Jeugd Nieuwsflits

TPC Heiloo: jeugdspecial

Jeugdcommissie vol enthousiasme aan de slag

Terug van vakantie is een vernieuwde jeugdcommissie direct heel enthousiast aan de slag gegaan. Afgelopen vrijdag werd er al een hele geslaagde sjoemelavond georganiseerd met veel jeugd en veel tennisplezier. De komende maanden staat er nog heel veel meer leuks te gebeuren.

We zijn als bestuur heel erg blij met het enthousiasme van Esther en de jeugdcommissie. Vanuit de oudere jeugd zijn Lara, Kaeso, Bram, Jasper en Adriane door Esther enthousiast gemaakt om hun eigen tennis- en padelplezier over te brengen op de jeugd. Antoinet houdt een oogje op de financiën.

Met zo'n enthousiasme binnen de jeugdcommissie wordt tennis bij TPC Heiloo nog leuker! We roepen dan ook iedereen op om mee te doen. Veel plezier!

Het bestuur

Wie doet er mee?

In deze eerste jeugdspecial kondigen we een heleboel activiteiten aan voor de jeugd van TPC Heiloo én voor hun vrienden en vriendinnen. Ik ben heel erg blij dat een aantal oudere jeugdleden hierbij willen helpen. Met name voor de sjoemelavonden kunnen we ook nog wat hulp van ouders gebruiken. Een beetje tennisvaardigheid is meegenomen!

Natuurlijk zijn de activiteiten pas echt geslaagd als er veel enthousiaste deelnemers zijn. Zorg dat je er bij bent. Bij de meeste activiteiten kun je ook je broers, zussen, vrienden of vriendinnen meenemen. Alleen maar gezellig! 

Esther

Activiteitenkalender jeugd

Voor de jeugd worden de volgende activiteiten georganiseerd:

2 oktober Sjoemelavond
12 t/m 16 oktober Jeugd Clubkampioenschappen
6 november Halloween night Sjoemelavond
29 novemer Ouder kind toernooi
4 december Sint Sjoemel avond
19 december Wintertoernooi
8 januari Sjoemelavond
5 februari Sjoemelavond
5 maart Sjoemelavond

Uiteraard zal er ook weer een open Jeugd Toernooi komen en ook over een kamp wordt stiekem al nagedacht maar daarover later meer.

Sjoemelavond 2 oktober!!!!

Yesssss we gaan weer Sjoemelen Voor diegene die niet weten wat een sjoemelavond is, nog even een korte uitleg….
Sjoemelavond is gewoon een leuk woord voor gezellig tennissen en chillen op vrijdagavond op de tennisbaan met vrienden en vriendinnen .. Dit zijn natuurlijk jullie eigen tennismaatjes, maar mogen ook vrienden of vriendinnen van een andere vereniging zijn. Ook kinderen die die het eens willen proberen om een balletje te slaan zijn van harte welkom.
De sjoemelavond zal bijna elke maand terugkomen namelijk op 2 oktober, 4 december (speciale Sint Editie), 8 januari, 5 februari en 5 maart.
Opgeven is niet nodig, behalve voor 4 december, gewoon in jouw agenda zetten en gezellig meedoen!!
We starten de avond om 18.45 met een aantal spelletjes en drills voor de jongere jeugd en daarna gaan we wedstrijdjes spelen. De oudere jeugd mogen aansluiten tijdens de drills maar mogen ook zelf wedstrijden, rondje om de baan, storen etc. gaan doen. Mocht u kunnen helpen bij de jongere jeugd wilt u mij dit dan even laten weten, zodat wij een mooi schema op kunnen stellen en wij de jeugd elke maand een fantastische tennisavond kunnen geven!!
Groetjes Esther Oostrom (0651587126)

Jeugdclubkampioenschappen

In de herfstvakantie maken we er een geweldige midweek van. Het tenniscircus is namelijk bij TPC Heiloo aangekomen.
Vanaf maandag 12 oktober t/m vrijdag 16 oktober zal de tennisbaan omgetoverd worden tot een echt circus en mogen daar meerdere artiesten t/m 18 jaar hoogstaand tennis laten zien. Elke avond wordt er door Chantal en Laura een overheerlijke maaltijd op tafel getoverd en op vrijdagochtend goochelen zij een ontbijt. Op donderdag mogen de kinderen in hun eigen pop up tent op de banen overnachten (we wachten hiervoor nog wel op akkoord vd gemeente) en staan er hun die avond nog een aantal zeer leuke activiteiten te wachten. De kosten voor dit geweldige evenement is €25,- per kind. De inschrijving is geopend. Je kunt inschrijven via toernooi.nl. Schrijf snel in, want vol=vol!

Halloween Night

Sjoemel special met als thema Halloween

Ouder-kind toernooi

Op 29 november organiseert de Jeugdcommissie weer het ouder kind toernooi.
Dit is een gezelligheidstoernooi waarbij meedoen belangrijker is dan winnen.
Je schrijt in als team met jeugdspeler en volwassene (vader, moeder, opa, oma, buurman, etc.). Enige voorwaarde is dat 1 van beiden lid is van TC Heiloo United. Samen vorm je een team en wordt er gespeeld tegen andere ouder kind koppels, deze zullen ingedeeld worden door de JC.

4 decemer: Sint Sjoemelavond

Sjoemelen op de baan met pepernoten en een Sinterklaasbingo met prijzen.

19 december: Ouder-kind toernooi

Wedstrijden, spelletjes, oliebollen, chocomel etc.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug