TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: maart roert zijn staart

Agenda maart

De komende dagen zijn er veel activiteiten op het park. Er is voor elk wat wils, dus houd het programma goed in de gaten, ook als je vrij wilt spelen. 

14 t/m 16 maart Boerenkooltoernooi

Van donderdag 14 t/m zaterdag16 maart wordt het traditionele Boerenkooltoernooi gespeeld. Door het grote aantal inschrijvingen zal vrij tennissen op de donderdagavond en de vrijdagavond vrijwel niet mogelijk zijn. Zaterdagmiddag zullen er ook redelijk wat banen bezet zijn, maar kan er wel vrij gespeeld worden. Ook zaterdagochtend is het rustig.

Voor meer informatie zie: Boerenkooltoernooi.

15 maart: Padelclinic voor leden TC Heiloo United

De padelclinics op vrijdagavond 15 maart zijn vol. Alle deelnemers hebben als het goed is bercht ontvangen. Vanwege de clinics zullen 2 padelbanen van 18:00-22:00 uur bezet zijn.

18 maart Algemene ledenvergadering

Op 18 maart houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Als je wilt weten wat er speelt binnen de vereniging en als je jouw stem wilt laten horen, dan is dit je kans! 

Datum: maandag 18 maart 2019
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: clubgebouw op het tennispark

De voorlopige agenda is terug te vinden op de website: agenda algemene ledenvergadering. De stukken zijn in te zien in de kantine.

23 maart: Opening padelbanen

Op 23 maart worden de padelbanen officieel geopend. Volgende week woensdag, 20 maart, zal de Uitkijkpost een speciale bijlage uitbrengen rond de opening.

24 maart: Open dag

Op 24 maart organiseren we de jaarlijkse open dag. Op deze dag staat ons park (nog meer) open voor iedereen die kennis wil maken met tennis, met padel en met onze vereniging. De Open dag is bedoeld voor jong en oud. Heb jij vrienden, familie, buren of andere kennissen die je ook het plezier van tennis én padel gunt, dan kunnen zij zich nu al aanmelden via een mail aan info@tcheiloounited.nl , onder vermelding van naam, leeftijd, tenniservaring en telefoonnummer.

De open dag start om 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur) en eindigt om 13:00 uur. Materialen zijn aanwezig en voor hapje en drankje wordt gezorgd.

31 maart: Ouder-Kind toernooi

Op 31 Maart van 14:00 tot 17:00 uur organiseert de Jeugdcommissie weer het ouder kind toernooi.
Dit is een gezelligheidstoernooi waarbij meedoen belangrijker is dan winnen.
Je schrijft in als team met jeugdspeler en volwassene (vader, moeder, opa, oma, buurman, etc.). Enige voorwaarde is dat 1 van beiden lid is van TC Heiloo United. 
Samen vorm je een team en wordt er gespeeld tegen andere ouder kind koppels, deze zullen ingedeeld worden door de JC.
Na het toernooi is de bar geopend en kunnen we gezellig nog wat drinken.
Deelname kost €7,50 per koppel en zal op de dag zelf betaald moeten worden. Schrijf je snel in door op deze link te klikken. Je kan je tot 24 maart inschrijven

Groetjes,
De Jeugdcommissie

NB  Heb je de jeugd-jaarplanning al ontvangen? Nee? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar jeugdtcheiloo@gmail.com.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug