TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: activiteiten voor iedereen

Welkom bij TC Heiloo United

De afgelopen maanden hebben we weer veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Daar zijn we heel blij mee! We merken echter wel dat het voor nieuwe leden soms even zoeken is hoe alles werkt, of om een tennisgroepje te vinden. Om nader kennis te maken organiseren we daarom op maandag 3 juni een kennismakingsinstuif. We gaan tennissen, maar zullen ook vertellen hoe alles werkt binnen onze club. Ben je al langer lid, maar heb je ook interesse, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

We starten om 19:00  uur met een rondje racketinstuif, rond 19:45 uur drinken we koffie/thee en vertellen we over de club en de activiteiten. De liefhebbers kunnen dan nog even de baan op. Voor de organisatie is het wel handig te weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Aanmelden kan met een mailtje naar welkom@tcheiloounited.nl (onder vermelding van naam, leeftijd en speelsterkte/tenniservaring).

NB Kun je niet op 3 juni, maar ben je wel op zoek naar een tennisgroepje? Meld je dan aan via tennismaatje. De informatie komt bij Chantal terecht. Zij weet welke groepjes of tennissers een maatje zoeken en brengt jullie met elkaar in contact. Hierbij wordt ook rekening gehouden met niveau en leeftijd. 

De Kalender - een greep uit de activiteiten

Deze zomer hoeft niemand zich te vervelen bij TC Heiloo United. Hierbij een greep uit de activiteiten van de komende maanden.

Wanneer? Wat?
maandag 3 juni racket-instuif, maak kennis met club en leden. Voor nieuwe leden en iedereen die nader kennis wil maken met TC Heiloo United.
vrijdagavond 14 juni: zomerse padelclinics met tapas en muziek voor alle leden (18+). Op baan 13/14 worden padelclinics verzorgd. Baan 15 is vrij voor korte partijtjes. Dankzij padelbouwer en sponsor PadelTotaal kunnen we de clinics gratis aanbieden. De kosten voor tapas+drankje bedragen €10 pp. Inschrijven per mail aan padel@tcheiloounited.nl o.v.v. naam, leeftijd, telefoonnummer en voorkeurstijd. Er kunnen 48 mensen meedoen en vol=vol. Info: zie Padelclinics.
13 t/m 16 juni Bureau Aldoende Juniorentoernooi. Een spectaculair jeugdtoernooi op ons eigen park. Je krijgt spijt als je niet meedoet.
vrijdagavond 28 juni sjoemelavond voor de jeugd. Tennis, padel en gezelligheid voor de jeugdleden en aanhang.
29 juni t/m 7 juli Het Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open toernooi voor 18+ met maar liefst 55 onderdelen dus voor elk wat wils. Dit jaar in western-style
5 t/m 7 juli Finales van de play-offs voor het Nederlands kampioenschap padel op ons park. Padel van het hoogste niveau. Georganiseerd door de KNLTB en mogelijk gemaakt door PadelTotaal.
28 augustus t/m 1 september TC Heiloo United Open Padeltoernooi. Het eerste officiële padeltoernooi in Heiloo ooit. WIe worden de eerste kampioenen?
1 t/m 8 september Eiland de Wild Keukens 40+ en 55+ dubbeltoernooi, Hét open dubbeltoernooi uit de regio. 

Via Toernooi.nl kun je nu al inschrijven voor de toernooien!

Voorlaatste competitieronde

Komend weekend spelen we alweer de voorlaatste competitieronde. Via deze nieuwsbrief weer een update over de ruimte om vrij te spelen in het weekend (want die ruimte is er zeker). Deze informatie is ook beschikbaar op de website.

Op zaterdag 25 mei zijn de tennisbanen 7 en 8 vrij tot 14:30 uur. Vanaf ongeveer 17:00 uur komen er steeds meer banen vrij. Er kan de hele dag padel gespeeld worden.

Op zondagochtend 26 mei zijn tussen 9:00 en 10:30 uur alle tennisbanen bezet. Vanaf 10:30 uur komen er tennisbanen vrij. De padelbanen zijn de hele dag vrij.

Alle genoemde tijden zijn wel onder voorbehoud.

Ondertussen strijden nog verschillende teams voor het kampioenschap. Op de zaterdag HD3, HD4 en HD5. Ook Heren 5 heeft nog kansen. Op de vrijdagmorgen kan DD1 nog kampioen worden en op vrijdagavond DD2. Tenslotte staat op de zondag het mixed-team er heel goed voor. Het gaat niet alleen om de punten, maar kampioen worden is altijd leuk. Veel succes komend weekend!

Padelprimeurs: 1e open toernooi en padel op Facebook: @padeltcheiloo

Het eerste Heilooer padeltoernooi staat op de kalender. Van 28 augustus tot 1 september wordt het toernooi gespeeld. Misschien worden jij en je maatje wel de eerste padelkampioenen van Heiloo. Je kunt nu al inschrijven via www.toernooi.nl.  Wees er snel bij, want ook hier geldt: vol=vol.

Dit padelnieuws (en meer) kun je tegenwoordig ook op Facebook terugvinden. Volg de link Padel bij TC Heiloo United op Facebook of ga naar @padeltcheiloo op Facebook.

Tenslotte ook nog een padelbericht uit Alkmaar. Uriel Maarsen, de nr 1 van Nederland komt naar Alkmaar. 1 van de 2 proffessionele padelspelers die we in Nederland hebben. De man met de vreselijke smash. Volg een clinic van een uur en speel erom heen een toernooi met de andere deelnemers. Kosten 17,50 pp. voor iedereen toegankelijk. Aanmelden via padel@tcdaalmeer.nl

Najaarscompetitie jeugd en senioren, nu al inschrijven

De zomer moet nog komen, maar de inschrijving voor de najaarscompetities staat alweer open. Voor 1 juli moeten wij alle teams die gaan meespelen in de najaarscompetite aanleveren bij de KNLTB. De najaarscompetities beginnen in september. 

Jeugdleden geboren in 2008 t/m 2013 kunnen meedoen aan de Worldtour rood of oranje. De kinderen worden naar team en niveau ingedeeld in teams. Het plezier in tennis staat hierbij bovenaan. Voor jeugdleden geboren in 2002 t/m 2009 zijn er de groene en de gele najaarscompetitie.

Alle informatie en het inschrijfformulier voor de najaarscompetitie jeugd zijn terug te vinden op de website: najaarscompetitie jeugd.

Ook voor de senioren (18+) is de inschrijving voor de najaarscompetitie geopend. Voor de senioren zijn er allerlei mogelijkheden. Er kan gespeeld worden in verschillende samenstellingen, doordeweeks of in het weekend en op elk gewenst niveau.

Informatie en inschrijfformulier voor de najaarscompetitie senioren staat ook op de website: najaarscompetitie senioren.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug