TCHU Nieuwsbulletin

Aanleg padel op film, drukte op zondagmiddag en zomerlessen

Film van aanleg tot opening padel

De aanleg van de padelbanen is volledig op film vastgelegd. Mooi om te zien wat er allemaal bij de aanleg van een padelbaan komt kijken. Het maakt de prestatie van de bouwers en de vrijwilligers nog indrukwekkender.

Joop van Gulik heeft het hele proces met de camera gevolgd. Vele uren heeft hij op het park en in de montagekamer doorgebracht en het resultaat mag er zijn. Joop, bedankt voor deze prachtige reportage!

Opening padelbanen op Youtube

Drukte op de zondagmiddag met ouder-kind toernooi

Op zondagmiddag 31 maart vindt het ouder-kind-toernooi plaats. Met ruim 8o deelnemers zal het een gezellige drukte worden.

Vanwege het ouder-kind-toernooi zal er In de middag, van 13:00-17:00 uur, nauwelijks ruimte zijn om vrij te tennissen. Zowel tennisbanen als padelbanen zullen gebruikt worden.

Tennis- en padellessen 

Komende week zijn er in principe geen tennislessen (tenzij anders afgesproken). Op maandag 8 april starten de zomerlessen voor tennis en padel. De trainers hebben de indeling zo goed als rond en de lessers zijn geïnformeerd, of worden op hele korte termijn geïnformeerd.

De planning is zo opgesteld dat maximaal 4 tennisbanen tegelijk in gebruik zullen zijn voor de lessen. Hierdoor ontstaat op een aantal avonden meer ruimte voor vrij spelen. Vanwege het grote aantal leden dat tennisles wil volgen, is wel besloten om op de maandagavond een 5e lesbaan te blijven gebruiken. De bezettingscijfers wijzen uit dat het op de maandagavond zelden voorkomt dat alle banen gelijktijdig bezet zijn. Met de inzet van de 5e lesbaan op maandagavond voorkomen we dat we leden die al jaren lessen, nu zouden moeten teleurstellen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug