TCHU Nieuwsbulletin

TCHU Paasweekend, vakantie en Rabo Clubkas actie

Korte berichten

DIt paasweekend wordt de 3e competitieronde afgewerkt. Daarna is het wat lessen en competitie betreft 2 weken vakantie. Dit betekent dat er wel alle ruimte is om vrij te spelen. De tennis- en de padelbanen liggen op je te wachten!

  • Op zaterdag 20 april tenniscompetitie, maar de banen 11 en 12 zijn tot 13:00 uur vrij en vanaf 14:00 uur zijn de banen 7 en 8 vrij. In de loop van de middag komen meer banen vrij. Padelbaan 15 is de hele dag vrij, de padelbanen 13 en 14 zijn alleen van 14:00 tot ca. 19:00 uur bezet.
  • Zondag 21 april, eerste paasdag zijn alle banen vrij. De kantine is deze dag gesloten, maar de ruimte bij afhangbord (en toiletten) is open.
  • Maandag 22 april, tweede paasdag, zijn tussen 9:00 en 10:15 alle tennisbanen bezet. Vanaf 10:15 zijn de banen 11 en 12 vrij en in de loop van de middag komen ook andere banen vrij. De padelbanen zijn de hele dag vrij. Da kantine is open.
  • Van 22 april t/m 3 mei zijn er geen tennislessen en is er geen competitie. De kantine is doordeweeks wel gewoon geopend in de ochtend en avond. Wil je een keer padellen, maar heb je geen racket? Voor €1 huur je een racket en ook ballen zijn beschikbaar aan de bar.
  • Zondag 28 april gratis padelclinics vanwege de Open Padeldag N-H. Leden en niet-leden kunnen zich inschrijven voor deze clinic. Wil je meedoen, stuur dan een mail padel@tcheiloounited.nl onder vermelding van leeftijd en padelervaring. Vol=vol.

Steun TC Heiloo United via de Rabobank Clubkas Campagne

Leden van de Rabobank ontvangen komende week hun stemformulier voor de Rabobank Clubkas Campagne. Ben je lid van de Rabobank, dan is jouw stem geld waard voor onze club. Laat jouw stem dus niet verloren gaan! 

Ben jij lid van Rabobank Alkmaar e.o.? Dan valt er op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kun je van 23 april t/m 14 mei stemmen op TC Heiloo United. Als lid mag je in totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club.
Hoe meer stemmen TC Heiloo United krijgt, hoe meer geld dit oplevert!
Ga ook bij je familie, vrienden en kennissen na of zij lid zijn van Rabobank Alkmaar e.o en vraag of zij op United willen stemmen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug