TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Doe mee en denk mee

Clubkampioenschappen tennis en padel van start

A.s. zondag starten de clubkampioenschappen tennis en padel. De ruimte om vrij te spelen zal de komende week beperkt zijn omdat er zowel op de tennisbanen als op de padelbanen heel wat wedstrijden afgewerkt zullen worden. De lessen gaan wel gewoon door. Waar mogelijk worden banen vrij gegeven om af te hangen.

De clubkampioenschappen zijn een mooie traditie en een echt verenigingsevenement. Dit jaar gelden de clubkampioenschappen ook nog eens als voorbereiding op de najaarscompetitie. Het betekent wel dat het deze week druk wordt op het park. Mocht je op een avond niet aan vrijspelen toekomen dan kun je natuurlijk wel langskomen om een paar mooie wedstrijden te zien en om de sfeer van clubkampioenschappen te proeven.
Naast de traditionele gezellighed hebben toernooicommissie en horeca ook nog een aantal extra's op het programma staan.
Op vrijdagavond 4 september is er een sportquiz met een prachtige hoofdprijs. Zaterdagavond 5 september komt rasartiest Patrick Willemse naar TPC Heiloo om er een feestje van te maken. 
De clubkampioenschappen worden mede mogelijk gemaakt door Kosters Electra, slagerij Snel en Banketbakkerij van Velzen.

Onderhoud van de banen: een must(-see)

De tennis- en padelbanen worden intensief bespeeld. Dit is alleen maar mogelijk als we de banen goed onderhouden. We prijzen ons gelukkig dat het baanonderhoud bij TPC Heiloo nog steeds door vrijwiliigers wordt gedaan. De kosten die de vereniging (en dus ook jij als lid) hiermee uitspaart zijn aanzienlijk. Daarbij zou een extern bedrijf ook nooit zo frequent onderhoud kunnen plegen als dat er nu gebeurt.
Het onderhoud van de banen vindt zoveel mogelijk plaats op momenten dat er niet gespeeld wordt. Zo is Dirk vrijwel dagelijks voor dag en dauw al in de weer.
Toch kan het gebeuren dat je even kort van de baan af moet omdat bijvoorbeeld de trekker over de baan heen moet. Je kunt er zeker van zijn dat dit in het belang van de baan is.
Grijp het moment aan om te aanschouwen wat een werk er wordt verzet en om je waardering uit te spreken aan de vrijwilliger die zich inzet voor de club. Hij doet het ook voor jou!

Corona en slecht weer, wie denkt er mee?!

Vanwege de Corona-maatregelen gelden er nog steeds beperkingen voor de horeca. We zullen er tegenaan lopen dat er bij slecht weer niet voor iedereen ruimte is in de kantine. Achter de schermen wordt druk nagedacht over alternatieven. Aan de parkcommissie is in ieder geval gevraagd om de overkapping over het terras op te bouwen. Liefst zouden we een afsluitbare tent plaatsen op de tegelvlakte naast baan 12. We zijn in afwachtingen van een voorstel. Het staat echter al vast dat zo'n tent aanzienlijke kosten met zich mee zou brengen. Als iemand een ander idee heeft, of een plan heeft om de kosten te drukken, dan houden we ons zeer aanbevolen. Stuur je plan naar info@tpcheiloo.nl.

Spanish Nights Open Padel Toernooi groot succes

De 2e editie van het Spanish Nights Open Padeltoernooi was een groot succes. Deelnemers en toeschouwers hebben in alle opzichten genoten van de wedstrijden en de entourage eromheen. Het toernooi toonde opnieuw aan wat een verrijking padel is voor de vereniging. Alle toernooidagen was het gezellig druk en waren er mooie wedstrijden te zien. Het is ook duidelijk dat het niveau van de padelspelers binnen onze club stijgt. Dat belooft iets voor de naderende competities.
Toernooicommissie, sponsoren en horeca, bedankt voor de perfecte organisatie en de goede zorgen!

Kort nieuws

  • Op zondag 30 augustus spelen en vieren vrienden en bekenden het Dennis Tennis Memorial, een tennis en padel toernooi om de herinnering aan Dennis Kosters levend te houden.
  • Na het PCC komt nu ook het Jac P Thijsse naar TPC Heiloo. Op een aantal donderdagen zullen er padelclinics worden verzorgd voor de leerlingen van het Jac P.
  • Op zaterdag 6 september starten de najaarscompetities. Ruim 40 teams, zowel jeugd als senioren zullen uitkomen in de verschillende tennis- en padelcompetities.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug