TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United kerst 2019

Deze laatste nieuwsbrief van 2019 bevat praktische informatie. Zo kun je teruglezen wanneer er de komende 2 weken padel en tennis gespeeld kan worden. Met het zachte weer is het heerlijk om in deze periode samen op de baan te staan. 

Naast de praktische informatie maken we graag van de gelegenheid gebruik om alle leden van TC Heiloo United hele fijne feestdagen en alvast een voorspoedig, gezond en sportief 2020 te wensen. We zien je graag op 6 januari bij de nieuwjaarsreceptie!

Het bestuur

Tennis en padel tijdens de kerstvakantie

De komende 2 weken is de kantine gesloten. Het park is wel open en buiten de feestdagen en de weekends gaat ook het licht gewoon aan. Voor de duidelijkheid hierbij een overzicht van de momenten waarop gespeeld kan worden. Park open betekent dat er afgehangen kan (moet) worden en dat toiletten beschikbaar zijn.

LET OP: het is in alle gevallen regel dat er afgehangen wordt. Zo is duidelijk wie er op het park zijn. Zorg er verder voor dat er altijd een mobiele telefoon beschikbaar is, zodat je bij eventuele problemen kunt bellen.

Datum Wanneer kan er gespeeld worden?
zondag 22 december Overdag (baanverlichting blijft uit)
maandag 23 december Overdag en 's avond tot 22:30 uur
dinsdag 24 december Overdag (baanverlichting blijft uit)
woensdag 25 december Overdag (baanverlichting blijft uit)
donderdag 26 december Overdag (baanverlichting blijft uit)
vrijdag 27 december Overdag en 's avond tot 22:30 uur
weekend 28/29 december Overdag (baanverlichting blijft uit)
maandag 30 december Overdag en 's avond tot 22:30 uur
dinsdag 31 december Overdag (baanverlichting blijft uit)
woensdag 1 januari  Overdag (baanverlichting blijft uit)
donderdag 2 januari Overdag en 's avond tot 22:30 uur
vrijdag 3 januari Overdag en 's avond tot 22:30 uur
weekend 4/5 januari Overdag (baanverlichting blijft uit)

Nieuwjaarsreceptie 2020

Op maandag 6 januari vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats. Alle leden en iedereen die verder betrokken is bij TC Heiloo United worden van harte uitgenodigd om samen te komen toasten op een goed nieuwjaar. Om 19:30 uur gaan de deuren van de kantine open. Je bent welkom!

Incasso contributie 2020

Leden die geen gebruik maken van automatische incasso hebben inmiddels de contributiefactuur voor 2020 ontvangen. Bij de leden die gebruikmaken van de mogelijkheid tot automatische incasso wordt het verschuldigde contributiebedrag rond 3 januari afgeschreven.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug