TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: met (1,5 meter) afstand de leukste vereniging

18+ mag ook weer dubbelen

Vorige week was dubbelen voor 18+ alleen nog toegestaan voor huisgenoten. Vanaf nu hebben wij van de gemeente toestemming gekregen om ook te dubbelen met anderen dan huisgenoten. Hiermee is ook deze beperking opgeheven. Dubbelspel tennis en padel is toegestaan voor iedereen.

Ondanks deze versoepeling blijven de algemene richtlijnen van toepassing. Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt dus nog steeds dat we 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar en voor alle leeftijden geldt dat we alleen naar het park komen als we een baan hebben gereserveerd, of als we les hebben. Na de activiteit wordt je geacht het park direct weer te verlaten. Veel plezier bij het dubbelen!

Het bestuur

Wanneer gaat de kantine weer open?

Voor de meeste leden is tennis of padel onlosmakelijk verbonden met gezellig napraten of nazitten op het terras of in de kantine. Chantal en Laura zouden ook niets liever willen dan iedereen weer gastvrij ontvangen. Veel leden vragen zich inmiddels af: wanneer gaat de kantine weer open? 

TC Heiloo United heeft de kantine verpacht. Dit betekent dat de kantine professioneel wordt gerund. Hiermee zijn leden en bezoekers altijd verzekerd van professionele gastvrijheid en ruime openingstijden. De horeca wordt gerund als een bedrijf met hart voor de vereniging. 

Bestuur en horeca zijn van mening dat de horeca van TCHU vanwege de professionele uitbating valt onder de categorie horeca die per 1 juni open mag. Chantal en Laura hebben inmiddels ook uitgebreide voorzieningen getroffen waardoor opening in onze ogen zeker verwantwoord kan plaatsvinden. Naast allerlei aanpassingen in de kantine zijn bijvoorbeeld afscheidingen gemaakt voor op het terras.

Op advies van de KNLTB hebben we inmiddels een verzoek tot openstelling vanaf 1 juni ingediend bij de gemeente. Komende week zullen wij uitsluitsel krijgen. Het spreekt voor zich dat we ons hard zullen maken voor openstelling vanaf 1 juni.

Het bestuur

Online Algemene Leden Vergadering op 22 juni

Naast allerlei activiteiten en toernooien is ook de Algemene Leden Vergadering (ALV) eerder dit jaar niet doorgegaan. Omdat er een aantal belangrijke zaken op de agenda staat willen we de ALV niet langer uitstellen. De ALV zal worden gehouden op  maandag 22 juni. Vanwege de omstandigheden zal de ALV voor het eerst online plaatsvinden.

Wellicht is de ALV niet voor iedereen het hoogtepunt van het verenigingsjaar, maar er staat wel een aantal belangrijke zaken op de agenda. Zaken die op de agenda staan zijn o.a. de opheffing van de Stichting Beheer Tennispark Heiloo, de aanleg van LED-verlichting en de presentatie van ons nieuwe logo.

Binnenkort versturen wij de volledige agenda. Ook zullen we alle leden informeren over de wijze waarop men de ALV kan "bijwonen", hoe men vooraf de stukken kan ontvangen, hoe vragen kunnen worden ingediend en hoe zaken in stemming worden gebracht. De werkwijze is inmiddels afgestemd met de notaris en akkoord bevonden. 

Resevereer maandag 22 juni vanaf 20:00 uur alvast in de agenda!

Het bestuur

Padelinstuif 60-plus weer van start

De padelinstuif 60+ gaat ook weer van start. A.s. maandag zijn leden en niet-leden weer welkom om mee te doen. Het doel is om 60+ spelers kennis te laten maken met padel en om op eigen niveau een leuk potje padel te spelen. Ervaring met padel is niet vereist en rackets zijn aanwezig. Wel van tevoren even per mail aanmelden.

De deelnemers starten om 10.15 uur met een gezamenlijke warming-up. Daarna worden groepjes gevormd die in een roulatiesysteem partijtje(s) Padel spelen.
Deelname voor leden is uiteraard gratis. Niet-leden mogen tegen betaling 5 keer meedoen om te kijken of Padel een goede reden is om lid te worden van TCHU. Rackets zijn te huur voor € 1 per keer. Zin om mee te doen? Schroom niet en kom ook langs op maandagochtend tussen 10.00 en 10.15 uur en doe met ons mee.
Informatie bij; Ab van den Berg via 06-15606732 of ab.hanny@gmail.com. Aanmelden per mail aan: ab.hanny@gmail.com.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug