TCHU Nieuwsbulletin

TCHU: nieuwsbrief december nr. 2

Trieste mededeling

Deze week ontvingen we het trieste bericht dat Patricia Ranzijn-van der Voort is overleden. Als dochter van Jos en Trees was Patricia jarenlang zeer betrokken bij het wel en wee van de vereniging. Patricia en haar familie leefden al langere tijd tussen hoop en vrees. De laatste maanden waren zwaar, maar Patricia bleef vol strijdlust. We hopen dat het tot enige troost voor haar familie is dat Patricia nu haar rust gevonden heeft. Onze gedachten gaan uit naar Matthijs, Noah, Kyan en overige familie.

Namens het bestuur van TC Heiloo United
Ton Verberne

Kantine gesloten, lichten uit

De komende weken genieten ook Chantal en Laura van een welverdiende kerstvakantie. In de periode van 24 december t/m 4 januari is de kantine GESLOTEN.
In deze periode kan er overdag wel gewoon getennist worden en overdag is ook het halletje bij het afhangbord geopend.
's Avonds blijven de lichten uit, dus niet alleen op feestdagen, maar ook op  24-12, 27-12, 28-12 en op 31-12, 2-1 en 4-1 's avonds geen tennis! 
Op donderdag 3 januari is de kantine 's avonds natuurlijk WEL open voor de nieuwjaarsreceptie. Als je voor de oliebollen een balletje wil slaan, dan kan dat ook.

Het bestuur

Update padel

Fase 1 is volgens plan afgerond. Ogenschijnlijk is er alleen een enorme fundering gestort, maar uit het zicht zijn ook allerlei infrastructurele voorbereidingen getroffen. Hierbij is meteen geanticipeerd op andere wensen die we als vereniging hebben naar de toekomst toe. Ook de waterafvoer op het park is verder geoptimaliseerd. Als tennissers profiteren we al meteen van een prachtige inslagkooi met kunstgras (welke vereniging heeft dat?) en ook de minibaan is weer in nieuwstaat teruggebracht. Op Facebook de ontwikkelingen in beeld.
Als het weer enigszins meewerkt kan er meteen in het nieuwe jaar worden gestart met de afbouw van de padelkooien.

Ondertussen zijn de organisatorische voorbereidingen van 'padel bij TC Heiloo United' ook voorzichtig opgestart. Zo wordt er nagedacht over de opening, de eerste competitieinschrijvingen, aanbod van padelmaterialen, inrichting afhangbord, organisatie trainingen en clinics etc.. We zijn blij dat een aantal nieuwe leden inmiddels heeft aangegeven te willen helpen bij deze ontwikkelingen. Begin 2019 zal de commissie gas geven. Wil jij ook meedoen? Dat kan nog! Stuur even een mailtje naar padel@tcheiloounited.nl , dan nemen wij contact met je op. 

Tenslotte: Hoewel de padelbanen nog niet af zijn trekt de komst van padel inmiddels ook al nieuwe leden aan. Omdat er altijd sprake is van enig verloop kunnen we de nieuwe leden nu nog van harte welkom heten. We houden de ontwikkelingen in het ledenaantal echter wel in de gaten. Heb jij familie, vrienden of kennissen die ook verzekerd willen zijn van padel en tennis in 2019, laat ze zich dan nu aanmelden! 

De padelcommissie

Nieuwjaarsreceptie: 3 januari

Op 3 januari zijn alle leden, vrijwilligers, sponsoren, buren en andere relaties van TC Heiloo United van harte welkom bij de nieuwjaarsreceptie. We zijn er vroeg bij, maar er staat dan ook een hoop te gebeuren in 2019! Vanaf 19:30 staat de deur open.

Het bestuur

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TC Heiloo United. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tcheiloounited.nl, De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug