TCHU Nieuwsbulletin

Robin Haase zoekt maatjes bij TCHU om een balletje te slaan

Juist in deze periode wordt er een beroep gedaan op ons als tennisvereniging om mensen in beweging te brengen. Een persoonlijke oproep hiertoe ontvingen wij van Robin Haase (bekend tennisser). Robin start, samen met een aantal andere bekende tennissers, een landelijke campagne ( wijzijntennis.nlom mensen aan het tennissen te krijgen. Het idee is dat we mensen ontvangen om een "Balletje te komen slaan" op onze vereniging. 

Jij kunt helpen door je beschikbaar te stellen als gastheer/gastvrouw die zorgt voor een gastvrij onthaal: je verwelkomt de gast, slaat een balletje en drinkt een kop koffie op onze rekening. Ook een manier om anderen te ontmoeten? Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar info@tcheiloounited.nl. Wij zorgen voor de juiste match (leeftijd, geslacht, enkel/dubbel).

De brief van Robin:

Beste tennisliefhebbers van TC Heiloo United,

Mijn naam is Robin Haase, proftennisser en sinds 2006 kopman van Oranje.

Je ontvangt deze mail omdat jouw vereniging zich heeft aangemeld voor de campagne “Balletje slaan?”, die ik vanuit mijn tennishart ben gestart. Bij deze actie openen tennisverenigingen in het hele land hun deuren voor alle niet-tennissers in Nederland.

Het is mijn missie om Nederland meer te laten sporten. Juist nu mensen lang en veel thuis hebben gezeten en er sowieso meer bewogen moet worden in Nederland, door jeugd en volwassenen. Iedereen is van harte welkom.

Hoe dit in zijn werk gaat?  Op verenigingen in het hele land staan tennissers klaar die deelnemers een warm onthaal geven en met hen een balletje slaan. Vrijblijvend en belangeloos.

Help mee met de tam tam

Om van deze actie een succes te maken is het van belang dat deze kans zo veel mogelijk niet-tennissers bereikt. Ik wil je daarom vragen jouw vereniging te helpen bij het verspreiden van deze aanbieding. Nodig je buurman, collega, kinderen en vrienden uit om op deze laagdrempelige manier met tennis in contact te komen. Je kunt ze erover vertellen, deze email naar ze doorsturen of wijzen op de website wijzijntennis.nl. Daar kun je je inschrijven en staat meer informatie.

Help mee op social media

Iedereen kan ambassadeur zijn van deze campagne! Deel onze berichten, maak je vrienden, buren en familie enthousiast. Zo raken zoveel mogelijk mensen van deze kans op de hoogte.

Hier vind je ons op Instagram (https://www.instagram.com/wijzijntennis/)

Hier vind je ons op Facebook (https://www.facebook.com/wijzijntennis/)

Help mee met balletje slaan

Tot slot hoop ik dat je je beschikbaar stelt als de vereniging een beroep op je doet. Of misschien meld je je wel vrijwillig aan om met onze gasten een balletje te slaan. Zo werken wij samen aan een gezonder Nederland en aan een gastvrij, laagdrempelig en sociaal betrokken imago van de Nederlandse tennisgemeenschap.

Bij voorbaat ontzettend bedankt voor je hulp!

Hartelijke groet,

Robin Haase
Initiatiefnemer “Balletje slaan?”

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug