TCHU Nieuwsbulletin

Afhalen spelerspassen en terugblik weekend in beeld

25 en 26 maart afhalen spelerspassen

Op maandag 25 maart en dinsdag 26 maart kunnen de spelerspassen worden afgehaald. Van 19:00-21:00 uur kun je terecht in de kantine.

Check je gegevens
We maken van de gelegenheid gebruik om je gegevens in de ledenadministratie te controleren. De pasjes zijn bevestigd op een gepersonaliseerde flyer. Iedereen wordt verzocht de eigen gegevens te controleren en eventuele wijzigingen door te geven via het formulier op de flyer.
Het formulier met de gecorrigeerde gegevens kan worden afgegeven in de kantine, of in de brievenbus van de ledenadministratie worden gepost (in de hal met het afhangbord)

Automatische incasso
Degenen die nog geen automatische incasso hebben afgegeven, ontvangen met de spelerspas een machtigingsformulier. Het verzoek is om een machtiging voor het innen van de contributie af te geven. Dit scheelt de ledenadministratie in het vervolg veel werk. Een machtiging kan altijd weer worden ingetrokken. Een ingevuld machtigingsformulier kan in de brievenbus van de ledenadministratie worden gepost (in de hal met het afhangbord).

Aanbiedingen Tennis-voordeel
Met de spelerspas ontvang je een kortings-flyer van Tennis-voordeel. Op vertoon van de spelerspas ontvang je nu aantrekkelijke kortingen op tennis- en padelmaterialen bij Tennis-Voordeel in Castricum.

Nog niet alle passen beschikbaar
Nog niet alle passen zijn binnen. We zijn nog in afwachting van de passen niet in de eerste batch zijn aangemaakt. Dit gaat om passen voor leden die later zijn ingeschreven, of leden waarvoor nog geen betaling binnen was. De ontbrekende passen kunnen ieder moment binnenkomen en zullen dan ook direct in de kantine worden klaargelegd.

Opening padelbanen en Open dag in beeld

Op 23 maart zijn de padelbanen officieel geopend door wethouder Opdam. Het was een bijzonder geslaagde dag waarop duidelijk werd dat Padel aanslaat bij leden en niet-leden. In de regionale pers wordt uitgebreid verslag gedaan van de opening. 

Zondag 24 maart stond in het teken van de jaarlijkse Open Dag. Een groot aantal geïnteresseerden kwam meedoen aan de clinics en vele tientallen, waaronder heel veel jeugdleden, schreven zich al in. 

Via deze weg willen we als bestuur nogmaals iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze succesvolle dagen. Een impressie van het geslaagde weekend is (met dank aan Marielle Poldervaart) terug te vinden op de website: opening padelbanen en open dag.

Het bestuur

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug