TCHU Nieuwsbulletin

Competitie, spektakel voor de jeugd en padelclinics

Competitie, de kop is eraf!

Onder prachtige omstandigheden is afgelopen week de eerste ronde van de competitie gespeeld. Vooral in het weekend was het erg druk en gezellig. Deze week de 2e ronde. Via deze nieuwsbrief een update over de ruimte om vrij te spelen in het weekend (want die ruimte is er zeker). Deze informatie is ook beschikbaar op de website.

Op zaterdag 13 april zijn de tennisbanen 5 en 6 vrij tot 12:30 uur. Vanaf ongeveer 14:30 uur zijn de banen 7 en 8 vrij. De padelbanan zijn vrij tot 14:00 uur en padelbaan 15 is de hele dag vrij. Aan het einde van de dag komen er steeds meer banen vrij,

Op zondagochtend 14 april zijn de tennisbanen in de ochtend bezet, maar komen er vanaf ongeveer 13:00 uur steeds meer banen vrij. De padelbanen zijn de hele dag vrij. Overigens is dit meteen de laatste zondagochtend dat het zo druk is.

Alle genoemde tijden zijn wel onder voorbehoud.

Steun TC Heiloo United via de Rabobank Clubkas Campagne

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne gaat bijna van start! De Clubkas-actie kan onze vereniging veel geld opleveren en JIJ kunt daaraan bijdragen.

Ben jij lid van Rabobank Alkmaar e.o.? Dan valt er op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kun je van 23 april t/m 14 mei stemmen op jouw favoriete clubs. Als lid mag je in totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club.
Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert!
Ga als clublid bij familie, vrienden en kennissen na of zij lid zijn van Rabobank Alkmaar e.o en vraag of zij op onze club willen stemmen.
Het is belangrijk dat de club zoveel mogelijk stemmen werft. Dit doen jullie door de deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne te promoten en te stemmen.

Kennismaken met padel tijdens Open padeldag N-H

In samenwerking met de Nederlandse Padelbond doet TCHU mee met de Open Padeldag Noord-Holland op zondag 28 april. Deze open dag vindt plaats op 9 locaties in Noord-Holland, waaronder ook ons mooie park. Leden en niet-leden kunnen zich aanmelden voor een clinic.

Vanaf 10:30 tot 13:00 kunnen leden en niet-leden gratis padelclinics volgen en vrijspelen. Wil je meedoen, schrijf je dan in via padel@tcheiloounited.nl onder vermelding van “Deelname gratis clinic 28 april”. Vermeld er wel even bij wat je leeftijd is en of je al eens een padelballetje geslagen hebt. De padelcommissie deelt je dan in en geeft aan je door hoe laat je verwacht wordt. Tot de 28e!

Spectaculair Bureau Aldoende Open Jeugd Toernooi

De inschrijving voor het Bureau Aldoende OJT is geopend! Als je Op 14, 15 en 16 juni een spectaculair tennistoernooi wil meemaken, dan moet je er snel bij zijn. De eerste inschrijvingen komen al binnen. Het toernooi staat open voor alle jeugdspelers op alle niveaus. Je kunt enkelen, maar ook gezellig opgeven met een dubbelpartner.

Het toernooi wordt in 3 dagen gespeeld en kent een randprogramma wat je niet wilt missen. Alle deelnemers worden als topsporters in de watten gelegd en gaan onvergetelijke activiteiten meemaken. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl .Heb je vragen over het toernooi, of over het inschrijven, dan kun je langskomen in de kantine, of een mail sturen naar jeugdtchu@gmail.com.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug