TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: Tropenrooster en terugblik Open Jeugd Toernooi

Tropenrooster

De komende week is het echt zomer. Vanwege de warmte is de verwachting dat er vooral in de ochtend en avond getennist en padel gespeeld zal worden. We hebben om die reden besloten dat de kantine deze week van maandag t/m vrijdag alleen in de ochtend en in de avond open is. Op de MIDDAGEN van maandag 24 juni t/m vrijdagdag 28 juni zal de kantine gesloten zijn.
Dit geeft Laura en Chantal ook gelegenheid om voorbereidingen te treffen voor het weekend en de volgende week (met play-offs padel en het Kuyper & Blom Open toernooi).

Versterking gezocht voor team najaarscompetitie tennis

De inschrijving voor de najaarscompetitie loopt goed. Wil jij nog meedoen? Voor een in te schrijven damesteam op de vrijdagavond zijn we nog op zoek naar versterking. Het team wil inschrijven op niveau 8. Voor aanmelding of informatie graag voor 30 juni een email naar Jurjen: jurjenvdmeer1212@gmail.com.

Alle informatie over de najaarscompetitie is terug te vinden op de website: najaarscompetitie senioren.

Bureau Aldoende Open Junioren Toernooi groot succes

Afgelopen weekend hebben we weer het TC Heiloo United Open Junioren Toernooi georganiseerd. In samenwerking met Bureau Aldoende en ook Groot Wegenbouw hebben we een top toernooi neer kunnen zetten.We hebben alle 120 deelnemers ruim 160 wedstrijden in het afgelopen weekend kunnen laten spelen. Ondanks de regen hebben we het volledige programma kunnen spelen, mede dankzij de goede samenwerking met TV Het Vennewater en Tenniscentrum De Dors.
Het is een weekend geworden waar we trots op mogen zijn! We hebben genoten van alle wedstrijden en de leuke activiteiten.
Alle deelnemers en vrijwilligers bedankt!
Daarnaast willen we alle winnaars en finalisten van TC Heiloo United feliciteren met hun behaalde resultaten.

Bijgevoegd de groepsfoto! Op de Facebook pagina van TCHU zijn er meerdere foto’s te vinden. 


Bedankt en tot volgend jaar!

Jesper, Ward, Laura, Chantal, Esther en Aaik

De Kalender - activiteiten voor elke wat wils

Deze zomer hoeft niemand zich te vervelen bij TC Heiloo United. Hierbij een greep uit de activiteiten van de komende maanden.

Wanneer? Wat?
vrijdagavond 28 juni sjoemelavond voor de jeugd. Tennis, padel en gezelligheid voor de jeugdleden en aanhang.
29 juni t/m 7 juli Het Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open toernooi voor 18+ met 55 onderdelen voor elk wat wils. Dit jaar in western-style
5 t/m 7 juli Finales van de play-offs voor het Nederlands kampioenschap padel op ons park. Padel van het hoogste niveau. Georganiseerd door de KNLTB en mogelijk gemaakt door PadelTotaal.
19 juli Ondernemend Heiloo te gast bij TC Heiloo United
22 augustus Timmerdorp plays padel
28 augustus t/m 1 september TC Heiloo United Open Padeltoernooi. Het eerste officiële padeltoernooi in Heiloo ooit. WIe worden de eerste kampioenen?
1 t/m 8 september Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi, Hét open dubbeltoernooi uit de regio. 
19 t/m 30 september Clubkamioenschappen voor de senioren.

Via Toernooi.nl kun je nu al inschrijven voor de toernooien!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug