Jeugd Nieuwsflits

Update jeugdcompetitie ivm coronavirus

Aan alle jeugdspelers die spelen in de worldtour, groene en junioren competitie,

Inmiddels staan de compitieteams op de site (onder het kopje Jeugd). Het wedstrijdschema voor worldtour staat op mijnknltb.toernooi.nl. Klik hier voor het stappenplan om de indeling van de worldtour te vinden. Het schema voor de groene en de gele competitie is terug te vinden op de site van de KNLTB (mijnknltb.toernooi.nl). Klik hier voor het stappenplan om de indeling van de groene en junioren comptetite te vinden. 

In verband met de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus, is besloten om de eerste worldtour op 29 maart niet door te laten gaan. Daarnaast zou 20 maart een informatieavond worden georganiseerd over de jeugdcompetitie, maar ook deze gaat in verband met het coronavirus niet door. Dat betekent dat jullie alle benodigde informatie via de mail zullen krijgen. Mochten jullie naar aanleiding van de informatie nog vragen hebben, dan kunnen jullie altijd contact opnemen met Anouk (06 57417973) of Esther (06 51587126).

Tot nu toe wordt er geen competitie gespeeld tot 31 maart. Wij blijven jullie op de hoogte houden over de verdere ontwikkelingen omtrent de jeugdcompetitie.

Groeten van de jeugdcommissie

« Terug