Jeugd Nieuwsflits

Laatste sjoemelavond 2019

Beste jeugdleden,

Vrijdag 28 juni is alweer de laatste sjoemelavond voor de zomervakantie. Van deze avond willen wij ook meteen gebruik maken om de voorjaarscompetitie met jullie af te sluiten! Vandaar dat we na de sjoemelavond graag nog even met z'n alle wat willen eten, om zo een gezellige competitie (en natuurlijk alle gezellige sjoemelavonden) goed af te sluiten. Het eten zal bestaan uit een patatje en een snack. Omdat Chantal en Laura het eten moeten inkopen, willen wij jullie vragen om je uiterlijk aanstaande zondag in te schrijven als je mee wil eten of mee wil doen met de sjoemelavond. Dan kunnen zij ervoor zorgen dat er genoeg is! 

Inschrijven kan HIER

Uiteraard is de sjoemelavond voor iedereen en mogen al jullie vriendjes en vriendinnetjes ook komen, maar schrijf hen ook even in als ze mee willen eten, of mee willen tennissen zodat wij ook voor hen wat kunnen regelen.

Voor degene die mee hebben gedaan met de competitie, bedragen de kosten €2,50 per persoon. Voor degene die niet mee hebben gedaan, bedragen de kosten €5 per persoon. Neem het bedrag alsjeblieft contant mee naar de sjoemelavond. Het eten begint om 18:30 uur en het tennissen om 19:00 uur. 

Wij zijn jullie 28 juni!

Groetjes de jeugdcommissie

P.S. sorry voor de vele mails, maar bij de vorige mail deed de inschrijflink het niet. Mocht deze het nog steeds niet doen dan kan je je ook via de website inschrijven, onder jeugd en inschrijven sjoemelavond. 

« Terug