TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo in augustus

Per 1-8 nemen we de baanregels weer in acht!

Vanaf begin mei kon er gefaseerd weer gespeeld worden. Eerst door de jeugd, daarna mochten de senioren enkelen en uiteindelijk kon er weer gedubbeld worden. Vanaf het begin hebben we hierbij gehoor gegeven aan de oproep van de overheid om zoveel mogelijk mensen gelegenheid te bieden om te komen sporten. Dat hebben we geweten. Tennis en padel zitten enorm in de lift en dat zien we terug op onze club.

De club blijft groeien
Inmiddels zijn we 2,5 maand verder en we zien dat de club blijft groeien. We zijn heel erg blij met alle nieuwe leden die zich aangetrokken voelen tot het enthousiasme op de club. Het is verder opvallend dat het dit jaar ook tijdens de zomervakantie gezellig druk blijft op het park. Het gaat dus fantastisch!

Dit betekent wel dat we de baanregels weer in acht moeten nemen.
Voor het bestuur zijn deze ontwikkelingen wel aanleiding om weer net als voor de corona-periode de regels uit het baanreglement toe te passen. Met deze regels zorgen we ervoor dat leden zo goed mogelijk aan hun trekken komen en dat alle spelers een bijdrage leveren aan de club.

Wat betekent dit concreet?

Introducees zijn vanaf 1-8 nog steeds welkom, maar wel onder de bekende voorwaarden:

  1. een introducé betaalt € 5 per keer (t/m 17 jaar € 2,50 en jeugdleden van het Vennewater spelen overdag gratis)
  2. een introducé speelt altijd onder verantwoordelijkheid van een lid. Het lid hangt af en registreert bij afhangen de volledige naam van de introducé. 
  3. een lid mag per keer maximaal 1 introducé meenemen (bij dubbelen zijn er dus altijd minimaal 2 leden actief)
  4. de bijdrage moet vooraf in de kantine worden betaald (tijdens openingstijden horeca). Het lid is er voor verantwoordelijk dat de bijdrage wordt betaald.
  5. Introducees zijn alleen toegestaan buiten de piekuren en dus in ieder geval niet op de avonden van maandag t/m vrijdag.
  6. Een introducé mag maximaal 3 keer spelen. Daarna wordt de introducé in principe geacht lid te worden.

Het is niet toegestaan om gebruik te maken van een pas of lidnummer van iemand anders:

Het is niet sportief om gebruik te maken van de pas of het lidnummer van iemand anders. Dit staan we dan ook niet toe. Als wordt geconstateerd dat iemand speelt op naam van een ander, dan kan het bestuur besluiten om het lid een gele kaart te geven en conform de statuten het lid 4 weken te schorsen. Leden worden geacht hun spelerspas bij zich te hebben.

Tenslotte

  • De padelbanen zijn op veel momenten zeer druk bezet. Om zoveel mogelijk leden gelegenheid te geven om te spelen is de oproep om zo te reserveren dat ook anderen nog gelegenheid hebben om af te hangen. Reserveer dus bijvoorbeeld niet midden op de avond, maar aan het begin of aan het einde van de avond (liever om 19:00 uur dan om 19:30 uur).
  • Verhuur van banen is alleen mogelijk buiten de piekuren en loopt in alle gevallen via de horeca.

Vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar het bestuur via info@tpcheiloo.nl

Clubkampioenschappen tennis&padel van 29-8 t/m 8-9

De inschrijving voor de clubkampioenschappen is geopend! De clubkampioenschappen worden gehouden van 29 augustus t/m 8 september. Iedereen kan op eigen niveau meedoen. Beginnende spelers kunnen hun eerste tennis of padelwedstrijden spelen. Competitiespelers kunnen de clubkampioenschappen aangrijpen als voorbereiding op de competitie. Ook zomerleden zijn van harte welkom!

De clubkampioenschappen zijn een gezellig toernooi voor alle volwassen leden van TPC Heiloo. Je kan mee doen in de onderdelen: Enkel, Dubbel, Gemengd Dubbel en 55+. In de categorieën 3 t/m 9. Voor Padel in de categorieën A. 1-2-3, B. 4-5, C. 5-6, D. 8-9.

VRIJDAGAVOND 4 SEPTEMBER: - SPORTQUIZ - (met kans op een fantastische prijs)
ZATERDAGAVOND 5 SEPTEMBER - LIVE MUZIEK - (volkszanger Patrick Willemse)

Uiteraard gaan wij ons best doen om er (binnen de RIVM richtlijnen) een leuke en gezellige week van te maken met leuke muziek en lekkere hapjes!

Schrijf je nu in via: Inschrijven

Vrijdag 7 augustus Padel-Party voor de startende padeller

Vrijdag 7 augustus is het weer zoverOm 18:30 uur starten we de korte wedstrijdjes. De teams wisselen telkens van samenstelling. Winnen telt niet, plezier wel. Om 20:00 uur verhuizen we naar het terras voor de nabeschouwingen.
Leden, zomerleden en introducees zijn welkom. Voor (zomer)leden is deelname gratis, introducees betalen €5.
Leenrackets zijn aanwezig. Aanmelden via wijzijnpadel.nl.

"Spanish Nights" Open Padel Toernooi van 18 t/m 22 augustus 

Het kon niet uitblijven na de zeer geslaagde editie van 2019. Het Spanish Nights Open Padel toernooi wordt ook dit jaar gespeeld bij TPC Heiloo. 

Van 18 t/m 22 augustus weer Spaanse toestanden in Heiioo met het SPANISH NIGHTS PADEL OPEN. Er wordt gespeeld op vier verschillende niveaus. Beginnende padelspelers kunnen inschrijven in cat. D. Alle wedstrijden in de A klasse zullen op zaterdag 22/8 worden gespeeld.
P100: HD/DD ranking cat. A,B,C HD/DD cat. D en GD geen ranking.

De inschrijving is al geopend via inschrijven. De inschrijvingen stromen snel binnen dus wacht niet te lang met inschrijven!

De padel Open Toernooi Commissie

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug