TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: Pinksteren bij TC Heiloo United

Tennis en padel tijdens de Pinksterdagen

Ook tijdens de Pinksterdagen kan er getennist en gepadeld worden.
Op eerste pinksterdag is het park open, maar is de kantine gesloten. Ruimte bij afhangbord en toiletten zijn wel open. In de avond gaat het licht niet aan.
Op 2e Pinksterdag is de kantine open van 9:00 tot ca. 14:00 uur. Gedurende die periode zijn 2 padelbanen bezet, verder zijn alle banen vrij. Op 2e pinksterdag zijn de lichten tot 22:00 uur aan.

Sponsoring krijgt een nieuwe impuls, help mee!

Sponsoren kunnen helpen de club nog leuker en aantrekkelijker te maken. We zijn dan ook blij dat de sponsorcommissie nieuw leven ingeblazen is. Het resultaat mag er ook zijn. De eerste nieuwe sponsoren hebben zich aangemeld.

Wil jij ook je naam verbinden aan onze club, of ken je een andere ondernemer die TC Heiloo United wil steunen? Neem dan snel contact op via sponsoring@tcheiloounited.nl.

Op de website staan inmiddels ook alle sponsormogelijkheden.

Nieuwe KNLTB ClubApp

Let op: vanaf aankomende dinsdag 11 juni is de KNLTB ClubApp alleen te gebruiken inden jij de ClubApp geüpdatet hebt (minimaal versie 1.8). We willen je daarom vragen om in de App Store of Google Play Store van jouw telefoon na te kijken of jij de meest recente versie al gedownload hebt. Heb jij de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download hem snel en zorg dat je niks mist! Clubnieuws en toernooi-informatie inzien, tennismaatjes zoeken en afhangen. Dat wil jij toch ook vanaf je mobiel kunnen?

De Kalender - een greep uit de activiteiten

Deze zomer hoeft niemand zich te vervelen bij TC Heiloo United. Hierbij een greep uit de activiteiten van de komende maanden.

Wanneer? Wat?
vrijdagavond 14 juni: zomerse padelclinics met tapas en muziek voor alle leden (18+). Op baan 13/14 worden padelclinics verzorgd. Baan 15 is vrij voor korte partijtjes. Dankzij padelbouwer en sponsor PadelTotaal kunnen we de clinics gratis aanbieden. De kosten voor tapas+drankje bedragen €10 pp. Inschrijven per mail aan padel@tcheiloounited.nl o.v.v. naam, leeftijd, telefoonnummer en voorkeurstijd. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de clinics van 21:15 uur. Info: zie Padelclinics.
13 t/m 16 juni Bureau Aldoende Juniorentoernooi. Een spectaculair jeugdtoernooi op ons eigen park. Maar liefst 112 deelnemers hebben zich ingeschreven.
vrijdagavond 28 juni sjoemelavond voor de jeugd. Tennis, padel en gezelligheid voor de jeugdleden en aanhang.
29 juni t/m 7 juli Het Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open toernooi voor 18+ met 55 onderdelen voor elk wat wils. Dit jaar in western-style
5 t/m 7 juli Finales van de play-offs voor het Nederlands kampioenschap padel op ons park. Padel van het hoogste niveau. Georganiseerd door de KNLTB en mogelijk gemaakt door PadelTotaal.
28 augustus t/m 1 september TC Heiloo United Open Padeltoernooi. Het eerste officiële padeltoernooi in Heiloo ooit. WIe worden de eerste kampioenen?
1 t/m 8 september Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi, Hét open dubbeltoernooi uit de regio. 

Via Toernooi.nl kun je nu al inschrijven voor de toernooien!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug