TCHU Nieuwsbulletin

Update tennis en padel voor jeugd en 18+

Update tennis en padel voor de jeugd

Wat was het lekker om deze week weer op de baan te staan. Het plezier spatte er vanaf tijdens de trainingen en dankzij de toezichthouders kon er ook lekker vrij gespeeld worden. De komende periode verandert er niet heel veel voor jullie. De belangrijkste verandering is dat de jeugd van 13 t/m 18 jaar nu ook met 4 personen mag padellen. Je mag nog steeds alleen op het park komen als je les hebt, of als je vooraf een baan hebt gereserveerd. Op de momenten dat je komt zal er een toezichthouder aanwezig zijn. Ook gelden nog steeds alle richtlijnen. Ze staan op de website: algemene richtlijnen, richtlijnen tennis en padel, richtlijnen voor de sporter, richtlijnen voor de ouders en regels bij vrij spelen.
Het lijkt allemaal erg streng, maar ook met al deze regels is het heerlijk om weer te tennissen en te padellen! 

Update tennis en padel voor 18+

Het ziet er echt naar uit dat komende week ook de senioren (18+) de baan weer op mogen. Het enige waar we nu nog op wachten is toestemming van de gemeente. Zodra die toestemming er is zullen de trainers hun lesgroepen informeren en zullen we ook het reserveren van banen om vrij te spelen mogelijk maken. We moeten hierbij wel allerlei richtlijnen in acht nemen. Verder doen we vooral een beroep op ieders medewerking. Deze situatie is voor iedereen nieuw. Achter de schermen werken vrijwilligers (ook leden!) KEIHARD om tennis en padel voor iedereen mogelijk te maken. Misschien zal niet alles meteen rimpelloos verlopen, maar met begrip en oog voor elkaar komt iedereen straks aan zijn trekken op de tennis en de padelbanen. 

Verantwoord tennissen en padellen is mogelijk als we ons houden aan de richtlijnen van NOC*NSF en KNLTB. Deze richtlijnen zijn niet vrijblijvend en zijn er ook niet voor niets. Op de website staan de richtlijnen logisch gegroepeerd: algemene richtlijnen, richtlijnen tennis en padel, richtlijnen voor de sporter en regels bij vrij spelen. Hou je aan de richtlijnen. Politie en toezichthouders controleren regelmatig en we willen voorkomen dat de club moet sluiten omdat een enkeling de regels niet nakomt.

De belangrijkste zaken lichten we er hier uit:

  1. Gebruik je gezond verstand;
  2. Volg de aanwijzingen van trainers en vrijwilligers en volg op het park de aangegeven richtlijnen en looproute;
  3. Blijf thuis als de richtlijnen van het RIVM dat adviseren (zie ook  algemene richtlijnen);
  4. De kantine, het terras en de kleedkamers zijn gesloten. Toiletten zijn alleen geopend voor noodgevallen. Ga vooraf thuis naar het toilet;
  5. De club is alleen open voor vrij spelen (mits er van tevoren een baan is gereserveerd) en trainen. Spelers zijn alleen welkom op de vereniging op het tijdstip dat ze een baan gereserveerd hebben en/of training hebben;
  6. Kom niet eerder dan tien minuten voor de sportactiviteit aan op de club;
  7. Ga direct na afloop van de sportactiviteit naar huis. Blijf niet kletsen of wachten op het park;
  8. Bij vrij spelen (18+) mogen er maximaal 2 spelers op de baan staan. Zowel voor tennis als padel geldt dus: alleen maar enkelspel. Bij vrij spelen staan/zitten ook NOOIT meer dan 2 volwassenen op een baan;
  9. Bij vrij spelen: reserveer vooraf thuis een baan met de KNLTB ClubApp. Hierna staat beschreven hoe dit in zijn werk gaat.

De jeugd heeft al aangetoond dat je ook met deze richtlijnen heel veel plezier kunt hebben op de baan. Veel plezier gewenst!

Hoe reserveer ik een baan?

Als je vrij wilt spelen dan moet je VOORAF thuis een baan reserveren met de KNLTB Club App. Eén van de spelers moet de App op de telefoon hebben staan. Deze speler maakt de reservering en nodigt daarbij de medespeler(s) uit. De App is zo ingeregeld dat je nooit meer spelers kunt uitnodigen dan toegestaan. Om te beginnen kun je (zodra we groen licht hebben!) 2 dagen van tevoren een baan reserveren en mag je maximaal 2 keer afhangen op een dag. We kunnen alle reserveringen volgen. We zullen aanpassingen doorvoeren als blijkt dat de verdeling van de baancapaciteit niet naar wens verloopt.

Hoe kom ik aan de KNLTB ClubApp?
De KNLTB ClubApp is beschikbaar voor Apple//iOS en voor Android. Voor Apple is de App te downloaden via de App Store (KNLTB Club App in App store). Voor Android is de App te downloaden via de Play Store (KNLTB Club App in App store).
TIP: Heb je de App ooit al gedownload, dan is het verstandig om de App te verwijderen en om deze opnieuw te installeren.

Hoe kan ik inloggen in de App?
Inloggen in de App doe je met je bondsnummer. Dit nummer vind je op jouw spelerspas. Ben jij je pas kwijt, stuur dan een mail naar ledenadministratie@tcheiloounited.nl.

Hoe reserveer ik een baan?
Als je bent ingelogd kies je linksonder voor de optie Home. Er verschijnt een knop Baan reserveren. 
Kies voor Baan reserveren. Je komt automatisch op vandaag, maar via de kalender (rechtsboven) kun je de dag kiezen waarop je wilt reserveren. Je kunt 2 dagen van tevoren reserveren.
De opties die voor jou beschikbaar zijn kun je herkennen aan de groene vakjes met '+'. Kies jouw baan en jouw tijdstip. 
Om een speler toe te voegen aan de reservering klik je op het +-teken achter Speler toevoegen. Het is op dit moment niet mogelijk om een introducé toe te voegen.
Als alles klopt kun je Reserveren via de grote knop. Je ontvangt per mail een bevestiging van de reservering.

Vragen, of kom je er niet uit?
Stuur bij vragen een mail naar info@tcheiloounited.nl. Veel informatie is ook te vinden op de website van de KNLTB: KNLTB ClubApp.

Kortingsactie Tennisvoordeel verlengd voor leden TCHU

Vlak voor het tennispark op slot ging kondigde tennisspeciaalzaak Tennisvoordeel een voorjaarsactie aan speciaal voor leden van TC Heiloo United. Vanwege de omstandigheden heeft Tennisvoordeel besloten de actie te verlengen t/m de maand juni. Een mooie kans om je tennismateriaal op orde te brengen.

Voor de start van het nieuwe tennisseizoen hebben we kortingscoupons uitgegeven: Kortinscoupons Tennisvoordeel. Met de coupons krijgen leden van TC Heiloo United korting op schoenen, kleding, bespanning en rackets. Omdat de oorspronkelijke seizoenstart is uitgesteld zijn alle acties uit de flyer ook geldig in de maanden mei en juni. Flyers zijn beschikbaar op het park, maar je kunt de coupons ook afdrukken, of laten zien op je mobiele telefoon.

Als Tennisvoordeel zijn we klaar voor het nieuwe seizoen met veel nieuwe artikelen in het assortiment. Leden van TC Heiloo United krijgen bij Tennisvoordeel in Castricum op vertoon van hun ledenpas altijd al 7,5% korting op alle artikelen. Omdat het seizoen nu pas echt gaat beginnen is dit voordeel in de maand mei verhoogd tot een vaste korting op alle artikelen van 10% (uitgezonderd zijn alleen dozen tennisballen).

Yvo van der Horst, Tennisvoordeel Castricum.

Hoe is het nu met onze sponsoren?

Ook voor onze sponsoren zijn dit bijzondere tijden. Omdat we blij zijn dat ze ondanks alles loyaal blijven aan onze vereniging bieden we hen via de nieuwsbrief graag een podium om te vertellen hoe het hun deze periode vergaat. Misschien brengt het u als lid wel op een goed idee! In deze nieuwsbrief een update van Pauze mediation en van Eiland de Wild Keukens.

Pauze Mediation
Zelfs op het hoogtepunt van de corona maatregelen was er bij Pauze Mediation geen tijd om pauze te houden. Wij zijn online verder gegaan met de mediations. Uiteraard zijn we erg blij voor TC Heiloo United dat op de baan de pauze ook weer langzaamaan mag worden afgebouwd. Zonder wedstrijden wensen we iedereen toch heel veel tennis- en padelplezier toe de komende tijd.
Machteld Bos, Pauze Mediation

Eiland de WIld Keukens
Lieve leden van TC Heiloo United,
Wat een fantastisch nieuws dat we weer de baan op mogen. Na vele weken een leeg en stil park kunnen we weer voorzichtig elkaar ontmoeten en ons geliefde spelletje spelen.
Goed om elkaar weer, op gepaste afstand😊, te zien, te spreken en de tennis skills weer tentoon te spreiden.

Als hoofdsponsor van het 40+ toernooi zijn we uiteraard meer dan gemiddeld verbonden met alle mensen van de club en hebben het nieuws op de voet gevolgd. We zijn ook heel benieuwd of de versoepeling van de maatregelen verder doorgaat en wellicht ons mooie toernooi begin september kan plaatsvinden (Natuurlijk is een ieders gezondheid veel belangrijker).

Wij zijn zelf op gepaste wijze met de corona maatregelen open gebleven en hebben gelukkig nog wel wat klanten mogen ontvangen.
We zouden het leuk vinden wanneer jullie in de buurt zijn en onze mooie showrooms eens komen bekijken in deze vreemde tijden.
De koffie staat, op gepaste afstand, klaar!.
 
Wees welkom
Met vriendelijke groet,
Team Eiland De Wild Keukens

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug