TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United november 2

Woensdag 13-11 Tennis uitwisseling TC Alkmaar

Woensdagmiddag 13-11 komt een groot aantal heren van TC Alkmaar naar Heiloo United in het kader van een uitwisseling. In een gemoedelijke sfeer zullen onze mannen proberen sportieve revanche te nemen na het verlies in de uitwedstrijd. De verwachtingen zijn hoog gespannen, zeker voor wat betreft de nazit, waarvoor Alkmaar altijd graag naar Heiloo komt. We wensen Ab en de mannen veel succes maar vooral plezier!

Vrijdag 15-11 Padel uitwisseling TC Daalmeer 

De padelverenigingen uit de omgeving onderhouden hele goede contacten. We weten elkaar te vinden op gebied van padel én tennis. TC Daalmeer is één van de verenigingen waarmee we sinds ons vooronderzoek naar padel een hele nauwe band hebben. We treffen elkaar regelmatig op en buiten de banen. A.s. vrijdag betreden we met elkaar de padelbanen van TC Heiloo United om de vriendschappelijke strijd aan te gaan. DIt betekent dat er bij uitzondering op vrijdagavond 15-11 geen ruimte is om vrij padel te spelen. Kom gerust kijken en meegenieten van een ongetwijfeld gezellige avond!

Vergeet niet te stemmen op onze Clubheld van het jaar: Dirk Moot

Op 11 november kwam de eerste tussenstand naar buiten voor de verkiezing Clubheld van het jaar. Dirk Moot staat op een prachtige 6e plaats binnen Noord-Holland. Maar dat kan nog beter! Dirk staat als groundsman al 30 jaar iedere dag klaar voor onze club. Nu heb je de kans iets terug te doen door een stem uit te brengen!

Heb je nog niet gestemd? Breng dan nu meteen je stem uit op Dirk via www.clubheldvanhetjaar.nl/dirk-moot
Heb je al wel gestemd? Mobiliseer dan minimaal 2 mensen om ook te gaan stemmen! 

Wijziging parkcommissie

Ab van de Berg heeft besloten om zijn rol binnen parkcommissie en bestuur neer te leggen. Ab blijft zijn andere vrijwilligerstaken wel uitvoeren en heeft inmiddels zelfs tijd gevonden om een padelinstuif op de maandagochtend op te starten. Reden voor de keuze van Ab is een verschil van inzicht over de taken en bevoegdheden van de parkcommissie.

We betreuren de keuze van Ab, maar zijn blij met de taken die hij voor de vereniging blijft vervullen. Zo is de padelinstuif inmiddels al een groot succes. Kees Sinnige is bereid gevonden de rol van coördinator Parkcommissie over te nemen. Kees heeft zijn sporen verdiend op een tennisvereniging in het oosten van het land en is dit jaar na terugkomst in Heiloo lid geworden van onze club. 

Het bestuur

Update en oproep vanwege facelift kantine

Beste leden,
Hierbij een update van de inspanningen van de meubelmaker. Inmiddels staat er al een aantal nieuwe tafels en banken in het clubhuis (zie impressies en foto). Ook heeft Michelle van MIC-Styling voor ons een 3D impressie gemaakt, zodat de indeling van de meubels optimaal is en alles nauwkeurig gaat passen.

  
Om het geheel nog wat sfeervoller te maken wil de commissie graag wat plantenbakken vullen (ook gemaakt door de meubelmaker). Daarom het verzoek aan u: heeft u nog planten die niet meer op uw vensterbank passen of heeft u stekjes van planten over, dan kunt u die komende weken inleveren bij ons horecateam.
Ook zijn wij op zoek naar oude foto’s van clubkampioenen en competitieteams voor een historische fotowand te zijner tijd. Als u denkt: “ja, ik heb nog een oude foto op zolder liggen”, dan houden wij ons hiervoor ook aanbevolen. Dan graag een digitale foto van de foto maken (bijv. met uw telefoon).
U kunt deze foto mailen naar: horecatchu@gmail.com De mooiste en scherpste foto’s worden dan gebruikt voor deze collage.

Horeca/Werkgroep Interieur/Commissie Facilitair

NB  achter de horeca coulissen wordt ondertussen ook hard gewerkt. De firma's Kösters (Robin Kösters en Kösters Elektra) zijn druk bezig om de volledige koel- en vriesinstallaties van de horeca te vernieuwen. Hoog nodig gezien alle activiteiten die op ons af komen. Zo gebeurt er van alles om leden en gasten van Heiloo United optimaal te bedienen!

Reminder: Klaverjassen op de zaterdagavond

TC Heiloo United is na(ast) tennis en padel ook klaverjassen. Op veler verzoek gaan we ook deze herfst- en wintermaanden klaverjassen op de zaterdagavond. Je kunt inschrijven per koppel, maar eventueel ook alleen (dan proberen wij een partner te vinden). Iedere avond is er een prijsje en de laatste avond wordt de hoofdprijs vergeven.

wanneer? zaterdagen 23 november, 7 december, 19 januari, 22 februari en 7 maart
aanvang 19:30 uur
aanmelden per mail aan tchu@gmail.com of aan de bar bij Chantal, Laura of Bianca
kosten € 5 / deelnemer per avond, inclusief drankje en een hapje
regels 3 speelronden, met tussen iedere ronde 5 minuten pauze
locatie natuurlijk in ons eigen clubhuis

Chantal, Laura en Bianca

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug