TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United november

Stem op onze Clubheld van het jaar: Dirk Moot

Niemand minder dan onze eigen Dirk Moot is genomineerd als clubheld van het jaar. Wie kent Dirk niet. Al 30 jaar groundsman van onze club en vrijwel dagelijks op de club te vinden. Meestal vroeg in de ochtend, voordat de eerste spelers arriveren, gaat Dirk met groot en klein materiaal aan de slag om de banen in topconditie te brengen. Niet voor niets krijgen we keer op keer complimenten over de goede staat van onderhoud van de banen. Dirk is letterlijk goud waard voor de club door als vrijwilliger professioneel baanonderhoud te doen. Tijdens competities en toernooien is Dirk ook vaak aanwezig om de lijnen nog een keer te vegen, of om hand- en spandiensten te vervullen. Dirk staat daarbuiten ook altijd voor iedereen klaar en verdient daarmee ruimschoots de titel clubheld van TC Heiloo United!

U kunt een stem uitbrengen op Dirk via www.clubheldvanhetjaar.nl/dirk-moot 

Doe het vandaag nog!

Heren 60+ gezocht voor revanche uitwisseling TC Alkmaar

Op 13 november waren we met 7 herendubbels te gast bij TC Alkmaar. Ondank een onderbreking door de regen was het een zeer geslaagde en gezellige uitwisseling bij TC Alkmaar die vroeg om een vervolg. Dat vervolg komt er dus ook: op woensdagmiddag 13 november komt TC Alkmaar naar Heiloo. In Alkmaar verloren we royaal, nu willen we uiteraard revanche nemen. Mogelijk kunnen we zelfs nog meer teams vormen.

Het programma is hetzelfde als bij TC Alkmaar:
13:00 uur starten we gezamenlijk met een kop koffie of thee.
13:15 uur gaan we de baan op voor de eerste ronde.
14:15 uur een pauze met koffie of thee en wat lekkers.
14:30 uur weer de baan op voor de tweede ronde van een uur.
15:45 uur de napraat met een borrel en een aantal heerlijke hapjes.

Uiteraard zullen veel spelers die er in Alkmaar bij waren opnieuw van de partij zijn maar ook andere heren 60+ van TCHU willen wij graag uitnodigen om aan dit gezellige evenement deel te nemen. Wil je meedoen geef je dan snel op via ab.hanny@gmail.com info via Ab-0615606732

Facelift voor de kantine

De meubels en de sfeer van de kantine zijn al een paar jaar onderwerp van gesprek. Ook uit de grote leden enquête is duidelijk naar voren gekomen dat er veel verbeterd kan worden aan het interieur en dat de tafels en stoelen hun beste tijd gehad hebben. Ook qua veiligheid en hygiëne kan de inrichting van de kantine na 12 jaar wel een opknapbeurt gebruiken.

Nu doet zich een unieke kans voor dat er een handige vrijwilliger is die in de maand november tijd heeft om meubels te maken voor onze kantine. We betalen alleen de materialen en alles wordt op maat gemaakt naar de wensen en eisen van nu. Dit heeft geleid tot het samenstellen van een brede werkgroep met vertegenwoordiging van horeca, facilitair en enkele enthousiaste leden.

Punten van aandacht hierbij zijn comfort en uitstraling, maar ook hygiëne (HACCP regels) en veiligheid. Ook wordt er rekening gehouden met minimaal 100 zitplaatsen waarbij zowel jong als oud zich thuis bij voelt.

Tegelijkertijd worden de muren opnieuw gesausd en worden de palen (draagconstructie) opnieuw van een verfje voorzien. Dit alles wordt komende weken aangepakt nu het buiten wat minder goed weer is. We excuseren ons voor het tijdelijke ongemak in de kantine door deze werkzaamheden, maar u krijgt er een gezelligere, opgefriste kantine voor terug, dat beloven wij!

Horeca/Werkgroep Interieur/Commissie Facilitair

Reminder: Klaverjassen op de zaterdagavond

TC Heiloo United is na(ast) tennis en padel ook klaverjassen. Op veler verzoek gaan we ook deze herfst- en wintermaanden klaverjassen op de zaterdagavond. Je kunt inschrijven per koppel, maar eventueel ook alleen (dan proberen wij een partner te vinden). Iedere avond is er een prijsje en de laatste avond wordt de hoofdprijs vergeven.

wanneer? zaterdagen 23 november, 7 december, 19 januari, 22 februari en 7 maart
aanvang 19:30 uur
aanmelden per mail aan tchu@gmail.com of aan de bar bij Chantal, Laura of Bianca
kosten € 5 / deelnemer per avond, inclusief drankje en een hapje
regels 3 speelronden, met tussen iedere ronde 5 minuten pauze
locatie natuurlijk in ons eigen clubhuis

Chantal, Laura en Bianca

ICT-er gezocht voor TCHU

Weet jou wat een router doet, maar ben je bijvoorbeeld ook handig met Excel of Dropbox? Dan ben jij de ICT-er die TCHU kan helpen verder te automatiseren.

Ook een tennisclub ontkomt niet aan steeds verdergaande ICT. Van wifi-netwerk tot toegangscontrole of afhangbord. We hebben er allemaal mee te maken. Dat vergt af en toe ook onderhoud of vernieuwing. We zijn heel erg blij als jij ons daarbij wilt helpen, of als je weet wie dat kan. Het is zeker geen dagtaak, maar het kost je af en toe een uurtje op een moment dat het jou uitkomt. Je krijgt er veel voor terug! Voor aanmelden of informatie kun je een mail sturen naar voorzitter@tcheiloounited.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug