TCHU Nieuwsbulletin

6 + 7 juli strijd om NK Padel bij TC Heiloo United

Dit weekend strijd om NK padel bij ons eigen TC Heiloo United: komt het zien!

Dit weekend tennis- én padelspektakel bij TC Heiloo United, met de finales van het Kuyper&Blom Open Tennistoernooi, maar zeker ook met de strijd om het Nederlands kampioenschap padel.  Wil je een keer ECHT zien hoe padel wordt gespeeld, kom dan zaterdag en/of zondag langs! 

Vier padelteams strijden zaterdag 6 en zondag 7 juli bij TC Heiloo om de landstitel in de KNLTB Topklasse Padel, het hoogste niveau in de voorjaarscompetitie waaraan in totaal 308 teams deelnamen.
Er speelden zestien teams in twee Topklasse afdelingen en de nummers één en twee van beide afdelingen spelen dit weekeinde Play-Offs. Dit belooft een waar spektakel te worden met de beste padelspelers van Nederland.

De wedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap padel - Topklasse KNLTB zijn als volgt geplad:
Zaterdag 6 juli
09.30 uur: PADELSERVICE RACKETCENTRUM HOUTEN 1 – AMSTELPARK 1
12.30 uur: REKRE SPORT PADEL 1 – SIUX TILBURG 1

Zondag 7 juli 
13.00 uur: Winnaar Play-Off wedstrijd 1 – Winnaar Play-Off wedstrijd 2

Naast deze wedstrijden worden er ook Play-Outs gespeeld om te bepalen welke teams er volgend in de Topklasse blijven en welke er naar de twee nieuw te vormen Hoofdklasse afdelingen gaan. Ook dit zijn teams uit de Padel-top van Nederland. De hele zaterdag en zondag dus padelspektakel! 

Bonhoeffer College komt naar TCHU voor tennis- en padelclinics

Op maandag 8 juli komt een groep leerlingen van het Bonhoeffer College naar TC Heiloo United voor tennis- en padelclinics. We willen hen graag de mogelijkheid bieden om kennis te maken met padel en tennis. Vanwege de grootte van de groep zullen van 10:30-11:30 uur de tennisbanen 5 t/m 10 + de 3 padelbanen bezet zijn.

Komende activiteiten

Wanneer? Wat?
8  juli Tennis & Padelclinics Bonhoeffer College
12 juli Avondtoernooi voor de leden die tennisles hebben bij TCHU. Let op: er is onder onze leden zeeeer veel animo, dus er zal zeer weinig ruimte beschikbaar zijn voor vrij tennissen. 
19 juli Ondernemend Heiloo te gast bij TC Heiloo United
22 augustus Timmerdorp plays padel
28 augustus t/m 1 september TC Heiloo United Open Padeltoernooi. Het eerste officiële padeltoernooi in Heiloo ooit. WIe worden de eerste kampioenen?
1 t/m 8 september Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi, Hét open dubbeltoernooi uit de regio. 
19 t/m 30 september Clubkamioenschappen voor de senioren.

Via Toernooi.nl kun je nu al inschrijven voor de toernooien!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug