TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United oktober

Clubkampioenschappen jeugd: nog een paar dagen om aan te melden voor het oktoberfest

De clubkampioenschappen voor de jeugd worden dit jaar gespeeld in de herfstvakantie (21 t/m 25 oktober). Omdat de jeugdcommissie er traditioneel een feestje van maakt is het thema dit jaar: oktoberfest. De clubkampioenschappen jeugd zijn bedoeld voor ALLE jeugdleden. Naast tennis staan er o.a. een feestavond en een bingo met hele leuke prijzen op het programma. Veel mensen wachten altijd tot het laatste moment, maar je moet nu toch echt gaan inschrijven via Clubkampioenschappen jeugd. Wij hebben er zin in!

Geef oude tennisballen een tweede leven voor een goed doel

Heeft u nog oude tennisballen thuis of in uw sporttas? Dan kunt u ze tegenwoordig inleveren op onze club. Wij zijn samen met oudetennisballen.com begonnen met het inzamelen van oude gebruikte tennisballen. Er staan twee witte inzamelemmers op de club waar u de tennisballen in kunt deponeren.
Voor elke ingezamelde bal wordt er een bedrag gereserveerd dat ten goede komt aan het Indoor Gehandicapten Tennis.
Dus steun dit doel en lever uw tennisballen in.
Alvast bedankt

Bij slecht weer tegen gereduceerd tarief binnen tennissen

Op een steenworp afstand van ons park staat de tennishal van Tenniscentrum De Dors. Voor veel van onze leden een bekende plek vanwege deelname aan het kersttoernooi, of omdat zij het buiten-tennis op ons park afwisselen met binnen tennis in de hal van de Dors. Het lag dan ook voor de hand om de samenwerking te zoeken. Als lid van TCHU kun je hier je voordeel mee doen!

Bij slechte weersomstandigheden kunnen leden van TC Heiloo United tegen een gereduceerd tarief van € 15,- per uur een losse baan huren bij De Dors. Met name in de daluren zijn hiervoor nog banen beschikbaar, De beschikbaarheid varieert per dag. Wil je weten welke uren en vrij zijn? Bel dan 072-8881722 , of stuur een mail naar info@tenniscentrumdedors.nl. Als je gaat tennissen bij De Dors wel even je tennispas meenemen om aan te tonen dat je lid bent van TC Heiloo United.

Clubuitwisseling TC Heiloo United - TC Alkmaar

In de week van Alkmaars Ontzet gaat een groep van 14 heren onder aanvoering van John Bosman en Ab van den Berg de sportieve strijd aan met TC Alkmaar. In ongedwongen sfeer wordt er getennist en daaromheen draait het om gezelligheid. Dit maakt tennis leuk!

Wil jij ook een keer een uitwisseling organiseren? Er zijn in onze nabijheid verenigingen genoeg die hier graag aan meedoen. Heb jij een clubje om je heen en wil je een keer een ochtend of middag uitwisselen? Wij hebben de nodige contacten. Stuur een mail naar info@tcheiloounited.nl

Check de Club-kalender

Om teleurstellingen te voorkomen proberen we zo duidelijk mogelijk te communiceren over momenten waarop de ruimte om vrij te spelen beperkt is. We doen dat vanaf nu ook via de kalender op de website. Daar zie je dus welke ruimte er is. Verder kun je tijdens toernooien en competitie altijd de commissie benaderen om te horen of en wanneer er ruimte is om vrij te spelen.

Tenslotte: Gezocht, invaller voor 20 oktober

Welke jeugdspeelster heeft zin en tijd om op 20 oktober een wedstrijd mee te spelen? Het jeugd mix team 10 tot 14 jaar zoekt een speeltster die op 20 oktober thuis een enkel- of mixpartij wil spelen en een meisjesdubbel. Voor aanmelden of informatie kun je een mailtje sturen naar competitie@tcheiloounited.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug