TCHU Nieuwsbulletin

Start tennisseizoen met competitie, clubkas-actie en nieuwe trainers

Competitieseizoen van start

Deze week start het competitieseizoen, met vooral op zaterdag 6 en zondag 7 april een vol programma. Fantastisch voor de de vele deelnemers, maar ook even opletten geblazen voor de mensen die op zaterdag of zondag vrij willen tennissen. Daar is in het weekend zeker ruimte voor, maar lees wel onderstaand bericht even goed.

Een groot aantal jeugd- en seniorenteams gaat de komende weken competitie spelen. Voor veel tennissers is de voorjaarscompetitie het hoogtepunt van het tennisjaar. Met veel teams zal het de komende weken erg gezellig zijn op het park. We wensen alle deelnemers een hele leuke competitie en roepen iedereen op om eens te komen kijken.

Een deel van de teams speelt doordeweeks, maar de meeste teams spelen op zaterdag en zondag. Hieronder een overzicht van de banen die op zaterdag VRIJ zijn:

De genoemde tijden op de zaterdag zijn onder voorbehoud dat het niet regent en dat de wedstrijden niet langer duren dan verwacht. De meeste competitie wedstrijden zijn zo rond 18.00/19.00 uur beëindigd waardoor er diverse banen vrij liggen. Vanaf die tijd kan er volop vrijgespeeld worden…

Op de competitie ZONDAGEN zal het vooral in de ochtenden DRUK zijn. Op de volgende zondagen wordt competitie gespeeld: 7 april, 14 april, 22 april (2e paasdag), 12 mei, 19 mei, 26 mei en 2 juni. Op zondag 7 en zondag 14 april zijn in de OCHTEND alle tennisbanen bezet. Op de andere competitiezondagen is het aantal vrije TENNIS-banen in de OCHTEND zeer beperkt. In de middagen is er meer ruimte om vrij te spelen. De PADELbanen zijn op zondag de hele dag beschikbaar voor vrij spelen.

Steun TC Heiloo United via de Rabobank Clubkas Campagne

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne gaat bijna van start! De Clubkas-actie kan onze vereniging veel geld opleveren en JIJ kunt daaraan bijdragen.

Ben jij lid van Rabobank Alkmaar e.o.? Dan valt er op 23 april een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kun je van 23 april t/m 14 mei stemmen op jouw favoriete clubs. Als lid mag je in totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club.
Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert!
Ga als clublid bij familie, vrienden en kennissen na of zij lid zijn van Rabobank Alkmaar e.o en vraag of zij op onze club willen stemmen
Het is belangrijk dat de club zoveel mogelijk stemmen werft. Dit doen jullie door de deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne te promoten en te stemmen.

Nieuwe versie ledenadministratie en problemen afhangbord

TC Heiloo United is als een van de eerste verenigingen overgezet op een nieuwe versie van KNLTB.club, de software voor ledenadministratie en afhangbord. Deze verandering is helaas niet onopgemerkt gebleven.

De invoering van de nieuwe software bij de KNLTB is gepaard gegaan met veel problemen met het afhangbord: vervelend voor de spelers en voor de horeca. De afgelopen dagen is er uitgebreid contact geweest met de leverancier. Tot in de late uurtjes is gewerkt aan verbeteringen. De meeste problemen zijn inmiddels verholpen, maar we zijn er nog niet. We hebben er echter alle vertrouwen in dat de problemen snel helemaal de wereld uit zijn. We kunnen dan gebruik gaan maken van de nieuwe mogelijkheden die de nieuwe versie biedt.

Overigens hopen we ook dit weekend weer een deel van de nog ontbrekende passen te ontvangen. Is je pas er nog niet, dan kun je in de kantine een pas lenen.

Start Tennis- en padellessen 

Op maandag 8 april starten de zomerlessen voor tennis en padel. Hoewel het aantal lesbanen gemaximeerd is, worden er weer meer lessen gegeven. De extra lessen worden overdag, vrijdagavond én op de padelbanen gegeven. Uiteindelijk is er alleen op de (traditioneel minder drukke) maandagavond 1 uur dat er 5 tennisbanen in gebruik zijn voor les. We hebben dus meer ruimte om vrij te spelen én meer lessen. Om aan alle vraag te voldoen zijn twee nieuwe trainers aangesteld. Joris en Alex stellen zich voor.

Even voorstellen: Joris van der Worp

Mijn naam is Joris van der Worp en ik kom uit Heemskerk. Vanaf dat ik kon lopen ben ik al met tennis bezig. Op het CIOS heb ik mijn A en B-diploma gehaald, en ondertussen geef ik alweer 6 jaar met veel plezier tennistraining. 
Tijdens mijn trainingen vind ik het belangrijk dat er een balans is tussen het behalen van resultaat en het hebben van plezier. Met mijn enthousiasme haal ik op een leuke manier het maximale uit ieder individu en groep.
Naast het geven van tennistrainingen verzorg ook fysieke training met mijn Personal Training Truck (www.personaltrainingtruck.nl). Hiermee verzorg ik vooral bedrijfsfitness en bedrijfsuitjes voor bedrijven, maar ik verzorg ook combinatietrainingen met tennis en fitness. Je kunt dan eerst met de truck trainen en daarna wordt er op de baan getraind, de ideale combinatie! Ook bij deze trainingen is naast het halen van resultaat, het hebben van plezier erg belangrijk. 

Met sportieve groet en tot ziens op het park, Joris van der Worp 

Met sportieve groet en tot ziens op het park, Joris van der Worp 

Even voorstellen : Alex Feld

Hallo TCHU, mijn naam is Alex Feld en ik geef al zo’n 6 jaar les op meerdere clubs in Noord-Holland. Ooit werd ik door de jeugdcommissie op mijn toenmalige tennisclub benaderd om les te geven aan kinderen en later kreeg ik ook het advies daar mijn volledige beroep van wilde maken. Zij hadden namelijk van meerdere leerlingen en ouders gehoord dat de kids het enorm naar hun zin hadden bij mijn lessen. Ik heb mijn A-licentie behaald bij de KNLTB en wil in de nabije toekomst mijn B-licentie behalen. 
Ik ben begonnen bij de Gouw in Zaandam en vanuit mijn stage zo bij Tennisvereniging Zeevanck in Oosthuizen en daarna bij Grootslag aan de slag gegaan. Ik speel zelf ook competitie, dit jaar ga ik zondagcompetitie spelen bij TC Alkmaar.
Mijn enthousiasme voor het spelletje tennis wil ik overdragen aan elke leerling, op welk niveau dan ook!
Mijn visie op de techniek is dat iedereen kan tennissen, maar wanneer het op controle aankomt kan iedereen toch ook wat leren. Zo wil ik een ieder zo laten bewegen dat zijn/haar spieren vloeiend met elkaar communiceren waardoor er een geringe kans bestaat op blessures.
Mijn visie op een club is dat de jeugd de toekomst heeft. Het zou mooi zijn als de club kan blijven investeren in de jeugd zodat de club blijft vernieuwen en dus blijft bloeien.

Met sportieve groet en tot op de baan, Alex Feld

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug