeft ook een dergelijk onderzoek plaatsgevonden. Omdat vervanging nog niet nodig bleek heeft de commissie toen geadviseerd om de ontwikkeling en ervaringen met enkele nieuwe baansoorten af te wachten. Een ander advies was de introductie van padel, met het inmiddels bekende resultaat..... De commissie streeft ernaar om tijdens de ALV van 2021 een advies te kunnen presenteren.

De bezetting van de commissie is nagenoeg gelijk aan de commissie die 2 jaar geleden al een onderzoek heeft gedaan. De volgende leden maken deel uit van de commissie: André Oudejans, Jan Zuurbier, Kees Sinnige, Rob Scholte, Marcel Ursem, Eric Pel, Ab van de Berg en Klaas-Jan van Leeuwen. Sjoerd Stoker dient de commissie ook van advies.

Buitenschoolse opvang met tennis bij TPC Heiloo

In januari start Villa Lilla bij TPC Heiloo met tennis als activiteit voor BuitenSchoolse Opvang. De activiteit is onderdeel van een mooie samenwerking tussen TPC Heiloo, HSV en Villa Lilla.
We hebben aardig wat kinderrackets op voorraad, maar kunnen nog wel wat aanvulling gebruiken. Heeft u nog een goed kinderracket (25"/26") ongebruikt thuis liggen, dan kunt u ons en de kinderen daar heel blij mee maken. Rackets kunnen worden afgegeven aan de trainers.

Kort nieuws

  • In de vorige nieuwsbrief stond een oproep voor een social media specialist. Deze keer kunnen we melden dat de specialist zich heeft gemeld! Binnenkort meer hierover.
  • Gwyneth de Fresco heeft zich aangemeld als vrijwilliger om de website up-to-date te maken en te houden. Daar zijn we heel blij mee! Gwyneth heeft om te beginnen allerlei informatie geactualiseerd en bereidt nu een grondige update voor. We wensen Gwyneth veel succes en plezier bij de club.
  • Sponsoring heeft even op een lager pitje gestaan vanwege andere prioriteiten binnen TPC Heiloo en vooral bij ondernemers. Inmiddels is de sponsorcommissie met hernieuwde energie plannen aan het maken. Wat daarbij heel erg helpt is dat Paul van Ravenzwaaij bereid is gevonden om toe te treden tot de sponsorcommissie. Paul brengt een schat aan kennis, ervaring en enthousiasme mee.
  • De parkcommissie heeft de afgelopen weken de handen vol gehad aan het bladvrij houden van de banen. Toch was er ook tijd voor groot onderhoud. Zo zijn de padelbanen flink onderhanden genomen. Wat weinigen zullen weten is dat hier een hele wetenschap achter zit en dat er vanuit andere verenigingen met jaloezie en interesse wordt gekeken hoe onze banen er bij liggen. Een andere megaklus is het opknappen van de terrasschermen. De kleedkamers die nu toch buiten gebruik zijn liggen vol met onderdelen die stuk voor stuk worden geschuurd en gelakt. Dit voorjaar kunnen we op een volledig vernieuw terras plaatsnemen!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug