TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United januari 2020 nr. 2

In Memoriam Dennis Kösters

Vanmorgen bereikte ons het bijzonder droevige bericht, dat vannacht Dennis Kösters is overleden. Dennis was een bijzonder actief lid van onze tennisvereniging. Van jongs af aan bracht Dennis vele uren door op de tennisbaan om te spelen met familie en vrienden. Tot vrij recent speelde hij met veel plezier met een grote groep op de dinsdagavond; enige uitzondering was als Ajax op dinsdag thuis speelde. Hij viel altijd op door zijn droge humor en grote sportiviteit. Naast de strijd op de tennisbaan, voerde hij – zoals velen waarschijnlijk weten – een langdurige strijd tegen een ongeneeslijke ziekte. Eind vorig jaar kreeg hij te horen dat deze strijd verloren was. Dennis wist echter niet van opgeven en heeft nog vele maanden thuis zoveel mogelijk aandacht gegeven aan zijn vrouw Bianca en hun twee jonge kinderen. Zijn strijdlust, zijn liefde voor zijn familie en aanhoudend positivisme kunnen een voorbeeld zijn voor velen. Wij wensen zijn vrouw Bianca, zijn ouders Ron & Pauline, zijn broer en schoonzus Robin en Marike en de hele familie veel sterkte met het dragen van dit grote verlies.

Bestuur TCHU

Wie helpt er bij de voorjaarsschoonmaak?

Net als de voorjaarscompetitie is de Algemene OnderhoudsDag naar het voorjaar verplaatst. Op zaterdagochtend 7 maart gaan we samen aan de slag en je bent van harte uitgenodigd!

Op 7 maart laten we ons racket thuis, stropen we de mouwen op en maken we ons park klaar voor de start van het tennisseizoen. Het gaat om klussen als het opruimen van de laatste bladeren, schoonmaken van de dug-outs, legen van de dakgoot etc. Klussen dus waar iedereen een bijdrage aan kan leveren. Om 9:00 uur staan de koffie en de thee klaar. Daarna verdeelt de parkcommissie het werk. Materialen zijn aanwezig en natuurlijk wordt voor een lunch en een drankje achteraf gezorgd,

Aanmelden kan via de website (Aanmelding) of door je aan de bar op te geven bij Laura en Chantal.

Commissie park&accomodatie

(Groot)ouder-kind toernooi op 15 maart

Als jeugdlid gezellig een keer met je vader/moeder/opa/oma/oom/tante of buurman een echt toernooi tennissen? Of juist een keer met uw (klein)zoon of -dochter een keer op de baan? Dit kan allemaal tijdens het ouder-kind toernooi op zondag 15 maart. Enige voorwaarde is dat 1 van beiden lid is.
Wij garanderen een leuke tenniservaring en een gezellige middag waarin er een combinatie wordt gemaakt van wedstrijdjes en circuit-spelletjes. Hierbij zal jong en oud aan zijn trekken komen.

Wanneer? Zondag 15 maart van 12:30 tot ca. 17:00 uur
Inschrijfkosten: € 10 per koppel (incl. klein hapje en een drankje)
Inschrijven via horecatchu@gmail.com of via een aanmeldformulier aan de bar.

Wij hebben er zin in, tot dan!

Boerenkooltoernooi 2020 

12-13-14 maart 2020 organiseren wij alweer editie 7 van het Boerenkool Toernooi. Dit jaar niet alleen met tennis en boerenkool, maar ook met padel! Het boerenkooltoernooi is een 3-daags toernooi dat draait om gezelligheid en uitmondt in een boerenkoolmaaltijd met alle deelnemers.

Dit jaar nemen we naast tennis (dubbel!) ook Padel mee in het toernooi maar let wel, u kunt maar voor 1 onderdeel inschrijven: of Tennis of Padel. Bij Padel maken we geen onderscheid tussen dames en heren. Omdat het boerenkooltoernooi een 3-daags toernooi is, gaan we ervan uit dat deelnemers de 3 dagen beschikbaar zijn. Het is dus niet mogelijk om verhinderingen op te geven, maar bij de inschrijving kunt u wel aangeven of u vroeg of laat wilt spelen. Check bij het toernooireglement de tijden. Voor meer informatie en inschrijven zie: toernooi.nl

Inschrijving clubkampioenschappen geopend!

De inschrijvingen voor de clubkampioenschappen is geopend. Beginnende tot gevorderde spelers kunnen zich inschrijven voor tennis en voor padel. Achter de schermen werkt de vernieuwde commissie hard aan een prachtig programma.

De clubkampioenschappen senioren worden eind maart gespeeld met de finales op zondag 29 maart. Hiermee komt de commissie tegemoet aan de wens van velen om de clubkampioenschappen te spelen (als opwarmer) vóór de start van de voorjaarscompetitie. Inschrijvingen kan via toernooi.nl: inschrijven.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug