TPCH Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United januari 2020

Op de valreep voor de verzending van deze nieuwsbrief bereikte nog het het droevige bericht dat Cor Keeman op 21 december is overleden. Cor heeft als initiatiefnemer, medeoprichter en eerste voorzitter aan de wieg gestaan van tennisvereniging HSV. Na de fusie van de tennisverenigingen HSV en Heiloo is Cor nog vele jaren actief geweest bij TC Heiloo United. Cor heeft heel veel betekend voor de sport en vooral voor het tennis in Heiloo. In 1986 waren het de tennisliefde en het ondernemerschap in Cor die leidden tot de opening van tenniscentrum De Dors. Het is helaas al even geleden dat Cor actief op de baan stond, maar wij denken met veel genoegen terug aan zijn betrokkenheid, zijn humor en zijn liefde voor het tennis.
We wensen Greet, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit enorme verlies.

Het bestuur

Start 2020

Het bestuur van TC Heiloo United wenst iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2020.
Maandag 6 januari zullen we dit nieuwe jaar inluiden met de nieuwjaarsreceptie voor alle leden en iedereen die betrokken is bij onze club.
We gaan dit doen in een prachtige vernieuwde kantine, want de dames van de horeca hebben de afgelopen 2 weken niet stilgezeten. Met onbetaalbare hulp hebben zij de kantine een ware metamorfose laten ondergaan. 
We hebben ook zin om weer actief de banen op te gaan. Morgen gaan de padel-instuif, de racketavond en de lessen weer van start. In deze nieuwsbrief ook vast een greep uit de activiteiten voor de komende periode.

Nieuwjaarsreceptie

Op maandag 6 januari vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats. Alle leden en iedereen die verder betrokken is bij TC Heiloo United wordt van harte uitgenodigd om samen te komen toasten op een goed jaar. Om 19:30 uur gaan de deuren van de kantine open. Je bent van harte welkom!

Het bestuur

Padel-instuif 60-plus, de ideale manier om kennis te maken met padel

Maandagochtend 6 januari gaat de padel-instuif voor 60-plussers weer van start. Van 10:15 tot 11:30 uur zijn leden én niet-leden van harte welkom om mee te doen. Ervaring met padel is niet vereist en rackets zijn aanwezig.

De deelnemers starten om 10.15 uur met een gezamenlijke warming-up. Daarna worden groepjes gevormd die in een roulatiesysteem partijtje(s) Padel spelen.
Doel van de instuif is om de wat oudere seniorenspelers die nog niet veel ervaring met Padel hebben de gelegenheid te bieden om op hun eigen niveau een leuke en gezellige partij Padel te spelen. Deelname voor leden is uiteraard gratis. Niet-leden mogen tegen betaling 5 keer meedoen om te kijken of Padel een goede reden is om lid te worden van TCHU. Rackets zijn te huur voor € 1 per keer.
Zin om mee te doen? Schroom niet en kom ook langs op maandagochtend tussen 10.00 en 10.15 uur en doe met ons mee.
Informatie bij; Ab van den Berg via 06-15606732 of ab.hanny@gmail.com

Interne vrijdagavondcompetitie weer van start

De kaarten zijn geschud en de poules opnieuw ingedeeld: vrijdag 10 januari gaat de interne vrijdagavondcompetitie weer van start. Deelnemers hebben als het goed is inmiddels het programma ontvangen. De laatste wedstrijden én de feestelijke afsluiting staan gepland op vrijdagavond 20 maart.

Voorjaarscompetitie Padel

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie Padel is geopend. De competitie zal dit jaar worden verdeeld over 5 speeldagen, startend in het weekend van 23/24 mei en eindigend in het weekend van 27/28 juni. De padelcompetitie start dus aan het einde van de voorjaarscompetitie tennis. We zijn van plan om wederom zowel op de zaterdag als de zondag meerdere teams in te schrijven op verschillende niveaus.

Wil je meedoen? Meld je dan vóór 22 januari aan via padel@tcheiloounited.nl. Aanmelden kan individueel of met een team. 

De padelcommissie

Zaterdag 19 januari klaverjassen

Op zaterdagavond 19 januari gaan we weer klaverjassen. Je kunt inschrijven per koppel, maar eventueel ook alleen (dan proberen wij een partner te vinden). Inschrijven kan per mail (tchu@gmail.com) of aan de bar. De kosten bedragen € 5 per deelnemer inclusief een drankje en een hapje. We beginnen om 19:30 uur en spelen 3 ronden met telkens 5 minuten pauze.

Chantal, Laura en Bianca

Boerenkooltoernooi 2020 

12-13-14 maart 2020 organiseren wij alweer editie 7 van het Boerenkool Toernooi. Dit jaar niet alleen met tennis en boerenkool, maar ook met padel! Het boerenkooltoernooi is een 3-daags toernooi dat draait om gezelligheid en uitmondt in een boerenkoolmaaltijd met alle deelnemers.

Dit jaar nemen we naast tennis (dubbel!) ook Padel mee in het toernooi maar let wel, u kunt maar voor 1 onderdeel inschrijven: of Tennis of Padel. Bij Padel maken we geen onderscheid tussen dames en heren. Omdat het boerenkooltoernooi een 3-daags toernooi is, gaan we ervan uit dat deelnemers de 3 dagen beschikbaar zijn. Het is dus niet mogelijk om verhinderingen op te geven, maar bij de inschrijving kunt u wel aangeven of u vroeg of laat wilt spelen. Check bij het toernooireglement de tijden. Voor meer informatie en inschrijven zie: toernooi.nl

(Groot)ouder-kind toernooi

In maart (waarschijnlijk 15 maart) gaan we met ouders en kinderen tennissen. Noteer het alvast met potlood in je agenda. Nadere informatie volgt binnenkort. We zullen zorgen voor een strak programma waarbij jong en oud aan zijn trekken komt.
Bij de organisatie van deze (en andere) jeugdactiviteit(en) kunnen we nog wel heel graag wat hulp gebruiken. Je hoeft niet meteen in een commissie plaats te nemen, maar helpt bij de organisatie van een activiteit. Wat is er nu leuker dan met een paar mensen een toernooitje voor te bereiden en om dan op de dag zelf al die lachende gezichten te zien. Als alle (groot)ouders en anderen enthousiastelingen in het jaar een bijdrage leveren, dan kunnen we onze jeugd een fantastisch tennisjaar bieden!
Interesse? Stuur dan een mail naar info@tcheiloounited.nl

Clubkampioenschappen senioren in maart

De clubkampioenschappen senioren worden eind maart gespeeld met de finales op zondag 29 maart. Hiermee komt de commissie tegemoet aan de wens van velen om de clubkampioenschappen te spelen (als opwarmer) vóór de start van de voorjaarscompetitie. De inschrijving wordt binnenkort geopend.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug