TCHU Nieuwsbulletin

Baan reserveren vanuit huis en hoe gaat het met de ondernemers?

Voldoende toezichthouders: de jeugd kan vrij spelen!

Op maandag 4 mei starten niet alleen de lessen voor de jeugd, maar vanaf 4 mei kan de jeugd ook vrij spelen. Vrij spelen is mogelijk omdat zich voldoende toezichthouders hebben aangemeld om te starten. Om​​​​ te beginnen kan er vrij gespeeld worden op de volgende dagen:

 • maandag van 16:00-20:00 uur
 • dinsdag van 16:00-20:00 uur
 • woensdag van 15:00-20:00 uur
 • donderdag van 16:00-20:00 uur
 • vrijdag van 16:00-18:00 uur
 • zaterdag van 10:00-13:00 uur

Deze tijden zijn onder voorbehoud. De actuele informatie is terug te vinden op de website onder het kopje COVI-19 / Vrij spelen
Vrij spelen kan op de tennisbanen, op de padelbanen, op de minibaan en bij de tennismuur.
Ook voor vrij spelen moeten we de regels in acht nemen. Naast de algemene regels moet je met de volgende zaken rekening houden:

 1. je moet vooraf thuis de baan reserveren met de KNLTB ClubApp. Je kunt een tennisbaan, padelbaan, de minibaan of de tennismuur reserveren. Het afhangbord wordt niet gebruikt;
 2. de leeftijdsgroepen t/m 12 jaar en 13 t/m 18 jaar mogen NOOIT op dezelfde baan spelen. De ClubApp is zo ingeregeld dat de groepen ook bij vrij spelen gescheiden blijven;
 3. voor de leeftijdsgroep 13 t/m 18 jaar geldt in alle gevallen dat je 1,5 meter afstand houdt van elkaar;
 4. er geldt een maximum voor het aantal spelers op een baan. Ook dit wordt afgedwongen door de inrichting van de ClubApp:
     t/m 12 jaar 13 t/m 18 jaar
  max. aantal spelers tennisbaan 6 4
  max. aantal spelers padelbaan 4 2
  max. aantal spelers minibaan 4 2
  max. aantal spelers tennismuur 2 1

Hoe reserveer ik een baan?
Voor het reserveren van een baan heb je de KNLTB ClubApp nodig. De ClubApp is te downloaden via de App Store (KNLTB Club App in App store)  of Play Store (KNLTB Club App in App store). TIP: Heb je de App ooit al gedownload, dan is het verstandig om de App te verwijderen en om deze opnieuw te installeren.
Inloggen in de App doe je met je bondsnummer. Dit nummer vind je op jouw spelerspas. Ben jij je pas kwijt, stuur dan een mail naar ledenadministratie@tcheiloounited.nl.

Als je bent ingelogd kies je linksonder voor de optie Home. Er verschijnt een knop Baan reserveren. 
Kies voor Baan reserveren, Je komt automatisch op vandaag, maar via de kalender (rechtsboven) kun je de dag kiezen waarop je wilt reserveren. Je kunt 2 dagen van tevoren reserveren.

De opties die voor jou beschikbaar zijn kun je herkennen aan de groene vakjes met '+'. Kies jouw baan en jouw tijdstip. Afhankelijk van baantype en jouw leeftijd kun je spelers toevoegen. Als alles klopt kun je Reserveren. Je ontvangt per mail een bevestiging van de reservering.

Ben je 18+ en wil je toezichthouder zijn?
Wil je ook nog helpen als toezichthouder? Stuur dan een mail naar info@tcheiloounited.nl. Zet in de mail je naam, telefoonnummer en de momenten (dagen/tijden) waarop jij zou kunnen helpen. Na ontvangst van de mail nemen we contact met je op. 

Hoe is het nu met Laura en Chantal?

Veel leden vragen zich af hoe het nu met Laura, Chantal en Bianca gaat. Als spelers missen wij onze koffieochtend, ons drankje op de tennisavond en zeker ook de gezelligheid bij competitie en toernooien. Voor Laura, Chantal en Bianca is het nog ingrijpender. Zij missen naast de gezelligheid ook hun inkomstenbron. Hierbij een update van Laura en Chantal.

Als horecaondernemers en pachters van de kantine hangt voor ons veel af van het voorjaar. Met competitie en toernooien is dit normaal gesproken de drukste tijd op het tennispark en in de kantine. Op donderdag 12 maart werd duidelijk dat het dit jaar anders zou worden. Op het laatste moment werd besloten dat het Boerenkooltoernooi en op zondag het ouderkind toernooi niet door mochten gaan. In dat weekend werd zelfs besloten dat in het hele land sportparken gesloten moesten worden. Sinds die tijd leven we van persconferentie tot persconferentie en houden we alles nauwlettend in de gaten. Gelukkig komen wij in aanmerking voor de vangnetregelingen van de overheid maar al onze inkomsten vallen helaas weg. Toch houden wij de moed erin. We hebben goed contact met het bestuur en gelukkig kan de jeugd nu weer de banen op. Zodra het mag staan wij weer voor jullie klaar! We verwachten dat er wel dingen zullen gaan veranderen. Zo zullen de tafels wel verder uit elkaar moeten en zullen we mischien schermen moeten plaatsen. Daar denken we over na. En zullen wij tzt aan jullie kenbaar maken. Ondertussen zijn we ook verder gegaan met de metamorfose van de kantine. We pakken nu de bar aan! zodat jullie je straks nog meer thuis voelen bij TC Heiloo United. Hopelijk tot snel!


Laura en Chantal 

Hoe is het nu met onze sponsoren?

Naast de 'eigen' horeca worden ook veel van onze sponsoren geraakt door deze periode. Omdat we blij zijn dat ze desondanks loyaal blijven aan onze vereniging bieden we hen via de nieuwsbrief graag een podium om te vertellen hoe het hun deze periode vergaat. Misschien brengt het u als lid wel op een goed idee! In deze nieuwsbrief een update van installatiebedrijf Robin Kösters en natuurcoach Esther Boer.

Installatiebedrijf Robin Kösters
Beste leden van TC Heiloo United. Lang niet gezien, maar ik hoop dat het jullie goed gaat. Als installatiebedrijf hebben wij het ondanks alles erg druk. Vanaf half mei gaan wij zelfs groeien met een extra installateur! Werk buiten zoals dak & zinkwerk loopt gewoon door en de werkzaamheden binnen voeren wij uit op gepaste afstand en met de juiste hygiënische voorzorgsmaatregelen. We zijn gewoon bereikbaar zoals gebruikelijk via 0622732106 of mailen naar kostersinstallatie@gmail.com. www.robinkosters.nl 

Voor nu blijf gezond en ik hoop jullie snel weer te zien op de club !

Robin Kösters

Esther Boer, Natuurcoach: Blijf ook nu in beweging!
Natuurcoaching kan in deze periode van Corona gelukkig WEL doorgaan!
Zo maak je toch stappen voorwaarts, in een tijd waar alles stil lijkt te staan.

Ben je vastgelopen binnen je werk of wil je herstellen van je burn-out? Ga mee op pad! 
Je ervaart rust in je systeem, zodat je weer tot keuzes komt die JOU gelukkig maken.

De afstand in de natuur is veilig. Ik coach in een natuurgebied van Egmond-Binnen, met brede paden en vlaktes.
Bij het inzetten van een methodiek, houd ik afstand, zodat jij jouw proces optimaal kunt ervaren.

Wil jij meer weten en erachter komen of de natuur ook dat effect op jou heeft, in combinatie met coaching? 
Mail dan naar info@natuurcoach-estherboer.nl of neem contact op via 06-12372796.

Esther Boer, Natuurcoach
www.natuurcoach-estherboer.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug