TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: Padelspecial

Oplevering padelbanen

Afgelopen week is door bouwer Padel Totaal het kunstgras gelegd en is de LED-verlichting geïnstalleerd. Maandag 4 maart wordt de klus afgerond met het plaatsen van de netten. Als alles goed gaat worden dan ook meteen de banen officieel opgeleverd. Met ingang van 4 maart kan er dus padel gespeeld worden!

De spelregels zijn terug te vinden op de website: spelregels padel.

Padel, mogelijk gemaakt door....

Op 8 oktober 2018 nam de ledenvergadering het besluit tot de aanleg van padel. Nog geen 5 maanden later zijn 3 prachtige padelbanen gerealiseerd, een topprestatie!
Het zal nog vaker gezegd worden, maar we zijn zeer veel dank verschuldigd aan de toppers die deze prestatie hebben geleverd:

  • bouwer Padel Totaal met onderaannemer Rekere Sport
  • de padelcommissie die, na de grondige voorbereidingen van de besluitvorming op 8 oktober, de afgelopen maanden de organisatie van padel binnen TC Heiloo United heeft vormgegeven
  • de parkcommissie die onder leiding van Ab van den Berg de bouw heeft begeleid
  • het stichtingsbestuur dat op de achtergrond de voorwaarden heeft geschapen voor de realisatie
  • de horeca die altijd klaarstond voor de vele gasten 

Verder bedanken wij een aantal trouwe sponsoren voor hun bijdrage: Rabobank Alkmaar e.o., Eiland de Wild Keukens, Installatiebedrijf Robin Kosters, Kivit beveiliging, Vakgarage Zander, Vos makelaardij, Heiloo Vitaal, Tennisvoordeel.

Aanpassing afhangbord

Vanwege de toevoeging van padel is ook de inrichting van het afhangbord aangepast.

Voortaan MOET je zelf een baan kiezen. Let er hierbij op dat je:

  1. de gewenste baansoort kiest: tennis of padel
  2. binnen de gewenste baansoort een vrije baan kiest of de eerst vrijkomende baan

Het is NIET meer mogelijk om de Eerst vrije baan te kiezen. Dit zou namelijk betekenen dat je vervolgens niet meer kunt kiezen uit een padel of een tennisbaan. 

Padelmaterialen

Om padel te spelen heb je een padelracket en padelballen nodig. Padelballen zijn zachter dan gewone tennisballen.

We zullen zorgen dat in de kantine padelrackets en ballen beschikbaar zijn. Om de kosten te dekken vragen we hiervoor (in ieder geval in eerste instantie) een kleine vergoeding van € 1 per racket.

Wil je zelf een padelracket of padelballen aanschaffen, dan kun je als lid van TC Heiloo United voordelig terecht bij onze sponsor tennis-voordeel. Bij de nieuwe spelerspassen (half maart) ontvangt ieder lid kortingsbonnen voor tennis- en padelmaterialen. Wil je daar niet op wachten, dan biedt tennis-voordeel nu al een aantal aantrekkelijke aanbiedingen:

Tennis-voordeel is tennis- en padelspeciaalzaak en te vinden aan de Dorpsstraat 31, 1901 EH Castricum. Voor meer informatie zie www.tennis-voordeel.nl

Inschrijving padellessen

Ons eigen trainerscollectief van Rob Buntsma gaat padellessen verzorgen. De inschrijving voor de zomerlessen padel is inmiddels geopend.

Wij bieden lessen aan in series van 9 lessen of series van 18 lessen. De lessen kunnen worden gegeven in groepjes van 4 personen op alle doordeweekse dagen van 9 - 13 uur en op de maandag, donderdag en vrijdag van 19 -22.  Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor het volgen van een eenmalige privéles in overleg.  De zomertraining start 8 april. Informatie en inschrijfformulieren zijn terug te vinden op www.tcheiloounited.nl via padel-lessen.

Sportieve groet,
De trainers van TC Heiloo United

Padelclinics

Via eerdere berichtgeving zijn kennismakingsclinics gemeld op 15 maart en op 23 maart (de dag van de opening). De interesse voor deze clinics is groot en het is dan ook helaas niet meer mogelijk om je hiervoor aan te melden. Leden die zich hebben aangemeld ontvangen uiterlijk volgende week bericht over de indeling. 

Binnenkort volgt informatie over volgende clincs.

23 maart: Officiele opening padelbanen

Op 23 maart worden de padelbanen officieel geopend. We nodige alle leden en andere geïnteresseerden van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Hoogtepunt zal zijn de demonstratiewedstrijd door een aantal nationale padeltoppers

Het programma: 

09:30 - 13:30  Padelclinics (aanmelding helaas niet meer mogelijk)
13:00 - 14:00  Inloop en ontvangst      
14.00 uur  Officiële opening padelbanen door wethouder Opdam
14.15 uur  Demowedstrijd door nationale topspelers
15:00 uur  Competitiewedstrijden padelteams TC Heiloo United

24 maart: Open dag met padel

Op 24 maart organiseren we de jaarlijkse open dag. Op deze dag staat ons park (nog meer) open voor iedereen die kennis wil maken met tennis, met padel en met onze vereniging. De Open dag is bedoeld voor jong en oud. Heb jij vrienden, familie, buren of andere kennissen die je ook het plezier van tennis én padel gunt, dan kunnen zij zich nu al aanmelden via een mail aan info@tcheiloounited.nl , onder vermelding van naam, leeftijd, tenniservaring en telefoonnummer.

De open dag start om 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur) en eindigt om 13:00 uur. Materialen zijn aanwezig en voor hapje en drankje wordt gezorgd.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug