TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Corona-update en support voor de club

Corona-update: horeca gesloten, toeschouwers niet toegestaan

Afgelopen week zijn de landelijke maatregelen die verspreiding van Corona moeten tegengaan aangescherpt. Het goede nieuws is dat tennis en padel mogelijk blijven zolang we de regels in acht nemen. Minder goed nieuws is er ook. Vandaag is uiteindelijk duidelijk geworden dat de horeca de deuren toch voorlopig moet sluiten. Ondanks het feit dat er dankzij de professionele aanpak van Laura, Chantal en Bianca de afgelopen weken sprake was van verantwoorde horeca bij TPC Heiloo, moeten we het voorlopig toch doen zonder koffie, thee en een drankje toe. Vervelend voor alle leden, maar vooral heel vervelend voor de horecaondernemers zelf. Laten we er samen alles aan doen om hen in deze periode zodanig te steunen dat we straks met zijn allen weer een goede start kunnen maken!

Wat zijn concreet de consequenties van de aangescherpte maatregelen:

  1. De kantine is gesloten.
  2. Zolang we de bekende maatregelen in acht nemen kan er worden getennist en padel gespeeld worden.
  3. Tennis- en padel-lessen gaan door.
  4. Competitie gaat in principe door. Deelnemers zijn geïnformeerd over de aanpassingen.
  5. Vrij spelen blijft mogelijk. Van maandag t/m vrijdag blijft de verlichting aan tot 22:30 uur. Toiletten zijn toegankelijk.
  6. Het is spelers niet toegestaan om voor en na de tennis- of padelactiviteit op het park te verblijven.
  7. Publiek is niet welkom bij de lessen en wedstrijden. Dit geldt ook voor ouders.

Via websites van NOC*NSF en KNLTB zijn de maatregelen en de gevolgen daarvan in kaart gebracht. Op de website van TPC Heiloo vind je een heel helder overzicht van de maatregelen en de gevolgen. Zorg dat je geïnformeerd bent en lees het door!

Jeugd Clubkampioenschappen en sjoemelavond 2 oktober geannuleerd

De genomen maatregelen hebben helaas ook invloed op de geplande jeugdactiviteiten.
Met de maatregelen is de organisatie van mening dat de jeugdclubkampioenschappen niet zó kunnen worden georganiseerd als ze willen. De clubkampioenschappen voor de jeugd zullen op een later moment alsnog georganiseerd worden.

De sjoemelavond van 2 oktober gaat niet door omdat het tekort dag is om de organisatie verantwoord op te zetten. Zoals het er nu uitziet zullen de volgende sjoemelavonden wel door kunnen gaan.

Competitie gaat door, toezichthouders gevraagd

De tennis- en padelcompetities voor jeugd en senioren gaan in aangepaste vorm door. De teams zijn inmiddels geïnformeerd over de aanpassingen.

Om een en ander in goede banen te leiden stellen we wel toezichthouders aan voor de vrijdagavond, zaterdagochtend, zaterdagmiddag, zondagochtend en zondagmiddag. Wie helpt? We willen niet dat de rol van toezichthouder moet worden ingevuld voor VCL of competitiecommissie. Zij hebben al genoeg taken op hun bord. Om de lasten te verdelen zoeken we dan ook leden die de komende 3 weken een dagdeel op de vrijdag, zaterdag of zondag voor hun rekening willen nemen.

Wat doe je als toezichthouder? 

Als toezichthouder ben je gastvrouw/gastheer en help je de competitieteams de regels na te leven. Daarbij let je er op dat teams niet blijven hangen na hun wedstrijden en dat er geen toeschouwers* op het park komen. Je wordt hierbij vanzelfsprekend geholpen door de teamcaptains! Aanmelden kan per mail aan vrijwilligers@tpcheiloo.nl

*) vanaf 29 september geldt er een verbod op toeschouwers voor alle sportwedstrijden. Het verbod geldt ook voor ouders die naar hun sportende kind willen kijken. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs van de bezoekende teams onder teambegeleiding. Zij mogen wel blijven kijken. Ouders van kinderen die thuis spelen worden gezien als toeschouwer en zijn daarom niet welkom.

Positief nieuws: TPC Heiloo verwelkomt vrijwilligers

Gelukkig is er ook positief te melden. De afgelopen weken hebben wij Gwyneth de Fresco en  Miranda Das mogen verwelkomen als vrijwilliger op onze club. Daar zijn we heel erg blij mee. Onze club drijft op de inzet van vrijwilligers. Juist ook in deze tijd komt er heel wat op ons af en dan is het fijn om het werk over meer schouders te kunnen verdelen. Met meer handen kunnen we ook nog meer van onze plannen waarmaken. In deze nieuwsbrief stelt Miranda zichzelf voor. Een volgende keer maken jullie kennis met Gwyneth. Laten we hopen dat er nog vele vrijwilligers volgen! Gwyneth en Miranda, van harte welkom en veel plezier binnen onze vereniging!

Het Bestuur

EVEN VOORSTELLEN

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Miranda Das en ik ben sinds kort Coördinator Vrijwilligers voor de Tennis en Padel Club Heiloo. Ik ben 54 jaar jong. Ik tennis zelf helaas niet meer. Door een ongeluk ben ik mindervalide en kan ik helaas niet meer op de tennisbaan staan. Maar ik heb nog steeds enorm veel affiniteit met tennis. Vandaar dat ik mij heb aangemeld als vrijwilliger voor jullie bruisende vereniging.

Wat mogen jullie van mij verwachten:

Ik ben vanaf nu het centrale aanspreekpunt voor alle huidige vrijwilligers. Verder zal ik zowel bestaande leden als nieuwe leden proberen te enthousiasmeren om vrijwilligerswerk te doen binnen de vereniging. Ook zal ik alle vrijwilligersklussen binnen de vereniging in kaart gaan brengen, zodat er een structureel beleid komt.

Ik zal regelmatig op het park te vinden zijn. Spreek mij gerust aan als je vragen, opmerkingen of mededelingen hebt of gewoon even kennis wilt maken. Verder ben ik te bereiken bij voorkeur via email op vrijwilligers@tpcheiloo.nl

Groet,
Miranda Das,

Vrijwilliger Coördinator
Mobiel: 06-53952805
Email: vrijwilligers@tpcheiloo.nl

Ben jij vrijwilliger bij TPCH? Dan word je bedankt!

Via Vrijwilligers Informatie Punt Heiloo hebben we een nieuwsbrief voor onze vrijwilligers ontvangen. Het VIP en de gemeente Heiloo nodigen alle vrijwilligers uit om mee te doen aan een leuke activiteit, een inspirerende workshops of om zich in te schrijven voor een van de cadeaubonnen/pakketjes. 

Aanmelden kan van donderdag 1 oktober 9.00 uur tot en met 20 oktober via de website van het VIP  Een dankjewel van de gemeente Heiloo en het Vrijwilligers Informatie Punt voor de inzet en betrokkenheid van iedereen die zich inzet als vrijwilliger. 

Steun de club met Rabo ClubSupport

Afgelopen jaren heeft TPC Heiloo met succes meegedaan aan de Rabo Clubkas actie. Veel leden hebben de club gesteund met hun stem en daarmee een financiële bijdrage. Dit jaar kunnen leden van de Rabobank de club steunen via Rabo ClubSupport. Gezien de huidige situatie kunnen we als club best wat steun gebruiken. We roepen dan ook alle leden van de Rabobank op om vanaf 5 oktober hun stem op TPC Heiloo (TC Heiloo United) uit te brengen.
Bedankt!!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug