TCHU Nieuwsbulletin

TC Heiloo United sluit tennis- en padelpark t/m 6 april

De Nederlandse regering heeft maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Op basis van de maatregelen heeft de KNLTB een advies uitgebracht aan alle tennis- en padelverenigingen. Als TC Heiloo United volgen we dit advies.

Advies KNLTB (15-3)
Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.
De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. We adviseren tennisscholen en commerciële tenniscentra ook gevolg te geven aan deze oproep. In navolging hiervan gaan ook de trainingen van de KNLTB op het NTC in Amstelveen niet door.
De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. We zullen ons de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.

Wat betekent dit voor TC Heiloo United?
TC Heiloo United sluit per direct het park. ALLE activiteiten en bijeenkomsten t/m 6 april zijn geannuleerd, Het is t/m 6 april niet mogelijk om vrij te spelen en ook de lessen worden afgelast. De kantine is gesloten. 
De verschillende commissies en werkgroepen zullen zich t.z.t. beraden over het verplaatsen van toernooien etc.

Vragen?
Heeft u vragen, dan kunt u deze stellen per mail aan info@tcheiloounited.nl. Op de website kunt u altijd terecht voor actuele informatie.

Het bestuur

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug