TCHU Nieuwsbulletin

TCHU ook in mei actief op alle fronten

Steun onze club met jouw stem

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Als lid van Rabobank Alkmaar e.o. mag je 5 stemmen verdelen over clubs die jij een warm hart toedraagt. Daar horen wij toch ook bij? Zie alle informatie op de website van Rabobank Alkmaar e.o..

Ben jij lid van Rabobank Alkmaar e.o.? Dan heb je vorige week een stemkaart ontvangen met unieke code. Hiermee kun je t/m 14 mei stemmen op TC Heiloo United. Als lid mag je in totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen TC Heiloo United krijgt, hoe meer geld dit oplevert!
Ga ook bij je familie, vrienden en kennissen na of zij lid zijn van Rabobank Alkmaar e.o en vraag of zij op United willen stemmen. Bedankt alvast!

Vrijdag 14 juni zomerse padelclinics met tapas

Dit jaar begint de zomer op 14 juni. Op die dag kunnen alle leden (18+) meedoen aan zomerse padelclinics met tapas en muziek. Een ideale kans voor een eerste of een nadere kennismaking met padel.

Padel is nu al niet meer weg te denken. Al veel leden hebben ontdekt hoe leuk en gezellig padel is. Padel leent zich uitstekend voor een feestje en dat gaan we dan ook vieren op 14 juni.

Programma:
18:45-19:00 Inloop en ontvangst
19:15-20:00 Clinics 1&2 op baan 13/14
20:00-20:45 Clinics 3&4 op baan 13/14
20:45-21:30 Clinics 5&6 op baan 13/14
21:30-22:15 Clinics 7&8 op baan 13/14
Op baan 15 worden korte padelwedstrijdjes gespeeld van 15 minuten voor de spelers die zojuist een clinic hebben gevolgd. Daarna is het natuurlijk tijd voor tapas en een drankje.

Dankzij padelbouwer en sponsor PadelTotaal kunnen we de clinics gratis aanbieden. De kosten voor tapas+drankje bedragen €10 pp. Inschrijven per mail aan padel@tcheiloounited.nl o.v.v. naam, leeftijd, telefoonnummer en voorkeurstijd. Er kunnen 48 mensen meedoen en vol=vol.

Sjoemelavond op 17 mei

Vrijdagavond 17 mei is het weer Sjoemelavond. Tijdens de sjoemelavond verzamelen jeugdleden zich op het park voor een super gezellige tennisavond. Om de feestvreugde nog verder te vergroten kun je ook broers, zussen, vrienden en vriendinnen meenemen. De trainers en vrijwilligers zorgen dat het voor iedereen leuk wordt. Het exacte programma volgt, maar noteer 17 mei vast in je agenda. 

Toernooiseizoen komt langzaam dichterbij

  • van 13 t/m 16 juni het Bureau Aldoende Juniorentoernooi. Een spectaculair jeugdtoernooi op ons eigen park. Je krijgt spijt als je niet meedoet.
  • van 29 juni t/m 7 juli het Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open toernooi voor 18+ met maar liefst 55 onderdelen dus voor elk wat wils. 

Via Toernooi.nl kun je nu al inschrijven!

Kom onze talenten aanmoedigen

Zondag 12 mei strijden de tennistalenten van onze vereniging vanaf 10:30 uur om het kampioenschap. Tegenstander is Hoorn. Wil je een leuk potje tennis zien, kom dan zondag 12 mei onze talenten aanmoedigen. 

Geslaagde padelclinic op 28 april

Op zondag 28 april hebben we onze padelbanen opengesteld voor de Open Padeldag Noord-Holland. Tijdens clinics konden leden en niet-leden kennis maken met de sport. Aan de clinics werd deelgenomen door meer dan 30  enthousiaste spelers, van jong tot oud. Het weer zat mee, de banen stonden vol en de deelnemers werden goed onder handen genomen door de instructeurs Lex en Yannick. Het was wederom een succes. Heb je ook zin om een clinic te volgen? Geef je dan op voor 14 juni voor onze Tapas Clinic!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug