TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TCHU: clubkampioenschappen, info-avond, Padel-Party en meer

Inschrijving clubkampioenschappen geopend, programma bekend

De inschrijving voor de clubkampioenschappen is geopend en nu is ook het pogramma bekend. Het thema is geworden: Après-ski. Hiermee worden de clubkampioenschappen niet alleen een opwarmertje voor het naderende seizoen, maar ook een verfrissend feestje voor alle leden!

Programma:
wo. 25-3 Karaoke-party
za. 28-3 Feest met DJ THE CUBS
zo. 29-3 Finales met live-muziek PATRICK WILLEMSE, loterij en prijsuitreiking

Inschrijvingen kan via toernooi.nl: inschrijven.

Thuis bij TCHU: Nader kennis(sen) maken op 24 februari (a.s. maandag)

'Thuis bij TCHU' is met de eerste Padel-Party en informatieavond dé manier om TCHU en andere leden beter te leren kennen. Speciaal voor nieuwe leden en voor leden die nader kennis willen maken met andere leden en/of padel. In de kantine kun je terecht voor alle informatie over de club en de activiteiten. Op de padelbanen 'vieren' we de eerste padel-party.

Bedoeling is om tijdens deze inloopavond nieuwe leden wegwijs te maken binnen de club, maatjes te koppelen en teams te vormen/aan te vullen. Je kunt inlopen van 19:00-21:00 uur. Op de padelbanen de eerste editie van de Padel-Party. Deze spelvorm is ook perfect geschikt voor de beginnende padeller die kennis wil maken met padel. Wij zorgen voor begeleiding en materialen.
Ben je erbij de 24e? Meld je dan van tevoren even aan via info@tcheiloounited.nl. Ben je verhinderd, maar wel op zoek naar een maatje of een team, dan kun je ook altijd langskomen in de kantine of je wensen doorgeven via MAATJE GEZOCHT
Weet je wel de weg binnen de club, maar zoek je nog een tennis/padelmaatje, of kan jouw groep of team versterking gebruiken? Kom dan ook de 24e langs, of vul het formulier in: MAATJE GEZOCHT

Nieuw:  60+ eendaags toernooi met een Frans tintje

Woensdag 8 april organiseren wij  het eerste 60+ eendaags toernooi voor speelsterkte 7 en 8. Je speelt drie wedstrijden van 45 minuten, mix of dubbel en we hebben gezamenlijk een heerlijke Franse lunch. Inschrijfgeld  €15,00 (graag contant te betalen). Dit is inclusief de Franse lunch en twee drankjes. Begintijd 10.30, eindtijd 15.30. Je kunt je individueel opgeven vòòr 30 maart door een mail te sturen naar info@tcheiloounited.nl  Geef je snel op want vol is vol.

Deelname is uitsluitend voor leden van TC Heiloo United.

Padel-Party, join the club!

Korte wedstrijdjes - mensen leren kennen - padel leren kennen - gezelligheid. Dat zijn de ingrediënten van de Padel-Party. Wij zorgen voor ballen, rackets en begeleiding.
Wanneer? woensdagen 26 februari, 11 maart, 25 maart, 8 april en 22 april. Speciale editie: maandag 24 februari (zie Thuis bij TCHU)
Hoe laat? 19:30 - 21:00 uur. 
Inschrijven? Niet nodig
Kosten? Helemaal niets.

Boerenkooltoernooi 2020 

12-13-14 maart 2020 organiseren wij alweer editie 7 van het Boerenkool Toernooi. Dit jaar niet alleen met tennis en boerenkool, maar ook met padel! Het boerenkooltoernooi is een 3-daags toernooi dat draait om gezelligheid en uitmondt in een boerenkoolmaaltijd met alle deelnemers.

Dit jaar nemen we naast tennis (dubbel!) ook Padel mee in het toernooi maar let wel, u kunt maar voor 1 onderdeel inschrijven: of Tennis of Padel. Bij Padel maken we geen onderscheid tussen dames en heren. Omdat het boerenkooltoernooi een 3-daags toernooi is, gaan we ervan uit dat deelnemers de 3 dagen beschikbaar zijn. Het is dus niet mogelijk om verhinderingen op te geven, maar bij de inschrijving kunt u wel aangeven of u vroeg of laat wilt spelen. Check bij het toernooireglement de tijden. Voor meer informatie en inschrijven zie: toernooi.nl

Niet vergeten: 7 maart samen het park klaar maken voor het voorjaar

TC Heiloo draait op vrijwilligers. Dat het park er altijd zo goed bij ligt, dat is ook het werk van vrijwilligers. Op zaterdag 7 maart kun jij een steentje bijdragen door een ochtendje te helpen. Niet teveel gevraagd toch? Het is nog gezellig ook! Voor info: Onderhoudsochtend Aanmelden kan via de website (Aanmelding) of aan de bar.

Commissie park&accommodatie

(Groot)ouder-kind toernooi op 15 maart vol

Met 96 deelnemers is het evenement vol. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. Houd de nieuwsbrief in de gaten, want met zoveel animo kunnen we natuurlijk niet wachten om een volgend evenement te organiseren!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug