TPCH Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United december 2019

Laatste kans om te stemmen op onze Clubheld van het jaar: Dirk Moot

Tot en met 2 december (!!) kan er nog gestemd worden op Dirk Moot als clubheld van het jaar. Op dit moment bezet Dirk een prachtige 12e plaats binnen Noord-Holland, maar hij verdient meer. TIJD VOOR EEN EINDSPRINT om Dirk én onze club in de schijnwerpers te zetten.

Dirk staat als groundsman al 30 jaar iedere dag klaar voor onze club. Nu heb je de kans iets terug te doen door een stem uit te brengen! Heb je nog niet gestemd? Breng dan nu meteen je stem uit op Dirk via www.clubheldvanhetjaar.nl/dirk-moot 

Doe het vandaag nog!

Donderdag 5 december banen open, kantine gesloten

Op sinterklaasavond zal het minder druk zijn op het park. Een deel van de lessen gaat ook niet door. In overleg is besloten dat de kantine deze avond bij uitzondering gesloten blijft. Tot 23:00 uur kan er wel gespeeld worden.

Zondag 15 december Jeugd wintertoernooi 'Oliebollendubbel'

Op zondag 15 december 2019 organiseren wij voor de jeugdleden van TC Heiloo United het Jeugdwintertoernooi of te wel Oliebollendubbeltoernooi. Aan dit toernooi kunnen jeugdspelers uit de categorieën Rood, Oranje, Groen en Geel t/m 17 jaar deelnemen. We gaan tennissen van ongeveer half 10 tot half 1.
Je wordt vanaf 09:00 op de club verwacht! Inschrijving is individueel maar er worden alleen dubbels gespeeld. De organisatie deelt je elke wedstrijd in met een nieuw dubbelmaatje. Het kost 2 euro per deelname. Neem je vriendjes/vriendinnetjes/broertjes en zusjes mee. Meld dit wel op het inschrijfformulier!
Dit toernooi draait om gezelligheid, spelplezier en kent geen verliezers!!!
De jeugdcommissie

Voorjaarscompetitie tennis senioren 2020

De aanmeldingen voor de Voorjaarscompetitie 2020 stromen binnen. Rond de 30 senioren teams zijn al aangemeld. Wil je nog inschrijven, doe dat dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval vóór 15 december. Alle informatie en inschrijfformulier vind je hier: voorjaarscompetitie senioren.
Op een aantal tijdstippen zitten we bijna vol: de vrijdagavond (nog max. 1 team), zaterdag overdag (nog max. 2 teams) en zaterdagavond (nog max. 2 teams). Op de zondag is er nog wel ruimte. Ook zouden we het leuk vinden als zich nog meer teams melden voor de dinsdagochtend en de vrijdagochtend. 

Nieuw lid of nog niet eerder competitie gespeeld? Maak dan nu kennis met competitiespelen. Leden die beginnen met competitiespelen blijven dat doen. Heb je (nog) geen team, dan kijken wij of er een plek is. Je kunt jezelf ook aanmelden als invaller.

Vragen of interesse, stuur dan een mail naar Jurjenvdmeer1212@gmail.com.

De Competitie Commissie

Voorjaarscompetitie padel

De 2 padelbonden NPB en KNLTB (waar wij beiden bij zijn aangesloten) komen steeds nader tot elkaar en komen dit voorjaar dan ook met een gezamenlijke competitie. We juichen dit toe, maar hebben nog wel wat vraagtekens bij de planning van deze gezamenlijke competitie. Zeer binnenkort zullen we bekend maken voor welke competities de leden van TC Heiloo United zich kunnen inschrijven. Nog heel even geduld!

Zaterdag 7 december weer klaverjassen

Op zaterdagavond 7 december komen de kaarten weer op tafel. Je kunt inschrijven per koppel, maar eventueel ook alleen (dan proberen wij een partner te vinden). Iedere avond is er een prijsje en de laatste avond wordt de hoofdprijs vergeven.

wanneer? 7 december (en daarna op 19 januari, 22 februari en 7 maart)
aanvang 19:30 uur
aanmelden per mail aan tchu@gmail.com of aan de bar bij Chantal, Laura of Bianca
kosten € 5 / deelnemer per avond, inclusief drankje en een hapje
regels 3 speelronden, met tussen iedere ronde 5 minuten pauze
locatie natuurlijk in ons eigen clubhuis

Chantal, Laura en Bianca

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug