TPCH Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United april 2020

Normaal gesproken had het deze weken topdrukte moeten zijn op het park. Helaas mag het niet zo zijn. Via deze nieuwsbrief geven we toch een korte update.
Allereerst hopen we natuurlijk dat je in goede gezondheid deze periode beleeft en dat ook andere zorgen je bespaard blijven. Tennissen en padellen is nu even niet het belangrijkste, maar hoe graag hadden we juist nu lekker op de baan kunnen staan en elkaar kunnen ontmoeten op het park. Zodra er ontwikkelingen zijn zullen we je via website en nieuwsbrief informeren.

Fijne paasdagen, blijf gezond en hopelijk tot snel!

De redactie

Bericht van het bestuur

Het is al weer ruim drie weken geleden dat we moesten melden dat de maatregelen vanwege het Corona-virus aangescherpt werden en dat het het park gesloten moest worden. In eerste instantie ging het om een sluiting tot en met 6 april. Inmiddels is deze termijn opgeschoven naar 28 april. We volgen vol spanning de ontwikkelingen en hopen van harte dat de maatregelen hun vruchten afwerpen. Want hoe vervelend het ook is dat we niet kunnen spelen, we volgen net als het NOC*NSF en KNLTB vol overtuiging de adviezen en maatregelen van het RIVM. De maatregelen die er op zijn gericht om de gevolgen van de virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen.

De maatregelen betekenden wel dat de lessen abrupt stopten en dat we al ruim 3 weken niet meer vrij kunnen spelen. Ook veel activiteiten gingen van de kalender. In eerste instantie ging er een streep door het Boerenkooltoernooi en al snel volgden het ouder-kind toernooi, de open dag en zelfs de clubkampioenschappen. Afgelopen week zou de voorjaarscompetitie zijn gestart en zou het 60+-toernooi gespeeld worden. Het mocht allemaal niet zo zijn.

Heel vervelend allemaal. Natuurlijk allereerst voor de leden. Je bent lid van TC Heiloo United om lekker te kunnen tennissen en padellen en dat kan kunnen we je op dit moment niet bieden. We zijn heel blij voor het begrip en geduld  dat jullie tonen. Hopelijk gaan we nog een aantal mooie maanden krijgen en misschien draait het er wel op uit dat we de komende zomervakantie ook dicht bij huis blijven. Hoe lekker zou het zijn om dan te kunnen tennissen of padellen. 

Vervelend is het ook voor iedereen die zich graag inzet voor de club. Voor de vrijwilligers, maar zeker ook voor de trainers en de horeca die financieel afhankelijk zijn van de activiteiten op de club. We hopen ook voor hen dat ze weer aan de slag kunnen en dat we de rest van het jaar nog veel van de gemiste activiteiten (misschien in aangepaste vorm) alsnog kunnen laten plaatsvinden.

Deze periode toont wel twee dingen aan. Allereerst is het duidelijk dat er zaken zijn die veel belangrijker zijn dan een tennisclub of een potje tennis of padel. De eerste aandacht gaat uit naar ieders gezondheid. Veel leden zullen zorgen hebben om hun eigen gezondheid, of de gezondheid van naasten. Ook financieel en op het werk is het spannend voor veel mensen. 

Tegelijkertijd wordt duidelijk hoe belangrijk we het vinden om een plek te hebben waar we lekker kunnen tennissen en padellen en vooral een plek waar we elkaar kunnen ontmoeten. Zodra er weer ruimte is om op een verantwoorde manier het park en de kantine te openen, dan zullen we dat zeker doen!

Vragen?
Heeft u vragen, dan kunt u deze stellen per mail aan info@tcheiloounited.nl. Op de website kunt u altijd terecht voor actuele informatie.

Het bestuur

Nieuw naam, nieuw logo

Tijdens de Algemene Leden Vergadering in 2019 hebben de leden besloten dat de vereniging met de introductie van padel ook een andere naam zou moeten krijgen. Er is gekozen voor: Tennis & Padel Club Heiloo. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. Daar wordt hard aan gewerkt door bureau BGMW Concepts. De insteek is om het logo te presenteren tijdens de Algemene Ledenvergadering 2020. Wanneer deze ALV gaat plaatsvinden is nog onduidelijk, maar mocht je plannen hebben om bijvoorbeeld tenues te laten bedrukken, houdt dan rekening met de aanstaande verandering.  

Tennis en padellessen

Begin april zouden de zomerlessen van start gaan. We weten ondertussen dat de lessen in ieder geval niet voor eind april zullen starten. De komende weken zullen we weten wat het wordt, maar als trainers zullen we er alles aan doen om straks in overleg met jullie nog zoveel mogelijk lessen te geven. We kunnen niet wachten om weer van start te gaan!

Korte berichten

  • Op 6 april zou de Algemene Leden Vergadering plaatsvinden. De vergadering kon vanwege de maatregelen niet doorgaan. Een nieuwe datum is nog niet vastgesteld. Zodra we een nieuwe datum vastgesteld kan worden zullen ook de agenda en vergaderstukken tijdig beschikbaar komen. 
  • Terwijl het park dicht is zit de parkcommissie niet stil. Ook in deze periode moeten de banen en het groen worden onderhouden. Het park ligt er piekfijn bij en kan bespeeld worden zodra het mag.
  • De recent geplaatste zonnepanelen draaien inmiddels op volle toeren. Per dag wordt er zo'n 100 kWh opgewekt. Zo hebben we als club toch nog iets aan het mooie weer.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug