TPCH Nieuwsbulletin

Steun Chantal&Laura met de ludieke kerstactie

We zijn blij dat we mogen tennissen en padellen, maar met een gesloten kantine missen we wel heel erg de gezelligheid eromheen. Voor Chantal en Laura is het gemis nog veel groter. Zij missen vooral de contacten met alle leden, maar natuurlijk ook al hun inkomsten. Als vereniging laten we ze natuurlijk niet in de kou staan, maar ook veel leden hebben al gevraagd of ze niet iets kunnen doen. DIE KANS IS ER NU!. Chantal en Laura starten geheel in stijl de LUDIEKE KERSTACTIE. Doe mee en help de horeca van TPC Heiloo de winter door!

Het bestuur 

Ludieke kerstactie Chantal & Laura

Beste leden van TPC Heiloo, we hopen dat het goed met jullie gaat! Helaas treffen we jullie deze periode niet op het tennispark. Jullie kunnen gelukkig de banen op, maar een gezellige nazit is er niet meer bij. Wij missen dat heel erg. Het ziet er ook naar uit dat deze situatie nog wel even duurt. 

Om jullie toch een beetje gezelligheid mee te geven starten wij daarom de Ludieke Chantal&Laura Kerstactie. Het zou heel fijn zijn als u meedoet. We brengen uw pakket aan huis, waarbij we vanzelfsprekend gepaste afstand bewaren.

Wat bieden wij aan?

Met hulp van een aantal leden kunnen wij voor slechts € 25 een fantastisch KERSTPAKKET aanbieden, bestaande uit:

  • Levende mini kerstboom 'Picea Conica' , 40-50 cm hoog (via Binnen de Hagen hoveniers)
  • Fles wijn Les 5 Vallees , onze huiswijn in wit, rood of rosé (via De Deel, wijnen en relatiegeschenken)
  • Tegoed voor 10 oliebollen af te halen bij banketbakker C. van Velzen

Hiernaast kunnen wij nog meer aanbieden, namelijk:

  • Extra fles(en) wijn € 5,95 per fles (onze huiswijn Les 5 Vallees in rood, wit of rosé)
  • Bierproeverij € 10,- per pakket ( 5 flesjes bier )

Zolang de voorraad strekt! Direct bestellen.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. U geeft uw bestelling door via de website. ZIe hier het bestelformulier: Bestelformulier Kerstactie
Verder gaat alles vanzelf: U ontvangt een bevestigingsmail en berichtje over hoe u kunt betalen. Wij komen de bestelling bij u afleveren (behalve de oliebollen dan).

We hopen u snel weer te zien!

Groetjes Chantal en Laura

« Terug