TPCH Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United september 2019 - 3

De Club centraal

Vandaag is de Nationale Sportweek begonnen. Het thema is: 'Sport doet iets met je'. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan hoe belangrijk sport voor veel mensen is, maar ook aan het belang van sportclubs in Nederland. Deze nieuwsbrief staat onze eigen club centraal met o.a. nieuws over de verschillende clubkampioenschappen en de club van 100.
De komende week is ons park vooral het toneel van de clubkampioenschappen senioren. We zijn er als club trots op dat toch weer 200 senioren zich hebben ingeschreven. We wensen deelnemers, maar ook aankomende en afscheidnemende commissieleden een fantastische week op de club!

Clubkampioenschappen senioren van start met tennis én padel

De Clubkampioenschappen voor de senioren zijn los! Vanavond worden de eerste wedstrijden gespeeld en ook de rest van dit (stralende) openingsweekend staan er al heel veel mooi wedstrijden op het programma dat tot in de avonden doorloopt.

Naast de wedstrijden is er deze week natuurlijk meer te beleven. Vrijdagavond 27 september wordt het een feestje met DJ Duo The Cubs. Op zondag 29 september spelen we de finales met muziek, top-hapjes en loterij. De rasmuzikanten van It Started in Space zorgen voor de akoestische omlijsting,  Il Buongustaio serveert de heerlijkste hapjes en de firma Kösters draagt bij met de hoofdprijzen in de loterij. Als je dan eindelijk naar huis moet, dan toch liefst met een LED-tv of een Nespresso koffiemachine.
Let op: gezien de clubkampioenschappen, maar ook de competities en lessen, is het flink druk op de club (zie ook verder in deze nieuwsbrief).

Clubkampioenschappen jeugd: in de herfstvakantie!

De clubkampioenschappen voor de jeugd zijn altijd meer dan tennis. De jeugdcommissie maakt er ieder jaar een feestje van.
Dit jaar is er voor gekozen om de clubkampioenschappen voor de jeugd in de herfstvakantie te organiseren. Goed om te weten dus dat je die week moet vrij houden al je er bij wilt zijn! De inschrijving is geopend via Clubkampioenschappen jeugd.

Clubuitwisseling TC Heiloo United - TC Alkmaar

Beste Heren 60+Tennissers, net als voorgaande jaren organiseren we weer de uitwisseling met TC Alkmaar.

De uitwisseling met TC Alkmaar willen we organiseren op woensdag 9 oktober bij TC Alkmaar.
Het programma start om 13:00 uur bij TC Alkmaar waar we beginnen met koffie, thee of wat anders.
Van 13:15 tot 14:15 uur tennissen, dan pauze met koffie en gebak en dan vanaf 14:45 weer een uur tennissen.
We sluiten af met een uurtje gezellig samen zijn onder het genot van een borrel.
Aanmelden bij Ab van den Berg via ab.hanny@gmail.com.
De volgorde van aanmelding is tevens de volorde van selecteren ( na 1 dag had TC Alkmaar al 10 aanmeldingen dus geef je per omgaande op).

Sportieve groet, John Bosman en Ab van den Berg.

De club van 100

In de vorige nieuwsbrief werd het al aangekondigd: tijdens de clubkampioenschappen lanceren wij De Club van 100. Iedereen die onze club een warm hart toedraagt kan lid worden. Met je lidmaatschap maak je het mogelijk dat wij onze club nóg leuker maken.

De Club van 100 investeert in EXTRA faciliteiten voor jong en oud. Je kunt daarbij denken aan een beeldscherm om wedstrijdprogramma's en andere informatie te delen, extra speelattributen, aankleding van kantine en terras etc. Als lid van de club van 100 kun je ook zelf suggesties doen.
Draag je TC Heiloo United ook een warm hart toe en wil je lid worden van de Club van 100? Meld je dan via clubvan100@tcheiloounited.nl onder vermelding van je naam, e-mailadres, mobiele nummer en IBAN-nummer.
Meer informtie staat op de website. Een speciale folder met uitgebreide toelichting is vanaf nu ook verkrijgbaar in het clubhuis (o.a. aan de wedstrijtafel van de clubkampioenschappen).

Check de Club-kalender

Om teleurstellingen te voorkomen proberen we zo duidelijk mogelijk te communiceren over momenten waarop de ruimte om vrij te spelen beperkt is. We doen dat vanaf nu ook via de kalender op de website. Daar zie je dus welke ruimte er is. Verder kun je tijdens toernooien en competitie altijd de commissie benaderen om te horen of en wanneer er ruimte is om vrij te spelen.

Tenslotte: Gezocht, invallers voor 5 oktober

Welke dames (speelsterkte 7/8/9) willen er op 5 oktober mee naar het mooie Texel!? Je speelt dan een enkel en een dubbel en de aanvangstijd is 13:00 uur. Voor meer info, Heleen Weijers 06-12900636

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug