TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United met o.a. jeugd CK en klaverjassen

Clubkampioenschappen jeugd morgen van start

Donderdag 24 oktober starten de clubkampioenschappen voor de jeugd: in de herfst, maar onder bijna zomerse omstandigheden. Hierbij bericht van de jeugdcommissie. We wensen deelnemers en organisatie veel plezier!

De jeugdclubkampioenschappen hebben dit jaar een andere opzet en vinden ook op een ander moment plaats. In de herfstvakantie gaan we dit jaar van start met een 2 daags toernooi.
We beginnen op donderdag om 11:00 uur met de wedstrijden. Elke wedstrijd duurt een uur!
Van 13:00 tot 13:30 uur gaan we gezellig samen lunchen om vervolgens tot 18:30 wedstrijden te spelen.
Op vrijdag ziet de dag er hetzelfde uit. We sluiten de vrijdag af met een gezamenlijke maaltijd om 18:30 in combinatie met de prijsuitreiking.
Gedurende de dagen kunnen de deelnemers tussen de wedstrijden door op en rond de baan spelletjes spelen.
We kijken er naar uit en hebben er weer veel zin in de komende dagen!

De jeugdcommissie

Klaverjassen op de zaterdagavond

TC Heiloo United is na(ast) tennis en padel ook klaverjassen. Op veler verzoek gaan we ook deze herfst- en wintermaanden klaverjassen op de zaterdagavond. Je kunt inschrijven per koppel, maar eventueel ook alleen (dan proberen wij een partner te vinden). Iedere avond is er een prijsje en de laatste avond wordt de hoofdprijs vergeven.

wanneer? zaterdagen 23 november, 7 december, 19 januari, 22 februari en 7 maart
aanvang 19:30 uur
aanmelden per mail aan tchu@gmail.com of aan de bar bij Chantal, Laura of Bianca
kosten € 5 / deelnemer per avond, inclusief drankje en een hapje
regels 3 speelronden, met tussen iedere ronde 5 minuten pauze
locatie natuurlijk in ons eigen clubhuis

Chantal, Laura en Bianca

TC Heiloo United zamelt massaal ballen in voor het goede doel

Twee weken geleden zijn we gestart met het inzamelen van oude tennisballen voor het goede doel. Dat hebben we geweten.  Emmers vol ballen zijn er al verzameld. En we gaan door. Hier nog een keer de oproep.

Heeft u nog oude tennisballen thuis of in uw sporttas? Dan kunt u ze tegenwoordig inleveren op onze club. Wij zijn samen met oudetennisballen.com begonnen met het inzamelen van oude gebruikte tennisballen. Er staan twee witte inzamelemmers op de club waar u de tennisballen in kunt deponeren.
Voor elke ingezamelde bal wordt er een bedrag gereserveerd dat ten goede komt aan het Indoor Gehandicapten Tennis.
Dus steun dit doel en lever uw tennisballen in.
Alvast bedankt

Houd bij slecht weer website of Facebook in de gaten

Na een droge zomer is de herfst duidelijk ingetreden en dat hebben we al gemerkt met af en toe flinke regenbuien. Bij hevige regen kan het gebeuren dat de tennis- en padelbanen tijdelijk niet bespeelbaar zijn omdat de banen verzadigd raken. Als we dan te snel weer gaan spelen, dan beschadigen we de ondergrond. Als de banen niet bespeelbaar zijn, dan zullen we dit zo snel mogelijk melden op de website of op Facebook. Raadpleeg dus bij twijfel website of Facebook.

Check de Club-kalender

Om teleurstellingen te voorkomen proberen we zo duidelijk mogelijk te communiceren over momenten waarop de ruimte om vrij te spelen beperkt is. We doen dat vanaf nu ook via de kalender op de website. Daar zie je dus welke ruimte er is. Verder kun je tijdens toernooien en competitie altijd de commissie benaderen om te horen of en wanneer er ruimte is om vrij te spelen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug