TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: competities hervat en nu al aanmelden voor najaarscompetitie

Vergeet niet om je stem uit te brengen

Leden van Rabobank Alkmaar e.o. hebben nog een paar dagen om hun stem uit te brengen bij de Rabobank Clubkas Campagne. Vergeet niet om TC Heiloo United te steunen. Dan kan nog t/m 14 mei. Zie alle informatie op de website van Rabobank Alkmaar e.o..

Ben jij lid van Rabobank Alkmaar e.o.? Dan heb je een stemkaart ontvangen met unieke code. Hiermee kun je t/m 14 mei stemmen op TC Heiloo United. Als lid mag je in totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen TC Heiloo United krijgt, hoe meer geld dit oplevert! Bedankt alvast!

Voorjaarscompetitie hervat, nog enkele drukke weekends

Na de meivakantie wordt de voorjaarscompetitie weer hervat. Het einde van de competitie is alweer in zicht, maar het zal nog een paar keer druk zijn op het park Via deze nieuwsbrief weer een update over de ruimte om vrij te spelen in het weekend (want die ruimte is er zeker). Deze informatie is ook beschikbaar op de website.

Op zaterdag 11 mei zijn de tennisbanen 11 en 12 vrij tot 13:00 uur. Vanaf ongeveer 15:30 uur zijn de banen 9 en 10 vrij. De padelbanan zijn vrij tot 14:00 uur en padelbaan 15 is de hele dag vrij. Aan het einde van de dag komen er steeds meer banen vrij,

Op zondagochtend 12 mei zijn de tennisbanen in de ochtend bezet, maar komen er vanaf ongeveer 12:00 uur steeds meer banen vrij. De padelbanen zijn de hele dag vrij.

Alle genoemde tijden zijn wel onder voorbehoud.

Najaarscompetitie jeugd en senioren, nu al inschrijven

De zomer moet nog komen, maar de inschrijving voor de najaarscompetities staat alweer open. Voor 1 juli moeten wij alle teams die gaan meespelen in de najaarscompetite aanleveren bij de KNLTB. De najaarscompetities beginnen in september. 

Jeugdleden geboren in 2008 t/m 2013 kunnen meedoen aan de Worldtour rood of oranje. De kinderen worden naar team en niveau ingedeeld in teams. Het plezier in tennis staat hierbij bovenaan. Voor jeugdleden geboren in 2002 t/m 2009 zijn er de groene en de gele najaarscompetitie.

Alle informatie en het inschrijfformulier voor de najaarscompetitie jeugd zijn terug te vinden op de website: najaarscompetitie jeugd.

Ook voor de senioren (18+) is de inschrijving voor de najaarscompetitie geopend. Voor de senioren zijn er allerlei mogelijkheden. Er kan gespeeld worden in verschillende samenstellingen, doordeweeks of in het weekend en op elk gewenst niveau.

Informatie en inschrijfformulier voor de najaarscompetitie senioren staat ook op de website: najaarscompetitie senioren.

Padelderby TCHU - Daalmeer

TC Heiloo United doet niet alleen mee aan de padelcompetitie van de KNLTB, maar er speelt ook een team in de padelcompetitie van de NPB, de Nederlandse Padelbond. Het team van TCHU heeft inmiddels de stijgende lijn te pakken. 

Op de eerste competitiedag werd met 3-1 verloren van de club ‘in extremix’ , Den Haag. Jan en Aaik boekten een knappe overwinning. De tweede competitiedag werd in Purmerend met 4-0 verloren van Elckerlyc. Op de derde competitiedag werd met 2-2 gelijk gespeeld tegen Oosthout in Voorhout. Jan & Jordi en Aaik & Jordi zorgden voor de punten.
A.s. zaterdag 11 mei speelt TCHU een thuiswedstrijd tegen Daalmeer. Vanaf 14:00 uur worden de eerste wedstrijden gespeeld tegen onze padelburen uit Alkmaar. Het team van TCHU hoopt de stijgende lijn door te kunnen zetten. Kom ze aanmoedigen!

Nog enkele reminders

  • vrijdagavond 17 mei zijn alle jeugdleden welkom op de sjoemelavond. Een tennis- & padelfeestje voor alle leden t/m 17 jaar + hun introducés. Aanmelden is niet nodig.
  • vrijdagavond 14 juni: zomerse padelclinics met tapas en muziek voor alle leden (18+). Op baan 13/14 worden padelclinics verzorgd. Baan 15 is vrij voor korte partijtjes. Dankzij padelbouwer en sponsor PadelTotaal kunnen we de clinics gratis aanbieden. De kosten voor tapas+drankje bedragen €10 pp. Inschrijven per mail aan padel@tcheiloounited.nl o.v.v. naam, leeftijd, telefoonnummer en voorkeurstijd. Er kunnen 48 mensen meedoen en vol=vol. Info: zie Padelclinics.
  • van 13 t/m 16 juni wordt het Bureau Aldoende Juniorentoernooi gespeeld. Een spectaculair jeugdtoernooi op ons eigen park. Je krijgt spijt als je niet meedoet.
  • van 29 juni t/m 7 juli het Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open toernooi voor 18+ met maar liefst 55 onderdelen dus voor elk wat wils. 

Via Toernooi.nl kun je nu al inschrijven voor de toernooien!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug