TPCH Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United september 2019

Eiland de Wild 40+ en 55+ dubbel toernooi van start

Het Eiland de Wild open dubbeltoernooi is van start gegaan. Gisteren zijn de eerste wedstrijden gespeeld en het feest gaat door tot en met zondag 8 september. De wedstrijden worden gespeeld op de doordeweekse avonden en in het weekend van 7 en 8 september. Speel je niet mee? Kom dan kijken! Naast leuke wedstrijden is het gezellig in de kantine en je maakt kans op prachtige prijzen in de loterij.

LET OP: Vanwege het Eiland de Wild-toernooi én de lessen is er deze week in de avonden maar zeer beperkt ruimte om vrij te tennissen. Ook dit weekend is de ruimte om vrij te spelen beperkt. De padelbanen worden niet gebruikt door het toernooi.

Clubkampioenschappen senioren met tennis én padel, inschrijven voor 15 september.

Dit jaar een primeur bij de clubkampioenschappen: er kan worden ingeschreven voor tennis en voor padel. Ook nieuw dit jaar: om iedereen wat tijd te geven om op adem te komen van het Eiland de Wild toernooi is er een weekje rust ingelast tussen beide toernooien.

Met deze primeurs en met de garantie op gezelligheid zijn we ervan overtuigd dat we dit jaar weer veel inschrijvingen mogen verwachten. Het toernooi is geschikt voor de ervaren tennisser, maar ook voor beginnende tennissers. Je speelt op je eigen niveau en altijd geldt: meedoen is belangrijker dan winnen. Bij je inschrijving kun je verhinderingen doorgeven. De clubkampioenschappen worden gespeeld van 19 t/m 29 september. De inschrijving is geopend. Inschrijven kan via Clubkampioenschappen TC Heiloo United op toernooi.nl.

Altijd Afhangen en altijd je ledenpas mee

Via deze weg willen we nog een keer benadrukken dat het verplicht is om af te hangen voordat je gaat tennissen of padellen. Het afhangen is ingesteld om ervoor te zorgen dat iedereen evenveel gelegenheid krijgt om te spelen. Als iedereen afhangt voorkomen we ook vervelende situaties waarbij vrijwilligers moeten gaan optreden als politieagent. Ook vrijwilligers zijn leden die voor hun lol naar het park willen komen!

We gaan er vanuit dat iedereen nu al zijn/haar spelerspas meeneemt, maar dit wordt straks nog belangrijker. Er worden voorbereidingen getroffen om het park en de toiletten tijdens daluren alleen toegankelijk te maken met de ledenpas. Hiermee voorkomen we dat onbevoegden op het park komen. Stop je pas dus in je tennistas!
Introducés en niet-leden kunnen tegen betaling een tijdelijke pas halen in de kantine. Deze tijdelijke pas moet na afloop wel weer worden ingeleverd.

Lessen jeugd en senioren, tennis en padel

Binnenkort opent alweer de inschrijving voor de tennislessen in de winter. Via website en nieuwsbrief wordt iedereen hierover geïnformeerd en mensen die nu al les hebben ontvangen ook bericht via de trainers. De animo is groot, dus zorg dat je er snel bij bent. De inschrijving voor de padellessen staat al open.  

Padellessen: leden die kennis willen maken met padel, of die hun padelvaardigheden willen vergroten, kunnen zich inschrijven voor padellessen. De lessen worden gegeven door Robin Houtenbos. Wij bieden lessen aan in series van 5, 9 of 18 lessen. De lessen worden gegeven in groepjes van 4 personen op alle doordeweekse dagen van 9 - 13 uur en op donderdag en vrijdag van 19-22 uur.  Uiteraard zijn er in overleg ook mogelijkheden voor het volgen van een eenmalige privéles. Wil je meer informatie over de lessen of ben je geïnteresseerd in een padelclinic met een paar mensen of voor een bedrijfsuitje, mail dan naar robinhoutenbos.tennis@gmail.com. Inschrijven voor de lessen kan via de website

Inschrijving interne vrijdagavondcompetitie geopend

De inschrijving voor de interne vrijdagavondcompetitie is geopend. In de kantine liggen inschrijfformulieren klaar. Nieuw dit jaar is de padelcompetitie. Naast tennis kun je dit jaar dus ook inschrijven voor interne vrijdagavondcompetitie padel. 

Wat houdt de vrijdagavondcompetitie ook alweer in? Op een aantal vrijdagavonden in oktober, november en december speel je samen met een dubbelpartner (herendubbel of damesdubbel) een wedstrijdje van 5 kwartier. Niet het belangrijkst, maar wie aan het einde de meeste punten heeft is de winnaar. Aansluitend drink je drankje met je tegenstander en de andere teams. Het is mogelijk om per team met meer dan 2 spelers in te schrijven. Per keer kun je dan bepalen wie er spelen. Ook handig als je een keer niet kunt! Je wordt ingedeeld op jullie eigen niveau. Deze competitie is ook bijzonder geschikt voor leden die voor het eerst een wedstrijd willen spelen. De gezelligheid staat bovenaan en een gezellig gevulde kantine is gegarandeerd. Een ideale manier om meer mensen in de club te ontmoeten. Haal een inschrijfformulier in de kantine en schrijf je in. 

Hoewel we meerdere ronden op een avond spelen is er altijd meer animo dan we plekken hebben. Wacht dus niet te lang met aanmelden want vol=vol! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug