TCHU Nieuwsbulletin

Finaleweekend feestje voor ALLE leden

Finaleweekend clubkampioenschappen feestje voor alle leden

Na een fantastische tennisweek staan dit weekend alweer de finales van de senioren clubkampioenschappen op het programma. Niet alleen deelnemers, maar ook alle andere leden zijn welkom om het feestje mee te vieren langs de baan, op het terras en in de kantine. Extra bijzonder dit jaar: de allereerste clubkampioenen padel zullen gehuldigd worden!

Programma finaleweekend:

  • Vrijdagavond is het feestavond met DJ Daan Rodenburg. Bekend om de feesten die hij bouwt in Heiloo en omstreken!
  • Zaterdagmiddag en -avond worden alle halve finales gespeeld. Wie bereiken dit jaar de finales om het clubkampioenschap
  • Zondag finaledag met live muziek van It Started in Space, culinaire hapjes van Il Buongustaio, prijsuitreiking toernooiwinnaars en de loterij waarbij een Salora 40" LED TV of een Nespresso koffiemachine kunnen worden gewonnen. Dit alles tussen 14:30 en ongeveer 19:00 uur.

Clubkampioenschappen jeugd: in de herfstvakantie!

De clubkampioenschappen voor de jeugd zijn altijd meer dan tennis. De jeugdcommissie maakt er ieder jaar een feestje van.
Dit jaar is er voor gekozen om de clubkampioenschappen voor de jeugd in de herfstvakantie te organiseren, van maandag t/m vrijdag. De inschrijving is geopend via Clubkampioenschappen jeugd.

Clubuitwisseling TC Heiloo United - TC Alkmaar: nog enkele plaatsen!

Er zijn nog een paar plaatsen voor 60+ heren die de (gezellige!) strijd aan willen gaan met TC Alkmaar.

Op woensdag 9 oktober organiseren we een uitwisseling met TC Alkmaar. We beginnen om 13:00 uur bij TC Alkmaar met koffie. Daarna gaan 2 keer een uur tennissen met pauze tussendoor een een booreltje na. Om een uur of 5 gaan we huiswaarts. Aanmelden bij Ab van den Berg via ab.hanny@gmail.com.

Sportieve groet, John Bosman en Ab van den Berg.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug