TPCH Nieuwsbulletin

Maandag 4 mei gaat het park open voor de jeugd

Toezichthouders gezocht om tennis/padel voor de jeugd mogelijk te maken

We zijn blij dat de jeugd weer kan lessen (zie volgend bericht), maar om de jeugd ook vrij te laten spelen kunnen we nog een aantal toezichthouders gebruiken. Met name overdag hebben we het rooster nog niet helemaal gevuld en we willen bij voorkeur dat de trainers zich kunnen focussen op de lessen, zeker in deze fase waarin het allemaal nog nieuw is voor iedereen. Wie helpt? 

Wat houdt het in om toezichthouder te zijn?
Als toezichthouder help je de jeugdleden om verantwoord tennis en padel te spelen. Je wijst de jeugdleden op de looproute en op de regels die overal zijn opgehangen. Je zorgt er voor dat op het park alleen jeugdspelers zijn die op dat moment een activiteit hebben. Je doet dit op veilige afstand. Bij de entree staat een overdekte balie voor de toezichthouder. Op de momenten dat iedereen op de baan staat loop je rond over het park.

Wanneer zijn er toezichthouders nodig?
We hebben toezichthouders nodig van maandag t/m vrijdag van ca. 16:00-18:00 uur en in het weekend van 10:00-14:00 uur. Het idee is om toezichthouders aan te stellen voor tijdsblokken van 2 uur, maar we zijn ook al blij als jij een uur voor je rekening wilt nemen!

Wil je helpen? Stuur dan een mail naar info@tcheiloounited.nl. Zet in de mail je naam, telefoonnummer en de momenten (dagen/tijden) waarop jij zou kunnen helpen. Na ontvangst van de mail nemen we contact met je op. Alvast bedankt namens de jeugd van TC Heiloo United en Heiloo!

Op 4 mei starten de trainingen voor de jeugd

We hebben zojuist te horen gekregen dat ons plan van aanpak is goedgekeurd. Onder strikte voorwaarden mogen we het park openen voor de jeugd t/m 12 jaar en voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar. Maandag 4 mei starten de lessen voor de jeugd. Alle jeugdleden die zich hebben ingeschreven worden hierover geinformeerd door de trainers. 

Wij hebben onze voorbereidingen voor de lessen getroffen. Zo is bewegwijzering aangebracht, staat er een balie bij de entree, zijn handgel, handschoenen etc. aangeschaft en staan er heeeeel veel emmers met tennisballen klaar om iedere groep met eigen ballen te laten tennissen.

Ook jullie moeten je voorbereidingen treffen! Dit kun je doen door vooraf goed te kijken aan welke regels iedereen zich moet houden.
Het zijn nogal wat regels, dus we hebben geprobeerd om ze overzichtelijk voor je op de website te zetten:

De volledige set aan richtlijnen vanuit NOC*NSF is terug te vinden in het Protocol verantwoord sporten kinderen t/m 12 jaar en jeugd t/m 18 jaar. De aanvullende richtlijnen specifiek voor tennis en padel, uitgewerkt door de KNLTB, zijn terug te vinden in aanvullende-richtlijnen-verantwoord-tennissen-en-padellen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug