TCHU Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief TC Heiloo United augustus 2019 - 2

Eiland de Wild 40+ en 55+ dubbel toernooi: nog maar 1 dag om in te schrijven.

De inschrijving voor de 7e editie van het Eiland de Wild-toernooi sluit op vrijdag 23 augustus om 23:59 uur. Haast je dus om in te schrijven, want dit toernooi mag je niet missen. Het toernooi biedt niet alleen leuke wedstrijden en veel gezelligheid, maar deelnemers worden ook nog eens in de watten gelegd door hoofdsponsor Eiland de Wild keukens.

Het tennistoernooi staat open voor dubbels in de leeftijdsgroepen 40+ en 55+. Je schrijft in op je eigen niveau, dus beginners zijn net zo welkom als toppers. Eiland de Wild biedt alle deelnemers een exclusief diner aan. Het diner wordt tijdens de toernooiweek verzorgd door KEUKEN op LOKATIE. Deelnemers en bezoekers maken kans op prachtige prijzen in de loterij. Klap op de vuurpijl is de wel de verloting van 2 ballonreizen voor elk 2 personen. Het toernooi wordt gespeeld van zondag 1 tot en met zondag 8 september. Inschrijven kan via toernooi.nlInschrijving Eiland de Wild.

Voor het toernooi wordt het park helemaal in stijl aangekleed. Wil je een handje helpen en heb je a.s. woensdag tijd, neem dan contact op met Ab van den Berg via ab.hanny@gmail.com.

Clubkampioenschappen senioren met tennis én padel

Dit jaar een primeur bij de clubkampioenschappen: er kan worden ingeschreven voor tennis en voor padel. Ook nieuw dit jaar: om iedereen wat tijd te geven om op adem te komen van het Eiland de Wild toernooi is er een weekje rust ingelast tussen beide toernooien.

Met deze primeurs en met de garantie op gezelligheid zijn we ervan overtuigd dat we dit jaar weer veel inschrijvingen mogen verwachten. Het toernooi is geschikt voor de ervaren tennisser, maar ook voor beginnende tennissers. Je speelt op je eigen niveau en altijd geldt: meedoen is belangrijker dan winnen. Bij je inschrijving kun je verhinderingen doorgeven. De clubkampioenschappen worden gespeeld van 19 t/m 29 september. De inschrijving is geopend. Inschrijven kan via Clubkampioenschappen TC Heiloo United op toernooi.nl.

Padelnieuws

Clinic Jeugd
Op 15 september a.s. is er een gratis padel clinic voor junioren en senioren. De inschrijving voor junioren staat nog open. We hebben op dit moment nog een aantal plekken vrij. Voor de senioren is de clinic volgeboekt, maar je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst.
Meedoen? Mail dan naar: padel@tchheiloounited.nl, met je naam, leeftijd en speelsterkte.

Padellessen
Leden die kennis willen maken met padel, of die hun techniek en tactiek willen verbeteren, kunnen zich inschrijven voor padellessen. De lessen worden gegeven door Robin Houtenbos. Wij bieden lessen aan in series van 5, 9 of 18 lessen. De lessen worden gegeven in groepjes van 4 personen op alle doordeweekse dagen van 9 - 13 uur en op donderdag en vrijdag van 19-22 uur.  Uiteraard zijn er in overleg ook mogelijkheden voor het volgen van een eenmalige privéles. Wil je meer informatie over de lessen of ben je geïnteresseerd in een padelclinic met een paar mensen of voor een bedrijfsuitje, mail dan naar robinhoutenbos.tennis@gmail.com. Inschrijven voor de lessen kan via de website

NB de inschrijving voor de tennislessen opent begin september.

Komende activiteiten

Wanneer? Wat?
29 augustus t/m 31 augustus TC Heiloo United Open Padeltoernooi. Het eersteofficiële padeltoernooi in Heiloo ooit. Voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen padelervaring hebt! Padelrackets zijn te leen.
1 t/m 8 september Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi, Hét open dubbeltoernooi uit de regio. 
15 september Padelclinics
19 t/m 30 september Clubkamioenschappen voor de senioren, met tennis en padel

Via Toernooi.nl kun je nog inschrijven voor de toernooien!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten viaUitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug