TCHU Nieuwsbulletin

Zelf regelen of jouw gegevens zichtbaar zijn in de ClubApp

Jouw gegevens zichtbaar in de KNLTB ClubApp

Eén van de richtlijnen die we mee hebben gekregen als voorwaarde om weer op te starten met tennis en padel is dat voor het reserveren van banen gebruik moet worden gemaakt van de KNLTB ClubApp. Veel leden zijn in korte tijd gewend geraakt aan de App. Alleen afgelopen week is al ruim 450 keer afgehangen (!). Omdat we niet alleen verantwoord willen tennissen en padellen, maar ook bewust om willen gaan met de persoonlijke gegevens van onze leden dit bericht.

De KNLTB ClubApp is niet alleen een hulpmiddel om banen af te hangen, maar ook een digitale versie van de ledenlijst. De ledenlijst die vroeger in het clubblad stond en later op de website, is nu toegankelijk via de App. Via de knop Maatjes (onderin het scherm) heb je toegang tot de lijst met alle leden van TC Heiloo United. Als je een lid toevoegt als Maatje, dan kun je makkelijk samen een baan reserveren, maar heb je ook toegang tot de gegevens van je Maatje: pasfoto, mobiel nummer en e-mailadres. Deze informatie draagt bij aan het samen sporten binnen de vereniging en past ook binnen de richtlijn van de Autoriteit Persoonsgegevens dat de ledenlijst mag worden gedeeld binnen een omgeving die alleen voor leden toegankelijk is. Mocht je desondanks NIET willen dat JOUW gegevens zichtbaar zijn, dan kan dat.

Ik wil niet dat mijn gegevens zichtbaar zijn voor andere leden

  • Via de App kun je zelf aangeven als je niet wilt dat jouw pasfoto, mobiel nummer en/of e-mailadres zichtbaar zijn. Klik op het openingsscherm op de optie Meer. De Profiel-pagina verschijnt. Klik vervolgens reachtsboven op de 3 balkjes. Er verschijnt een scherm met schuifknoppen waarmee je wel/niet toegang kunt geven tot de gegevens. Overigens kun je op dit scherm ook jouw gegevens wijzigen.
  • Gebruik je de App niet, maar wil je toch regelen dat men jouw pasfoto, mobiel nummer en/of e-mailadres NIET ziet, stuur dan een mail naar ledenadministratie@tcheiloounited.nl. Geef in de mail aan welke gegevens je NIET openbaar wilt hebben: pasfoto, mobiel nummer en/of e-maladres.

Het bestuur

NB  Heb je nog vragen over de werking van de KNLTB ClubApp, stuur dan een mail naar info@tcheiloounited.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug