TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo nieuwsflits

Competitie zonder horeca

Het afgelopen weekend hadden we het eerste competitieweekend met gesloten horeca. Dat was duidelijk wennen. De gezelligheid op het terras en in de kantine zijn toch wel onlosmakelijk verbonden met competitie spelen (en tennis en padel in het algemeen!). Helaas zullen we het ook de komende weken zonder horeca moeten doen. Dat is niet voor niets. De maatregelen zijn erop gericht om groepsvorming na het sporten te voorkomen. Het is dan ook nadrukkelijk niet de bedoeling om als teams tijdens of na de wedstrijd gezamenlijk op het park te gaan zitten koffiedrinken en alcohol past hier vanzelfsprekend al helemaal niet bij. Het is wel toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen voor. Na de wedstrijd verlaten alle spelers het park.

Laten we er wel samen voor zorgen dat de maatregelen niet verder hoeven worden aangescherpt. We willen toch in ieder geval kunnen blijven tennissen en padellen! 

NB  Nog een keer de regels: Via websites van NOC*NSF en KNLTB zijn de maatregelen en de gevolgen daarvan in kaart gebracht. Op de website van TPC Heiloo vind je een heel helder overzicht van de maatregelen en de gevolgen. Zorg dat je geïnformeerd bent en lees het door!

Publiek niet welkom, maar toezichthouders wel!

Om de competitiewedstrijden in goede banen hebben we vorige week gevraagd of er leden zijn die tijdens de competitie een dagdeel als toezichthouder willen optreden. Je helpt de competitiecommissie ermee (en bovendien is dit de enige manier om nog iets van de wedstrijden te zien). Bedoeling is dat je de gasten ontvangt en dat je samen met competitiecommissie en teamcaptains zorgt dat alles verantwoord verloopt. Als een paar (competitie-leden?!) zich aanmelden voor een dagdeel op de zaterdag, zondag of vrijdagavond dan is het geregeld.

Aanmelden kan per mail aan vrijwilligers@tpcheiloo.nl

Slecht weer

Het is duidelijk dat de herfst inmiddels echt is aangebroken met af en toe zware regenbuien. Als het langdurig en hard regent dan kan het gebeuren dat de banen onbespeelbaar raken. Als er plassen op de banen staan, dan is het duidelijk dat tennis en padel niet mogelijk is. Als de bodem verzadigd is dan is het ook schadelijk voor spelers en voor de banen om te spelen, De banen kunnen onherstelbaar beschadigd raken.

Hoe weet ik of ik kan spelen? Als de banen niet bespeelbaar zijn dan proberen we deze informatie altijd zo snel mogelijk op website en op facebook te vermelden. Dit is vrijwilligerswerk en veel van onze vrijwilligers hebben ook nog een baan, dus het kan gebeuren dat hier enige vertraging in zit. 

 

Leden van de Rabobank kunnen NU hun stem uitbrengen op TPC Heiloo

Afgelopen jaren heeft TPC Heiloo met succes meegedaan aan de Rabo Clubkas actie. Veel leden hebben de club gesteund met hun stem en daarmee een financiële bijdrage. Dit jaar kunnen leden van de Rabobank de club steunen via Rabo ClubSupport. Gezien de huidige situatie kunnen we als club best wat steun gebruiken. We roepen dan ook alle leden van de Rabobank op om vanaf 5 oktober hun stem op TPC Heiloo (TC Heiloo United) uit te brengen. De stembussen zijn nu geopend. 

Hoe kan ik stemmen?  Door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap'. Klik daar op Rabo ClubSupport en breng daar de stem uit op TC Heiloo United / TPC Heiloo.
Bedankt!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug