TPCH Nieuwsbulletin

TCHU: inschrijving lessen tennis en padel geopend en meer nieuws

Veel ontwikkelingen

Het is nog geen half februari, maar er is dit al weer enorm veel gebeurd op het park en binnen de vereniging. Wat in het oog springt zijn natuurlijk de padelbanen, maar er gebeurt heel veel meer. Zo is er een nieuwe alarminstallatie geïnstalleerd en is er nu een aparte pin-automaat voor o.a. baanhuur. Ook daarmee zijn we klaar voor de toekomst. De inschrijvingen voor het boerenkooltoernooi druppelen gestaag binnen en de trainers hebben hun voorbereidingen getroffen voor het zomerseizoen met tennis- en padellessen.

Veel is terug te lezen in deze nieuwsbrief, maar houd ook de website en facebook in de gaten, want er gebeurt meer dan we in een nieuwsbrief kunnen melden.

Boerenkooltoernooi

Van 14 t/m 16 maart wordt weer het traditionele Boerenkooltoernooi georganiseerd.

Het Boerenkooltoernooi is een gezellig dubbeltoernooi voor de senioren (18+). Er wordt gespeeld in poules met vaste speeltijden van 75 minuten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en er zijn geen wachttijden. Je moet wel alle dagen beschikbaar zijn. 
Afsluiting op 16 maart met een gezamenlijke boerenkoolmaaltijd.

Poules Dames - Heren - Gemengd dubbel
Categorieën 4 - 5 - 6 - 7 - 8
Inschrijven tot 8 maart via www.toernooi.nl
Organisatie Jos, Ron en Gerard

Algemene ledenvergadering

Op 18 maart houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Als je wilt weten wat er speelt binnen de vereniging en als je jouw stem wilt laten horen, dan is dit je kans! 

Datum: maandag 18 maart 2018
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: clubgebouw op het tennispark

De voorlopige agenda is terug te vinden op de website: agenda algemene ledenvergadering. De stukken zullen binnenkort beschikbaar komen.

Inschrijving zomerlessen tennis en padel geopend

Het is nog geen voorjaar, maar de weersverwachtingen voor de komende weken zijn fantastisch. Wij zijn dan ook al druk bezig met de planning van de zomerlessen die over 8 weken van start gaan. Voor het eerst bieden we niet alleen tennislessen, maar ook padellessen. Tennis en padel zijn hele verschillende sporten, maar ze vullen elkaar heel goed aan. 

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven via www.tcheiloounited.nl: tennis of padel.

Sportieve groet,
De trainers van TC Heiloo United

23 maart: Opening padelbanen

De verwachting is dat de padelbanen nog deze maand bespeelbaar zijn, maar op zaterdag 23 maart zal de officiële opening van de banen plaatsvinden. Het definitieve programma wordt nog bekend gemaakt, maar je kunt er op rekenen dat het een feestje wordt, met padel op het hoogste niveau, maar ook met gelegenheid om zelf aan de slag te gaan. Noteer deze dag dus alvast in je agenda! 

We starten de dag met clinics voor leden en niet-leden. Wil jij zaterdagochtend 23 maart meedoen aan een clinic, dan kun je je daarvoor nu al aanmelden met een mail aan padelclinic@tcheiloounited.nl  In de mail graag vermelden: Naam, geslacht, leeftijd, telefoonnummer (deze gegevens zullen alleen voor de organisatie en de communicatie rond de clinics gebruikt worden).

Let op: VOL=VOL. Na 23 maart zullen nog meer gelegenheden volgen om (tegen een kleine vergoeding) een clinic te volgen.  

24 maart: Open dag

Op 24 maart organiseren we de jaarlijkse open dag. Op deze dag staat ons park (nog meer) open voor iedereen die kennis wil maken met tennis, met padel en met onze vereniging. De Open dag is bedoeld voor jong en oud. Heb jij vrienden, familie, buren of andere kennissen die je ook het plezier van tennis én padel gunt, dan kunnen zij zich nu al aanmelden via een mail aan info@tcheiloounited.nl , onder vermelding van naam, leeftijd, tenniservaring en telefoonnummer.

De open dag start om 10:30 uur (inloop vanaf 10:00 uur) en eindigt om 13:00 uur. Materialen zijn aanwezig en voor hapje en drankje wordt gezorgd.

Padel krijgt body

De frequente bezoeker van ons park ziet inmiddels al goed hoe de Padel banen eruit gaan zien. De laatste weken zijn de kooien van de banen geplaatst en kun je goed zien hoe het binnen het geheel staat. Het is een mooie ruimte voor de drie Padel banen, met voldoende plek voor publiek om zowel tennis als Padel goed te kunnen bekijken. Met recht een verrijking voor het park.

De komende weken zal hard gewerkt worden aan de verdere aankleding. De constructie van de kooien wordt afgerond waarna de kunstgrasmatten gelegd gaan worden. Er is gekozen om de gangbare blauwe kleur van de padelbanen aan te vullen met een rode uitloop die prima combineert met de tennisbanen. Die rode uitloop is weliswaar onderdeel van de wedstrijdbaan maar een knappe speler die het voor elkaar krijgt die te gebruiken. Al met al gaat het voorspoedig en zal het geheel op tijd klaar zijn voor de eerste activiteiten. 

En dat is al snel. De eerste activiteiten staan namelijk in maart al op het programma. Natuurlijk de officiële opening van de Padelbanen op 23 maart door wethouder sport Rob Opdam, aangekleed met mooie demonstratiepartijen en voor alle geïnteresseerden veel ruimte om deel te nemen aan clinics, verzorgd door onze partner Padeltotaal. We hebben plek voor een redelijk aantal deelnemers om een clinic te volgen maar hebben al veel aanvragen ontvangen. Als jij mee wilt doen, meld je dan snel aan, want vol=vol. De informatie vind je elders in deze nieuwsbrief. 

Ondertussen zullen de eerste twee competitie teams op zaterdag 9 maart al beginnen om hun plek tussen de Nederlandse Padelclubs te veroveren. De speeldagen zijn om de tenniscompetitiedagen heen gepland wat betekent dat de eerste 4 speeldagen in maart zijn, dan de tenniscompetitie en daarna in juni nog 3 speeldagen. Mogelijk worden we ook lid bij de Nederlandse Padelbond zodat we ook bij hen competitie kunnen spelen. Als je nog wilt meespelen, laat het svp snel weten met een mail naar padel@tcheiloounited.nl

Voor de toernooien zoeken we natuurlijk aansluiting bij onze eigen open toernooien. Ook voor de jeugd! Toch is er een heel speciaal Padel toernooi waar wij als TC Heiloo United gastheer kunnen zijn. De KNLTB wil in juni graag het NK Padel op ons park organiseren. Dit proberen wij natuurlijk mogelijk te maken. Een mooie bevestiging dat we als club goed bezig zijn en aan zowel alle organisatorische als aan alle technische criteria voldoen. 

Voor een officieel open Padeltoernooi mikken we op het laatste weekend van augustus. Omdat de partijen sneller gaan dan tenniswedstrijden verwachten we dat het van donderdag/vrijdag tot en met zondag zal zijn. Dat is een perfecte timing vanwege de terugkomst van vakantie, het hopelijk mooie nazomerweer en een verwachte drukke aanloop op ons park. Het is namelijk het eerste weekend van het Eiland de Wild toernooi.

Kortom, er staat veel in de steigers maar we zijn bijna klaar om los te gaan... en om los te kunnen gaan is het natuurlijk fijn als we geholpen worden het Padel spel snel te leren. Onze Trainerscollectief onder leiding van Rob Buntsma is er in ieder geval klaar voor. Robin Houtenbos is padeltrainer en zal ook bij ons de padeltrainingen verzorgen. De padeltrainingen zullen bestaan uit een 9 weekse cyclus en zal begin april starten. Je kunt je vanaf nu inschrijven via het inschrijfformulier op onze website. 

Als je tips hebt, opmerkingen of gewoon wat kwijt wilt over Padel, mail ons dan op padel@tcheiloounited.nl. Natuurlijk ben je ook welkom als je mee wilt helpen om voor Padel wat te organiseren. We hebben al redelijk wat vrijwilligers maar vinden het erg leuk als je mee wilt denken/helpen...

Sportieve groet, 
De Padelcommissie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug