TPCH Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United richting 2020

Dirk Moot CLUBHELD van Heiloo 2019

Dankzij jullie stemmen is Dirk Moot uitgeroepen tot CLUBHELD van Heiloo voor het jaar 2019. Helaas kwamen we net wat stemmen tekort voor de provinciale finale, maar dat doet niets af aan het feit dat we trots en blij zijn met Dirk en alles wat hij doet. De voorzitter heeft dit symbolisch uitgedrukt in een bloemetjes dat ter gelegenheid van de nationale vrijwilligersdag is uitgereikt aan Dirk en zijn vrouw.

De nationale vrijwilligersdag is natuurlijk ook een moment om namens de 1130 leden en vele bezoekers en gastspelers ALLE vrijwilligers ENORM te bedanken voor al hun inzet: Jullie zijn goud waard voor de club!

Herinnering: Zondag 15 december Jeugd wintertoernooi 'Oliebollendubbel'

Op zondag 15 december 2019 organiseren wij voor de jeugdleden van TC Heiloo United het Jeugdwintertoernooi of Oliebollendubbeltoernooi. Aan dit toernooi kunnen jeugdspelers uit de categorieën Rood, Oranje, Groen en Geel t/m 17 jaar deelnemen. We gaan tennissen van ongeveer half 10 tot half 1.
Je wordt vanaf 09:00 op de club verwacht! Inschrijving is individueel maar er worden alleen dubbels gespeeld. De organisatie deelt je elke wedstrijd in met een nieuw dubbelmaatje. Het kost 2 euro per deelname. Neem je vriendjes/vriendinnetjes/broertjes en zusjes mee. Meld dit wel op het inschrijfformulier!
Dit toernooi draait om gezelligheid, spelplezier en kent geen verliezers!!!
De jeugdcommissie

Instuif padel op de maandagochtend krijgt vervolg

De afgelopen weken is op maandagochtenden van 10:15 tot 11:30 uur een instuif Padel georganiseerd voor 60+. Het bleek een groot succes. Zowel leden als (nog) niet-leden waren erg enthousiast en er heeft zich een mooie groep gevormd. De vereniging heeft dan ook besloten een vervolg te geven aan de instuif. U kunt ook meedoen!

Het principe is hetzelfde als de racketavonden en -ochtenden die al bestaan bij TCHU. De aanwezigen starten om 10.15 uur met een gezamenlijke warming-up. Daarna worden de aanwezige deelnemers door de organisatie verdeeld in groepjes die vanaf 10:30 uur in een roulatiesysteem een of meerdere partijtje(s) Padel spelen.
Doel van de instuif is om de wat oudere seniorenspelers die nog niet veel ervaring met Padel hebben of geen vaste groep hebben om mee te spelen, de gelegenheid te bieden om op hun eigen niveau een leuke en gezellige partij Padel te spelen.
Deelname voor leden is uiteraard gratis, een racket kan per keer voor 1 euro gehuurd worden. Niet-leden mogen tegen betaling 5 keer meedoen om te kijken of Padel een goede reden is om lid te worden van TCHU.
Zin om mee te doen? Schroom niet en kom ook langs op maandagochtend tussen 10.00 en 10.15 uur en doe met ons mee.
Informatie bij; Ab van den Berg via 06-15606732 of ab.hanny@gmail.com

Noot van het bestuur: wilt u op maandagochtend gebruikmaken van de padelbanen, houd er dan rekening mee dat de banen van ca. 10:15-11:30 uur in gebruik zijn voor de instuif

Voorjaarscompetitie tennis senioren 2020

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie tennis senioren sluit 15 december. Je hebt dus nog maar 1 week om aan te melden. Alle informatie en inschrijfformulier vind je hier: voorjaarscompetitie senioren.
LET OP: we hebben al veel aanmeldingen binnen, dus deelname is niet gegarandeerd, maar we doen zeker ons best! 

Nieuw lid of nog niet eerder competitie gespeeld? Maak dan nu kennis met competitiespelen. Leden die beginnen met competitiespelen blijven dat doen. Heb je (nog) geen team, dan kijken wij of er een plek is. Je kunt jezelf ook aanmelden als invaller.

Vragen of interesse, stuur dan een mail naar Jurjenvdmeer1212@gmail.com.

De Competitie Commissie

Kantine gesloten tijdens de kerstweken

In goed overleg tussen horeca, bestuur en de verschillende commissies is besloten dat de kantine gesloten zal zijn in de periode van 23 december t/m 4 januari. Het park is in deze periode wel geopend en op de doordeweekse avonden kan er ook gewoon gespeeld worden (met uitzondering van 24-12, 25-12, 26-12, 31-12 en 1-1).

2019 is voor de vereniging een bijzonder jaar geweest. Niet alleen de vrijwilligers, maar ook Laura, Chantal en Bianca hebben een druk jaar achter de rug. Omdat we voor 2020 ook weer grootse plannen hebben, vinden we het goed om 2 weken wat gas terug te nemen. Daar komt bij dat de feestdagen midden in de week vallen en dat veel leden meedoen aan het kersttoernooi van De Dors. We rekenen op ieders begrip voor het besluit. Tot de kerstvakantie staat de horeca voor u klaar in de kantine die in kerstsfeer is omgetoverd. 

Het bestuur

Vooraankondiging boerenkooltoernooi 2020 

12-13-14 maart 2020 organiseren wij alweer editie 7 van het Boerenkool Toernooi. Dit jaar niet alleen met tennis en boerenkool, maar ook met padel! Het boerenkooltoernooi is een 3-daags toernooi dat draait om gezelligheid en uitmondt in een boerenkoolmaaltijd met alle deelnemers.

Dit jaar nemen we naast tennis (dubbel!) ook Padel mee in het toernooi maar let wel, u kunt maar voor 1 onderdeel inschrijven: of Tennis of Padel. Bij Padel maken we geen onderscheid tussen dames en heren. Omdat het boerenkooltoernooi een 3-daags toernooi is, gaan we ervan uit dat deelnemers de 3 dagen beschikbaar zijn. Het is dus niet mogelijk om verhinderingen op te geven, maar bij de inschrijving kunt u wel aangeven of u vroeg of laat wilt spelen. Check bij het toernooireglement de tijden. Voor meer informatie en inschrijven zie: toernooi.nl

Volop activiteiten in 2020, clubkampioenschappen in maart

De activiteitenkalender van 2020 is al weer ruimschoots gevuld met activiteiten voor alle leeftijden. Binnenkort wordt de agenda gedeeld, maar hierbij vast 1 tip van de sluier: de clubkampioenschappen senioren worden eind maart gespeeld met de finales op zondag 29 maart. Hiermee komt de commissie tegemoet aan de wens van velen om de clubkampioenschappen te spelen (als opwarmer) voor de start van de voorjaarscompetitie.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug