TCHU Nieuwsbulletin

Zomervakantie maar geen zomerstop bij TCHU

Zomervakantie in zicht

Met de zomervakantie in zicht hebben we een aantal rustiger weken voor de boeg, maar wat een activiteiten de afgelopen maanden op ons park. Zowel op tennis- als op padelgebied is het teveel om op te noemen. We mogen terecht spreken van een bruisende vereniging. Deze week hebben we nog het toernooi voor de lessende leden. Ook de toernooien na de zomervakantie kondigen zich al aan via deze nieuwsbrief. Voor nu willen we alle vrijwilligers, trainers en horeca bedanken voor hun enorme inzet dit voorjaar. TC Heiloo United kon alleen maar bruisen door jullie inzet. BEDANKT namens alle leden en bezoekers! 
Iedereen die op vakantie gaat wensen we een hele goede tijd. Ben je in Heiloo, dan kun je natuurlijk altijd terecht voor tennis of padel op ons park.

Openingstijden kantine tijdens schoolvakantie

In overleg tussen horeca en bestuur is besloten dat de kantine tijdens de schoolvakantie is geopend van maandag t/m vrijdag in de ochtend en de avond. Op de middagen en in de weekends is de kantine gesloten. Het park is in de middag en in de weekends natuurlijk wel open voor wie wil tennissen of padellen.

29 t/m 31 augustus: Eerste Open Padeltoernooi TCHU

Van donderdag 29 augustus tot en met zaterdag 31 augustus vindt het allereerste Open Padeltoernooi plaats bij TC Heiloo United. Inschrijven is mogelijk op drie niveaus in de heren-, dames- en gemengd dubbel. Inschrijven kan vanaf vandaag tot en met woensdag 21 augustus (18.00 uur) via www.toernooi.nl

Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de KNLTB of NPB. De inschrijving staat open voor iedereen (schrijf je gerust in met vriend(in), familie e.d.). Er is namelijk ook een recreanten onderdeel voor beginners. De kosten zijn € 12,50 en alle deelnemers ontvangen bij een leuke goodiebag. Kom sfeer proeven en kennis maken met Padel en ontmoet nieuwe mensen op een actieve en bruisende club!

Eiland de Wild 40+ en 55+ dubbel toernooi

Vanaf zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september wordt het zevende Eiland de Wild keukens 40+ en 55+ tennistoernooi gespeeld bij TC Heiloo United. Traditioneel staat dit dubbeltoernooi bekend om de culinaire hoogstandjes. Het toernooi wordt mogelijk gemaakt door sponsor Eiland de Wild keukens.

Het Eiland de Wild toernooi kent een trouwe groep deelnemers, maar ieder jaar komen er nieuwe enthousiastelingen bij. Veel leden kunnen niet wachten tot ze de speelgerechtigde leeftijd van 40 jaar hebben bereikt. Het toernooi is ook heel laagdrempelig voor spelers die voor het eerst een toernooi willen spelen met een tennispartner. De inschrijving is geopend op toernooi.nl: Inschrijving Eiland de Wild.

Clubkampioenschappen senioren met tennis én padel

Dit jaar een primeur bij de clubkampioenschappen: er kan worden ingeschreven voor tennis en voor padel. Ook nieuw dit jaar: om iedereen wat tijd te geven om op adem te komen van het Eiland de Wild toernooi is er een weekje rust ingelast tussen beide toernooien.

Met deze primeurs en met de garantie op gezelligheid zijn we ervan overtuigd dat we dit jaar weer veel inschrijvingen mogen verwachten. Het toernooi is geschikt voor de ervaren tennisser, maar ook voor beginnende tennissers. Je speelt op je eigen niveau en altijd geldt: meedoen is belangrijker dan winnen. Bij je inschrijving kun je verhinderingen doorgeven. De clubkampioenschappen worden gespeeld van 19 t/m 29 september. De inschrijving is geopend. Inschrijven kan via Clubkampioenschappen TC Heiloo United op toernooi.nl.

Zondag 15 september nog één keer GRATIS padelclinics

Wegens enorm succes organiseert de Padelcommissie op 15 september a.s. van 15.00-18.00 uur nog één keer GRATIS Padel Clinics voor alle leeftijden. Aan de clinics kunnen alle leden, maar ook niet-leden meedoen. Een ideale kans voor een eerste of een nadere kennismaking met padel. Padel is een mega succes aan het worden bij TC Heiloo United. Al veel leden hebben ontdekt hoe leuk en gezellig padel is. Jij nog niet? Grijp je kans!

Programma Clinics:
14.45-15:00 Inloop en ontvangst
15:15-16:00 Clinics 1&2 op baan 13/14 - Jeugd
16:00-16:45 Clinics 3&4 op baan 13/14 - Jeugd
16:45-17:30 Clinics 5&6 op baan 13/14 - Senioren 17+
17:30-18:15 Clinics 7&8 op baan 13/14 - Senioren 17+
Op baan 15 worden korte padelwedstrijdjes gespeeld van 15 minuten door de spelers die zojuist een clinic hebben gevolgd. Daarna is het natuurlijk tijd voor een welverdiend drankje op ons terras! Dankzij padelbouwer en sponsor PadelTotaal kunnen we de clinics gratis aanbieden. De kosten voor een drankje zijn voor eigen rekening.
Meld je tijdig aan!
Inschrijven voor de clinic graag per mail aan: padel@tcheiloounited.nl o.v.v. naam, leeftijd, speelsterkte, telefoonnummer en voorkeurstijd. Er kunnen 48 mensen meedoen en vol=vol.

Korte berichten

  • De Rabo Clubkas Actie heeft TC Heiloo United het prachtige bedrag van 538 Euro opgeleverd. Tijdens een feestelijke avond in het AFAS stadion heeft Tonnie van der Woude namens de sponsorcommissie de cheque in ontvangst genomen.
  • De activiteiten van de vernieuwde sponsorcommissie beginnen hun vruchten af te werpen. De komende tijd zullen we nieuwe en bestaande sponsoren via de nieuwsbrief voorstellen. Ook op het park zullen de sponsoren zichtbaar worden. We zijn heel erg blij met de ondernemers die onze vereniging een warm hart toedragen en die het mogelijk maken om EXTRA activiteiten te ondernemen. Interesse? Zie de sponsormogelijkheden op de website.

Komende activiteiten

Wanneer? Wat?
12 juli Avondtoernooi voor de leden die tennisles hebben bij TCHU. Let op: er is onder onze leden zeeeer veel animo, dus er zal zeer weinig ruimte beschikbaar zijn voor vrij tennissen. 
19 juli Ondernemend Heiloo te gast bij TC Heiloo United
22 augustus Timmerdorp plays padel
28 augustus t/m 1 september TC Heiloo United Open Padeltoernooi. Het eerste officiële padeltoernooi in Heiloo ooit. Voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen padelervaring hebt! Padelrackets zijn te leen
1 t/m 8 september Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi, Hét open dubbeltoernooi uit de regio. 
19 t/m 30 september Clubkamioenschappen voor de senioren, met tennis en padel

Via Toernooi.nl kun je nu al inschrijven voor de toernooien!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug