TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: maart tennis en padel maand

Agenda maart

Maart 2019 wordt een drukke en bijzondere maand voor de club. De 44 (!!) competitieteams tennis starten hun voorbereidingen voor de competitie, het boerenkooltoernooi wordt gespeeld, een padelclinic op 15 maart, de finales en de feestelijke afsluiting van de interne competitie, ouder-kind toernooi en de jaarlijkse open dag, Er staat ook een aantal unieke evenementen op het programma: de opening van de padelbanen en de allereerste competitiewedstrijden in de padelcompetitie.
Om het overzichtelijk te houden starten we met een agenda. Overigens zijn de activiteiten ook altijd terug te vinden in de kalender op de website.

Veel is terug te lezen in deze nieuwsbrief, maar houd ook de website en facebook in de gaten, want er gebeurt meer dan we in een nieuwsbrief kunnen melden.

Oplevering padelbanen

Dit weekend wordt de verlichting aangebracht, eind van de week het kunstgras en dan.... zijn de padelbanen klaar!
De officiële opening vindt plaats op zaterdag 23 maart, maar de banen kunnen bijna gebruikt worden. Zodra dat het geval is zullen we je nader informeren.

Padelmaterialen

We zullen zorgen dat in de kantine padelrackets en ballen beschikbaar zijn (mogelijk tegen een kleine vergoeding). Wil je echter zelf een padelracket of padelballen aanschaffen, dan kun je als lid van TC Heiloo United voordelig terecht bij onze sponsor tennis-voordeel. Bij de nieuwe spelerspassen (half maart) ontvangt ieder lid kortingsbonnen voor tennis- en padelmaterialen. Wil je daar niet op wachten, dan biedt tennis-voordeel nu al een aantal aantrekkelijke aanbiedingen:

Tennis-voordeel is tennis- en padelspeciaalzaak en te vinden aan de Dorpsstraat 31, 1901 EH Castricum. Voor meer informatie zie www.tennis-voordeel.nl

Boerenkooltoernooi

Van 14 t/m 16 maart wordt het traditionele Boerenkooltoernooi georganiseerd.
Inschrijven kan nog t/m 8 maart via toernooi.nl

Het Boerenkooltoernooi is een gezellig dubbeltoernooi voor de senioren (18+). Er wordt gespeeld in poules met vaste speeltijden van 75 minuten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en er zijn geen wachttijden. Je moet op de donderdagavond, vrijdagavond en de zaterdag overdag wel beschikbaar.zijn.
Afsluiting op 16 maart met een gezamenlijke boerenkoolmaaltijd.

Voor meer informatie zie: Boerenkooltoernooi.

Algemene ledenvergadering

Op 18 maart houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Als je wilt weten wat er speelt binnen de vereniging en als je jouw stem wilt laten horen, dan is dit je kans! 

Datum: maandag 18 maart 2019
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: clubgebouw op het tennispark

De voorlopige agenda is terug te vinden op de website: agenda algemene ledenvergadering. De stukken zullen binnenkort beschikbaar komen.

Let op: de voorlopige agenda is aangepast op het agendapunt Samenstelling bestuur. Aansluitend aan het officiële gedeelte zullen de fysiotherapeuten van Reva Centre meer vertellen over specifieke tennisblessures en vooral het voorkomen daarvan.

Reminder: Inschrijving zomerlessen tennis en padel geopend

De inschrijving voor de zomerlessn tennis en padel is geopend. Informatie en inschrijfformulieren zijn terug te vinden op www.tcheiloounited.nl via tennis of padel. Het is ook mogelijk om een reeks van 9 padellessen te volgen.

Sportieve groet,
De trainers van TC Heiloo United

15 maart: Padelclinic voor leden TC Heiloo United

Wil je al kennismaken met padel voor de officiële opening van de banen?
En lijkt je het leuk om een clinic te volgen?
Schrijf je snel in voor de padelclinic op vrijdagavond 15 maart!!

Jeugdspelers kunnen zich inschrijven voor de volgende tijden:

  • 18.00u tot 19.00u
  • 19.00u tot 20.00u

Voor de senioren zijn de tijden:

  • 20.00u tot 21.00u
  • 21.00u tot 22.00u

De clinic wordt aangeboden door TC Heiloo United en zal geheel gratis zijn.Inschrijven is mogelijk tot 8 maart. Deze clinic is exclusief voor de leden van TC Heiloo United.
Padelrackets zijn aanwezig. Er kunnen maximaal 8 personen per uur een clinic volgen dus grijp je kans!! 
Vol is vol!!! (maar er volgen nog meer mogelijkheden).

Inschrijvingen graag mailen onder vermelding van je naam, leeftijd (alleen voor de jeugd), telefoonnummer en mailadres naar:
padelclinic@tcheiloounited.nl

23 maart: Opening padelbanen

Op 23 maart worden de padelbanen officieel geopend. We starten de dag met clinics voor leden en niet-leden. Wil jij zaterdagochtend 23 maart meedoen aan een clinic, dan kun je je daarvoor nu al aanmelden met een mail aan padelclinic@tcheiloounited.nl  In de mail graag vermelden: Naam, geslacht, leeftijd, telefoonnummer (deze gegevens zullen alleen voor de organisatie en de communicatie rond de clinics gebruikt worden).

Let op: VOL=VOL. Na 23 maart zullen nog meer gelegenheden volgen om (tegen een kleine vergoeding) een clinic te volgen.  

24 maart: Open dag

Op 24 maart organiseren we de jaarlijkse open dag. Op deze dag staat ons park (nog meer) open voor iedereen die kennis wil maken met tennis, met padel en met onze vereniging. De Open dag is bedoeld voor jong en oud. Heb jij vrienden, familie, buren of andere kennissen die je ook het plezier van tennis én padel gunt, dan kunnen zij zich nu al aanmelden via een mail aan info@tcheiloounited.nl , onder vermelding van naam, leeftijd, tenniservaring en telefoonnummer.

De open dag start om 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur) en eindigt om 13:00 uur. Materialen zijn aanwezig en voor hapje en drankje wordt gezorgd.

31 maart: Ouder-Kind toernooi

Op 31 Maart van 14:00 tot 17:00 uur organiseert de Jeugdcommissie weer het ouder kind toernooi.
Dit is een gezelligheidstoernooi waarbij meedoen belangrijker is dan winnen.
Je schrijft in als team met jeugdspeler en volwassene (vader, moeder, opa, oma, buurman, etc.). Enige voorwaarde is dat 1 van beiden lid is van TC Heiloo United. 
Samen vorm je een team en wordt er gespeeld tegen andere ouder kind koppels, deze zullen ingedeeld worden door de JC.
Na het toernooi is de bar geopend en kunnen we gezellig nog wat drinken.
Deelname kost €7,50 per koppel en zal op de dag zelf betaald moeten worden. Schrijf je snel in door op deze link te klikken. Je kan je tot 24 maart inschrijven

Groetjes,
De Jeugdcommissie

NB  Heb je de jeugd-jaarplanning al ontvangen? Nee? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar jeugdtcheiloo@gmail.com.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug