TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United februari 2020

Voel je thuis bij TCHU - inloopavond 24 februari

Speciaal voor nieuwe leden én voor leden die nader kennis willen maken met de club organiseren we op 24 februari THUIS BIJ TCHU. Bedoeling is om tijdens deze inloopavond nieuwe leden wegwijs te maken binnen de club, maatjes te koppelen en teams te vormen/aan te vullen. Je kunt inlopen van 19:00-21:00 uur.

Wij willen graag dat iedereen zich thuis voelt bij TC Heiloo United. Je voelt je binnen de vereniging thuis als je de weg weet en als je anderen kent. Daar gaan we de 24e voor zorgen. We gaan vertellen welke activiteiten er binnen de vereniging allemaal worden georganiseerd en hoe je daar aan kunt deelnemen. Ook is dit een mooie gelegenheid om tennis- of padelmaatjes te vinden om vrij te spelen of om bijvoorbeeld samen in te schrijven voor een toernooi. Natuurlijk kunnen de liefhebbers na de informatie ook de tennis- en de padelbaan op om een balletje te slaan.
Ben je erbij de 24e? Meld je dan van tevoren even aan via info@tcheiloounited.nl. Ben je verhinderd, maar wel op zoek naar een maatje, dan kun je ook altijd langskomen in de kantine, of je wensen doorgeven via MAATJE GEZOCHT

Weet je wel de weg binnen de club, maar zoek je nog een tennis/padelmaatje, of kan jouw groep of team versterking gebruiken? Kom dan ook de 24e langs, of vul het formulier in: MAATJE GEZOCHT

Draag je steentje bij: in 1 ochtend samen het park klaar maken voor het voorjaar

TC Heiloo draait op vrijwilligers. Dat het park er altijd zo goed bij ligt, dat is ook het werk van vrijwilligers. Op zaterdag 7 maart kun jij een steentje bijdragen door een ochtendje te helpen. Niet teveel gevraagd toch? Het is nog gezellig ook!

Op 7 maart laten we ons racket thuis, stropen we de mouwen op en maken we ons park klaar voor de start van het tennisseizoen. Het gaat om klussen als het opruimen van de laatste bladeren, schoonmaken van de dug-outs, legen van de dakgoot etc. Klussen dus waar iedereen een bijdrage aan kan leveren. Om 9:00 uur staan de koffie en de thee klaar. Daarna verdeelt de parkcommissie het werk. Materialen zijn aanwezig en natuurlijk wordt voor een lunch en een drankje achteraf gezorgd,

Aanmelden kan via de website (Aanmelding) of door je aan de bar op te geven bij Laura en Chantal.

Commissie park&accommodatie

Inschrijving zomerlessen tennis geopend

De inschrijving voor de zomerlessen is geopend. Het inschrijfformulier voor de zomerlessen tennis staat op de website: aanmelding tennislessen. Heb je interesse? Schrijf je dan zo snel mogelijk in.

We doen ons best om zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen, maar kunnen met name voor de avonduren geen garanties bieden. De ervaring leert dat veel leden in de zomer willen (blijven) lessen en ook melden zich nieuwe leden aan die graag willen starten met tennisles. Daarbij hebben we te maken met verhinderingen en wensen die worden opgegeven bij de aanmeldingen. Tijdens de avonduren (vanaf 19:00 uur) is het aantal lesbanen gemaximeerd tot 5 banen. Hiermee houden we ruimte over om vrij te spelen. Wat helpt is als iedereen snel inschrijft en zo min mogelijk beperkingen opgeeft.  

De padellessen lopen niet synchroon met de tennislessen. Het is ieder moment mogelijk om je aan te melden voor padellessen. In overleg worden lesgroepen gevormd en een geschikt tijdstip gezocht. Informatie en inschrijfformulier voor de padellessen vind je hier: Padellessen.

Trainers en het bestuur van TC Heiloo United

(Groot)ouder-kind toernooi op 15 maart

De inschrijvingen voor het ouder-kind toernooi stromen binnen. Wil je er bij zijn? Meld je dan snel aan.

Tijdens het ouder-kind toernooi spelen jong en oud samen. Enige voorwaarde is dat minstens 1 van beiden lid is. Alle combinaties zijn mogelijk: vader-dochter, oma-kleinkind, neefje-buurman etc..Het kan allemaal tijdens het ouder-kind toernooi op zondag 15 maart.
Wij garanderen een leuke tenniservaring en een gezellige middag waarin er een combinatie wordt gemaakt van wedstrijdjes en circuit-spelletjes. Hierbij zal jong en oud aan zijn trekken komen.

Wanneer? Zondag 15 maart van 12:30 tot ca. 17:00 uur
Inschrijfkosten: € 10 per koppel (incl. klein hapje en een drankje)
Inschrijven via horecatchu@gmail.com of via een aanmeldformulier aan de bar.

Wij hebben er zin in, tot dan!

Boerenkooltoernooi 2020 

12-13-14 maart 2020 organiseren wij alweer editie 7 van het Boerenkool Toernooi. Dit jaar niet alleen met tennis en boerenkool, maar ook met padel! Het boerenkooltoernooi is een 3-daags toernooi dat draait om gezelligheid en uitmondt in een boerenkoolmaaltijd met alle deelnemers.

Dit jaar nemen we naast tennis (dubbel!) ook Padel mee in het toernooi maar let wel, u kunt maar voor 1 onderdeel inschrijven: of Tennis of Padel. Bij Padel maken we geen onderscheid tussen dames en heren. Omdat het boerenkooltoernooi een 3-daags toernooi is, gaan we ervan uit dat deelnemers de 3 dagen beschikbaar zijn. Het is dus niet mogelijk om verhinderingen op te geven, maar bij de inschrijving kunt u wel aangeven of u vroeg of laat wilt spelen. Check bij het toernooireglement de tijden. Voor meer informatie en inschrijven zie: toernooi.nl

Inschrijving clubkampioenschappen geopend!

De inschrijvingen voor de clubkampioenschappen is geopend. Beginnende tot gevorderde spelers kunnen zich inschrijven voor tennis en voor padel. Achter de schermen werkt de vernieuwde commissie hard aan een prachtig programma.

De clubkampioenschappen senioren worden eind maart gespeeld met de finales op zondag 29 maart. Hiermee komt de commissie tegemoet aan de wens van velen om de clubkampioenschappen te spelen (als opwarmer) vóór de start van de voorjaarscompetitie. Inschrijvingen kan via toernooi.nl: inschrijven.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug