TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United september 2019 - 2

2e Nieuwsbrief september

Hierbij alweer de 2e nieuwsbrief in september. Er gebeurt dan ook veel binnen de club. Vorig weekend hadden we nog de primeur voor het TCHU Open Padel toernooi. Het was een groot succes, de beelden zeggen genoeg. Afgelopen weekend sloten we weer een fantastische editie van het Eiland De Wild Keukens Open dubbeltoernooi af. Ook de komende weken staat er veel te gebeuren. Jij kunt er bij zijn, maar je kunt ook op andere manieren een bijdrage leveren!

Meedoen.
Voor alle leeftijden en categorieën staan er komende weken activiteiten op de agenda. Zo kondigt de jeugdcommissie de Jeugd Clubkampioenschappen aan en staan de clubkampioenschappen voor de senioren op het programma. Hierbij kun je ook inschrijven voor padel. Voor alle activiteiten geldt: zorg dat je tijdig inschrijft, want vol=vol.

Bijdragen.
Alle activiteiten worden georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers. Ook jij kunt als vrijwilliger een bijdrage leveren aan onze vereniging. Als we de taken goed verdelen hoeft dat helemaal niet veel tijd te kosten en het is nog leuk ook. Op de website vind je een overzicht van een aantal vacatures die open staan. We vertellen je er graag meer over.
Nieuw binnen TCHU  is de Club van 100, een initiatief van de sponsorcommissie. Verderop in deze nieuwsbrief meer over deze club van mensen die de vereniging een warm hart toedragen.

Beschikbaarheid tennis- en padelbanen tijdens toernooien, competitie en evenementen

Toernooien en tenniscompetitie zijn onlosmakelijk verbonden met een tennisvereniging. Ook binnen onze vereniging prijzen we ons gelukkig met mooie toernooien en een grote animo onder de leden om competitie te spelen. Tijdens toernooien en competitie is niet altijd te garanderen dat er ruimte is om vrij te spelen.

Om teleurstellingen te voorkomen proberen we zo duidelijk mogelijk te communiceren over momenten waarop de ruimte om vrij te spelen beperkt is. We doen dat vanaf nu ook via de kalender op de website. Daar zie je dus welke ruimte er is. Verder kun je tijdens toernooien en competitie altijd de commissie benaderen om te horen of en wanneer er ruimte is om vrij te spelen.

Voor het komende competitie weekend kun je voor vrij spelen rekening houden met het volgende schema:

  • vrijdagavond 13/9  van 19:00 - 21:30 zijn de tennisbanen 1 t/m 4 bezet, verder zijn de tennisbanen vrij. Padelbanen zijn ook beschikbaar.
  • zaterdag 14/9 is er competitie in de middag. De hele dag zijn 3 of meer banen beschikbaar voor vrij tennis. Padel: banen 13 en 14 bezet van 11:00-14:00, verder vrij.
  • zondag 15/9 zijn van 9:00 - 13:30 GEEN tennisbanen beschikbaar, daarbuiten wel. Padelbanen 13 en 14 zijn bezet van 12:00-15:00 en van 15:00-18:30, verder vrij.

Clubkampioenschappen senioren met tennis én padel, inschrijven voor 15 september.

Je hebt nog 4 dagen de kans om in te schrijven voor de clubkampioenschappen die over anderhalve week beginnen. Dit jaar kan er ingeschreven worden voor tennis en voor padel. Bij tennis kan er ingeschreven worden in de categorieën 3 t/m 9, bij padel kun je inschrijven als beginnend of als gevorderd duo.

Met deze primeur en met de garantie op gezelligheid zijn we ervan overtuigd dat we dit jaar weer veel inschrijvingen mogen verwachten. Het toernooi is geschikt voor de ervaren tennisser, maar ook voor beginnende spelers. Je speelt op je eigen niveau en altijd geldt: meedoen is belangrijker dan winnen. Bij je inschrijving kun je verhinderingen doorgeven. De clubkampioenschappen worden gespeeld van 19 t/m 29 september. De inschrijving is geopend via Clubkampioenschappen TC Heiloo United op toernooi.nl. Vragen? Kom langs of stuur een mail naar info@tcheiloounited.nl.

Clubkampioenschappen jeugd: in de herfstvakantie!

De clubkampioenschappen voor de jeugd zijn altijd meer dan tennis. De jeugdcommissie maakt er ieder jaar een feestje van. Dit jaar is er voor gekozen om de clubkampioenschappen voor de jeugd in de herfstvakantie te organiseren. Goed om te weten dus dat je die week moet vrij houden al je er bij wilt zijn! De inschrijving is vandaag geopend via Clubkampioenschappen jeugd.

Padelclinics 15 september VOL

Op 15 september worden de laatste kennismakingsclinics padel voor junioren en senioren georganiseerd. De clinics worden verzorgd door nationale padeltoppers en mogelijk gemaakt door sponsor en padelbouwer PadelTotaal. De clinics zitten helemaal vol, maar je bent natuurlijk welkom om te komen kijken!

Lessen jeugd en senioren, tennis en padel

De inschrijving voor de winter-tennislessen is geopend voor jeugd en voor senioren. Het inschrijfformulier staat op de website (onder het kopje Les). Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 27 september.

Volwassenen die deze winter tennisles willen volgen moeten er snel bij zijn. We benutten alle baancapaciteit die voor de lessen beschikbaar is, maar vanwege de grote animo om tennislessen te (blijven) volgen lopen we tegen de grenzen van de capaciteit aan. We doen ons best om iedereen een plek te geven, maar kunnen niet garanderen dat dit in alle gevallen lukt. Voor de jeugd is nog voldoende ruimte beschikbaar.

Overigens staat ook de inschrijving voor de padellessen op. Voor de padellessen is een apart formulier beschikbaar op de website (onder het kopje padel).

Trainers en Bestuur TC Heiloo United

Inschrijving interne vrijdagavondcompetitie geopend

De inschrijving voor de interne vrijdagavondcompetitie (senioren) is vorige week geopend. Nieuw dit jaar is de padelcompetitie. Naast tennis kun je dit jaar dus ook inschrijven voor interne vrijdagavondcompetitie padel. Het inschrijfformulier voor de interne competitie ligt klaar in de kantine. Gisteravond waren er nog maar enkele plekken vrij!

Nieuw bij TC Heiloo United: DE CLUB VAN 100

De sponsorcommissie lanceert tijdens de clubkampioenschappen De Club van 100. De Club van 100 staat open voor leden en vrienden (niet-leden) van TC Heiloo United die onze vereniging een warm hart toedragen en die de vereniging daarom extra willen steunen. De Club van 100 investeert in EXTRA faciliteiten voor jong en oud, in en om het clubhuis en die het vertoeven bij TC Heiloo United voor iedereen nog leuker maken. Voorbeelden waar we extra funding voor zouden kunnen gebruiken zijn:

  • Inrichting terras 
  • Groenvoorziening park
  • Loungebanken
  • Speeltoestellen en spelletjes
  • Meubilair en verlichting clubhuis
  • Mobiele Tri-tennis muurtjes

De bijdrage aan de Club van 100 bedraagt jaarlijks €100,- per lid of fan en wordt via een automatische incasso geïncasseerd.
Leden van de Club van 100 kunnen suggesties doen voor een bestedingsdoel en worden in de gelegenheid gesteld in te stemmen met de aanwending van gelden. Bestedingsdoelen worden ieder jaar opnieuw door het bestuur van de Club van 100 geselecteerd en ter goedkeuring voorgelegd aan de Sponsorcommissie.

Draag je TC Heiloo United ook een warm hart toe en wil je lid worden van de Club van 100? Meld je dan via clubvan100@tcheiloounited.nl met vermelding van je naam, e-mailadres, mobiele nummer en IBAN-nummer.

Meer info op de website. Een speciale folder met uitgebreide toelichting is verkrijgbaar in het clubhuis.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug